Koti Uutisia Vappumielenosoituksen puhujalista julkaistu

Vappumielenosoituksen puhujalista julkaistu

23

Vapunpäivän tulevaan mielenosoitukseen Ruotsin Falunissa on noin viikon verran aikaa. Puhujalista on nyt julkaistu. Puhujat ovat Paulina Forslund, Pär Öberg, Jörgen Kromann, Fredrik Vejdeland sekä Simon Lindberg.

Paulina Forslund on 36-vuotias kahdeksan lapsen äiti, Nordfrontin elämäntapatoimittaja sekä Fredrik Vejdelandin avopuoliso.

Pär Öberg puolestaan on 46-vuotias Vastarintaliikkeen parlamentaarisen siiven johtaja. Hän on järjestön puhemies sekä mukana Ludvikan kunnanvaltuustossa. Öberg kuuluu Vastarintaliikkeen Ruotsin valtionjohtoon.

Jörgen Kromann on 69-vuotias entinen Ruotsalaisten puolueen aktiivi. Ennen aikaansa Ruotsalaisten puolueessa hän oli ollut kommunisti ja aktiivinen sekä Ruotsin kommunistisessa puolueessa että sen edeltäjässä, Vasemmistopuolueesta irtautuneessa Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna -puolueessa.

Fredrik Vejdeland on 39-vuotias Vastarintaliikkeen poliittinen strategi sekä Nordfrontin päätoimittaja. Hän on Vastarintaliikkeen Ruotsin-valtionjohdon jäsen.

Simon Lindberg on 34-vuotias Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja. Lindberg on ollut kansallissosialisti teini-ikäisestä lähtien ja omistanut siitä asti elämänsä taistelulle Pohjolan puolesta.

Sebastian Elofsson puolestaan on 22-vuotias skånelainen, sydänjuuriaan myöten aktivisti. Elofsson kirjoittaa Nordfrontiin kansalliseen taisteluun liittyvistä aiheista.

 

Lähde: Nordfront.se

23 KOMMENTIT

 1. Olen todella kauan lukenut Paulina Forslundin kirjoituksia ja nyt tulevana vappuna on kunnia päästä kuuntelemaan häntä! Mahtavaa 🙂

 2. Pelkästään ruotsalaisia puhujia ja niistäkin yksi kommunistinen soluttautuja? En näe miksi SUOMALAINEN kansallismielinen tukisi tälläistä menoa missä tavoitteena on SKANDINAAVINEN kansallissosialistinen suurvalta ja sen itäinen orjia tuottava puskuriprovinssi Suomi.

  • Pelkästään Ruotsalaisia puhujia ja vieläpä Ruotsissa – todella törkeätä toimintaa!

   Sinua ei, arvon huono trolli, taida kiinnostaa rodun selviytyminen, vaan aivan muut asiat.

   • Päinvastoin, minua kiinnostaa nimenomaan suomalaisen rodun selviytyminen, ja en näe miten ruotsalaisten, tai oikeammin skandinaavien, alaisuuteen alistaminen sitä edistäisi. Suomi kun sattuu olemaan sekä kulttuurillisesti että geneettisesti hyvin poikkeava skandinaaveista; eli ruotsalaisista, norjalaisista, tanskalaisista ja islantilaisista. Yhteispohjoismaisessa valtiossa suomalaiset siis olisivat vähemmistörotu jolle ei olisi mitään syytä antaa samoja oikeuksia kuin enemmistörodulle, eli skandinaaveille.

    Tästä kertoo jo se että suomalaisia puhujia ei ole kelpuutettu vaikka ruotsinkieli on suomen toinen virallinen kieli, ja siten varmasti löytyisi kielitaitoisia puhujia.

    • Haluatk nimetä tuosta kaikki Norjalaiset puhujat? Muuten, viime vuonna yksi puhujista oli Suomalainen.

     Mistään alistumisesta ei puhu kukaan muu kuin sinä ja muut kansallissosialismia vastustavat henkilöt, yleensä kosher-nationalistit.

     Liikkeen johtaja Simon Lindberg kertoi viime tulevaisuuspäivillä pitämässään puheessa, että jokaisen kansan kulttuurillisista ominaisuuksista tullaan pitämään kiinni, mutta tärkeintä on rodun selviytyminen ja kyky uskottavaan itsepuolustukseen, jota taas ei yksittäisillä pienillä kansoilla ole.

     • Norjalaiset ovat samaa skandinaavista rotua ruotsalaisten kanssa, joten heidän omissionsa ei ole yhtä selkeä viesti. Jos viime vuonna on kelvannut myös Suomen haarasta puhuja, ja tänä vuonna, ei, niin se on selkeä viesti.

      Kiistätkö että tavoitteena ei ole yhteispohjoismainen kansallisvaltio? Toisin sanoen, silloin Suomen kansa alistuu muualta johdettavaksi, ja koska emme ole skandinaaveja, on selkeää että meitä ei myöskään skandinaaveina tultaisi kohtelemaan. Johan nyt jo olemme suomalaisina alistuneita Ruotsille, sillä PVL johdetaan kuitenkin Ruotsista ruotsalaisten toimesta.

      Jokaisen kansan kulttuurillisista ominaisuuksista kiinnipitäminen yhden valtion sisällä taas kuulostaa kovasti monikulttuurisuudelta…

      Sanot, tai Lindberg sanoi, että rodun selviytyminen on tärkeintä. Olen samaa mieltä. Mutta skandinaavit ja suomalaiset eivät ole samaa rotua, ja useita rotua sekoittavat valtiot eivät toimi. Suomesta korkeintaan länsirannikko voisi mennä skandinavialaisesta, mutta yhä enemmän mennessä kohti itäsuomea muuttuu myös geeniperimä enemmän slaavilaiseksi, ja historian eri miehitysvaiheiden johdosta myös keskivertosuomalaisen perimä on kaukana skandinaavisesta perimästä, ja se on ollut sitä jo tuhansia vuosia kuten pohjoismaiden asutushistoria osoittaa. On myös turha jauhaa yhteisesta valkoisesta rodusta, kun jo 3. valtakunnan aikana tunnustettiin että slaavit ovat eri rotua kuin arjalaiset.

      Ja koeta rajoittaa noita ad hominemeja, ne saavat sinut vain näyttämään suustavaahtoavalta kommarilta joka ei osaa muuta kuin haukkua ja huutaa. Ja kuitenkin uskon että et semmoinen varmaankaan ole.

  • Muistathan mainita, että Kohti Vapautta-marssilla ei ollut muita kuin suomalaisia puhujia, mutta ethän sä sitä tietenkään mainitse, koska ajat omaa agendaas vaan.

   • Toisen voidaan nähdä tavoittelevan Suomalaista kansallisvaltiota, toisen pohjoismaista valtiota jossa suomalaiset olisivat osallisena. Menisit sinäkin takaisin riitelemään “Juutalaisen” kanssa, sovitte toisillenne tahallisten väärinymmärtämistenne ja whataboutismienne kanssa.

  • Jaa, siellä sitten olikin myös Suomalainen puhuja, mikä shokkiyllätys! Ehkä trolli osaa kertoa, millä tapaa tämä on kuitenkin väärin hoidettu kokonaisuus?

  • Vahva trolliepäily. Ihan normaalia punikki/systeemi-tyyliä pyrkiä levittämään väkisin väännettyä vinkumista asioista joilla ei ole merkitystä. Kuvittelevat oikeasti, että tällä olis merkitystä marssin osallistujamääriin.

   • Niin jos nimimerkkini hämmentää, niin on sen tarkoitus olla pientä pilkkaa täällä pyörivää “Juutalaista” kohtaan. Mutta mitä tulee punikkitrolleihin, niin näkisin että he jotka yrittävät vaimentaa keskustelun ideologiaan kuuluvasta asiasta jonka jotkut voivat nähdä epäkohtana taikka jopa täysin rajoittavana tekijänä, ovat luultavasti niitä oikeita punikkitrolleja.

    Mikäpä palvelisi marxistien päämäriä paremmin kuin se että heitä vastustava ideologia ei kykene kehittymään ja puhdistumaan ja parantamaan itseään ja toimimaan itsekriittisesti, ja ennenkaikkea ratkomaan ja käsittelemään mahdollisia epäkohtia, kuten kaikki menestyneet ideologiat ovat tehneet.

 3. Viikon päästähän me jo tiedetäänkin, ketkä kaikki lopulta pääsivät ääneen – toivottavasti et joudu pettymään 😉

  Jos todella luulet, että ennakkoon julki-ilmoitettavat puhujavalinnat on jonkinlanen viesti, olet väärässä. Järjstäjät tietänevät paremmin, mutta juolahtikohan mieleesi näkemys että tässä voisi olla kyse ihan vaan käytännön asioista?

  Vastarintaliikettä muuten johtaa yhteispohjoismainen kuuden hengen valtuusto, johon kuuluu kaksi henkilöä jokaisesta maasta jossa liike on aktiivinen. Myös siis Suomesta.

  Jos nyt ajateltaisiinkin, että ruotsalaiset kansallissosialistit haluaisvat hallita Suomea (mikä siis ei pidä paikkaansa), niin olisiko se sinusta huonompi vaihtoehto kuin globaalin eliitin orjuutus, joka johtaa valkoisen rodun kuolemaan?

  Kun kerta olet huolissasi Suomalaisen rodun selviytymisestä, niin haluaistko kertoa vaihtoehtoisen toimintatavan jolla saavutetaan ajamasi lopputulos? Entä mitä olet tehnyt tämän asian eteen? Voisn tässä nyt vielä mainita, että Vastarintaliike on maailman aktiivisin toiminnassa oleva kansallissosialistijärjestö.

  • Niin, käytännön asiat ovat myös mahdollisuus, mutta se ei meinaa etteikö muita mahdollisuuksia kannattaisi myös tunnustaa ja yrittää harkita, ja toivottavasti myös sulkea pois.

   Tuo väite valtuuston johtamisesta ei meinaa yhtään mitään, niin kauan kun järjestö ihan itse profiloi Lindbergin yksinäiseksi johtajaksi. Jo tämän artikkelin tekstissä mainitaan seuraavasti: “Simon Lindberg on 34-vuotias Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja.” Huomaa, johtaja, yksikössä. Ei “neuvoston jäsen” tai “yksi johtajista”, vaan “johtaja”.

   Enkä sano että globalismiin alistuminen olisi parempi ratkaisu, mutta suomalaisen rodun säilymisen ja itsemääräämisen kannalta ei ole myöskään paras ratkaisu olla osa valtiota jossa olisimme vähemmistönä, sekä kielellisesti että kulttuurillisesti ja rodullisesti. Ja siis se että he sanovat että eivät halua hallita ei todista mitään, kyllähän sionistitkin usein väittävät että ei heillä ole mitään salaliittoa tai maailmanhallinta-aikeita. Uskotko pelkästään heidän sanaansa?

   Suomalaisten selviytymiselle näen useita vaihtoehtoja. Yksi tottakai on alistua toisen rodun alaisuuteen, ja toivoa parasta. Tai sitten voimme pyrkiä ihan Kansallissosialistisen Suomen luomiseen, jonka turvallisuus voidaan taata yhteistyöllä Kansallissosialistisen Skandinavian kanssa – ajattele vaikkapa mitä NATO pitäisi teoriassa olla, usea heikko valtio sopii yhteisestä puolustuksesta, mutta ei muuten puutu valtion sisäisiin asioihin. Ja jos Balttiaan vaikka tulisi useita kansallissosialistisia valtioita, nekin voisivat liittyä mukaan, kunnes on saavutettu tilanne että koko maailma on kansallisssosialistinen ja ei tarvitse pelätä sionistista uhkaa.

   Kolmas vaihtoehto olisi pyrkiä Venäjän kanssa puolustusyhteistyöhön, mutta myönnän että siinä on omat ongelmansa. Huomaa siis että en nyt millään tapaa vastusta sitä että Suomesta tulisi kansallissosialistinen, mielestäni vain uskottava ja yhteinen puolustus voidaan järjestää ilman kansallisen päätösvallan luovuttamista.

  • ja jatkoa koska ei mahtunut:

   OpSec:in ja InforsSec:in, eli siis yleisen toiminnallisen ja tiedonvälityksellisen turvallisuuden nimissä, totean omasta toiminnastani vain sen, että ei ehkä ole paras idea että kukaan kertoo tarkasti tai edes epätarkasti sitä mitä on tehnyt asian eteen tälläisellä julkisella foorumilla. Sitä koskaan tiedä kuka täällä lukee, varsinkin kun tiedetään valtiotahon suhtautuminen yleiseen kansallismielisyyteen 😉

 4. Ruotsalaisten kanssa on tietysti hyvä tehdä yhteistyötä, mutta voiko ja kannattaako heihin tiukassa paikassa luottaa. Heillähän on miljoonia matuja reservissä, enkä pitäisi ollenkaan mahdottomana, että ruotsalaiset alkaisivat jossain yhteiskunnallisessa murroksessa ohjata niitä tänne Suomeen. Kyllä se ruotsalaisellekin on oma napa lähimpänä ja Suomi on aina helpompi uhrata.

  Loppupelissä me emme voi luottaa kuin itseemme, mutta tietysti yhteistyötä kannattaa tehdä.

  • Ei ne Ruotsalaiset kansallissosialistit ole siihen maahan yhtäkään tunkeutujaa pyytäneet, eivätkä he pidä matuja minkäänlaisena reservinä, vaan sakkina joka kuuluu lähettää takaisin kotikonnuilleen. Ruotsalaiset kansallissosialistit eivät myöskään pidä Suomea näiden tunkeutujien kotikontuna, joten eivät he niitä ole tänne änkemässä.

   Simon Lindberg sanoi Studio204:n haastattelussa, että on valmis uhraamaan koko Ruotsin maa-alueen ja sen kulttuurin, mikäli rodun selviytyminen sitä vaatii.

Comments are closed.