Koti Uutisia Vapaaottelu-uutissivusto mainostaa White Rex -järjestöä

Vapaaottelu-uutissivusto mainostaa White Rex -järjestöä

5

Englanninkielinen vapaaottelu-uutissivusto Bloody Elbow mainostaa Venäjältä lähtöisin olevaa kansallismielistä White Rex -järjestöä, jonka pääasiallinen toiminta on levittää urheilun ilosanomaa sekä soturihenkeä kansallismielisten keskuuteen.

Egyptistä kotoisin olevan Karim Zidanin kirjoittamassa artikkelissa harmitellaan sitä, että kansallismielinen järjestö järjestää vapaaottelutapahtumia sekä pyrkii leviämään nuorison keskuuteen. Tekstissä käydään läpi järjestön historia sen synnystä lähtien, minkä lisäksi siinä käsitellään heidän järjestämiään tapahtumia ja niissä otelleita henkilöitä.

Kirjoittaja myös mainostaa White Rexin vaatteita esittelemällä sen malleja yleisölle. Zidanin tarkoitus on tuskin ollut mainostaa vaatebrändiä, mutta vaikutus on todennäköisesti juuri positiivinen vaatemyynnin kannalta.

Teksti on levinnyt laajalle vapaaottelupiireissä, sillä sivusto on suhteellisen suosittu alan harrastajien keskuudessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhä useampi valkoinen nuori voi löytää White Rex -järjestön haluaman valkoisen soturihengen itsestään, kun heille tarjotaan kanava tunteidensa purkamiseen.

Voit lukea koko artikkelin tästä linkistä: https://www.bloodyelbow.com/2017/10/12/16350612/white-rex-fascist-neo-nazi-groups-thrive-mma-promotions-clothing-brands-karim-zidan-mma-feature

Tekstin kylkeen on liitetty myös video:

5 KOMMENTIT

  1. Hyi helvetti mikä kommenttiosasto tuolla bloodyelbow:ssa. Tuo on kuitenkin valitettavasti nykyisin keskivertokaduntallaajan mielipide, jonka mukaan white pride on turhaa tai vahingollista ja white power onkin sitten jo saatanallista. Kunpa he vain tietäisivät “omien” ajatustensa alkuperän! Muutenkin kaikkea kansallissosialismia tuntuu yhdistävän tietynlainen fanaattisuus eli tietoisesti ymmärretään kuka tätä ideologiaa on ollut kehittämässä, kun taas antirasistit ovat tietämättömiä Arendtista ja muista antirasisteista joilta heidän ajatuksensa ja jopa tuntemuksensa ovat peräisin.

  2. Antaa kitisijöiden kitistä. Iivanat ja Igorit ovat sen verran karskia porukkaa että heitä ei murskaa kukaan.

    Vastaavanlainen juttu on myös puolassa joka linkittyy jalkapallohuliganismiin(kuten muuallakin itä-euroopassa). https://www.youtube.com/watch?v=altRZ5WbKqw Tuo laulaja on vieläpä syntynyt v.-96 käsittääkseni. Nuorta porukkaa fanaattisella mentaliteetilla.

Comments are closed.