Koti Artikkelit Vastarintaliike Vapunpäivän aktivismia Pohjois-Tukholmassa

Vapunpäivän aktivismia Pohjois-Tukholmassa

4

Perjantaina 1. toukokuuta parisenkymmentä Ruotsin Vastarintaliikkeen aktivistia muisti pohjoismaista työntekijää banderolliaktivismillaan. Yllä on nähtävissä video ja kooste vapunpäivän tapahtumista.

Vasemmistolaiset kansanpetturit ovat käyttäneet vappua hyväkseen kyynisellä tavalla saadakseen ihmiset uskomaan, että he ajattelevat työntekijöiden etua. Tämä on luonnollisesti valhe, ja Vastarintaliike haluaa osoittaa, että kansallissosialismi on ainoa TODELLINEN työväenliike!

Sivilisaation perusta luodaan vain kovalla ja rehellisellä työllä, ei loismaisilla ammateilla ja hallinnolla. Vastarintaliike tahtoo yhdistää rodun kansanyhteisöksi ja saada sen työskentelemään yhteistä tavoitetta varten. Emme siis halua hajauttaa kansaa luokkiin ja usuttaa näitä toisiaan vastaan. Kansallissosialismi pyrkii yhdistämään kansan riippumatta siitä, painottuuko työnteossa aivojen tai käsien käyttö.

vappuruotsi1

Päivä alkoi, kun 1. ryhmän aktivistit kokoontuivat banderolliaktivismia varten Tukholman pohjoisosassa. Tapahtuman vetäjät kävivät läpi päivän toimintaa ja siinä noudatettavia sääntöjä. Tämän jälkeen aktivistit suuntasivat itse tapahtumapaikalle, missä banderolli kiinnitettiin siltaan E4:n yläpuolelle Solnan paikkeilla. Päivän sanomaan sopiva teksti viestitti tukholmalaisille, mikä maailmankuva todella ajaa työtätekevien etuja!

Banderollin alta ajavat autoilivat saattoivat lukea tekstin “Kansallissosialismi! Mikäli työntekijä saa itse valita!”. Palaute oli pääosin positiivista: tuuttauksia, peukkuja ja parisenkymmentä voitontervehdystäkin aktivisteille. Banderolli oli esillä noin puolitoista tuntia kello kymmenestä alkaen aamupäivällä.

Noin tunnin kuluttua poliisi saapui paikalle neljällä siviiliajoneuvolla, joista yksi pysähtyi juttelemaan paikalla olleen vastuuhenkilön kanssa. Kerrankin suhtautuminen oli poliisin puolelta asiallista. Aktivismin vastuuhenkilö teki selväksi, että aktivismia jatkettaisiin ilman häiriöitä tai poliisin läsnäoloa. Mikäli tämä ei toteutuisi, aktivismi keskeytettäisiin ja siirrettäisiin Tukholman keskeiseen osaan. Poliisit myöntyivät Vastarintaliikkeen toiveeseen ja poistuivat paikalta.

Rakentava keskustelu poliisin kanssa.
Rakentava keskustelu poliisin kanssa.

Myöhemmin päivän aikana aktivistit ja liikkeen kannattajat kokoontuivat viettämään aikaa yhdessä ja syömään luonnon kauniiseen helmaan. Ruoka maittoi kaikille ja tunnelma oli tovereiden kesken huipussaan.

Kun kaikki olivat saaneet syötyä, järjestettiin pieni kilpailu, jossa oli tarkoitus naulata viisi naulaa tukkiin mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kovan vasaroinnin ja usean naulan jälkeen voittajakin saatiin kisassa kruunattua. Näihin tunnelmiin oli hyvä päättää ryhmän vapunpäivän vietto tämän vuoden osalta.

 

Nordfront.se

4 KOMMENTIT

  1. Keep fighting Finland! Togheter we are strong — fighters in the Nordic countries unite and fight as one!

  2. Hieno tempaus ja tärkeä sanoma! Tempauksesta voisi ehkä ottaa mallia täälläkin? 😉

  3. Kauankohan menee ennen kuin laajemmin ymmärretään, että voimalle tarvitaan vastavoima.
    Juutalaiset ovat jo saaneet valitettavan pitkän etumatkan rodun yhdistämisessä.

    Puhalletaan siis yhteen hiileen, kyllä se liekki sieltä leimahtaa!

Comments are closed.