Koti Artikkelit Vantaan aikuisopiston opettaja kiihottaa poliittiseen väkivaltaan

Vantaan aikuisopiston opettaja kiihottaa poliittiseen väkivaltaan

8
Michael Halila.

Vantaan aikuisopiston opettaja Michael Halila kannustaa sosiaalisessa mediassa seuraajiaan suorittamaan poliittisesti motivoituneita törkeitä pahoinpitelyitä. Rikoksiin kiihottava Halila muodostaa vakavan tietoturvariskin koulun opiskelijoille.

Halila fantasioi pahoinpitelyistä Twitter-viesteissään, joissa hän kommentoi Britannian tuoreita vaaleja. Maassa syntyi kohu, kun parlamenttiin nousi juutalainen kommunisti Charlotte Nichols, joka kannattaa avointa väkivaltaa valkoisia kansallismielisiä vastaan.

Juutalaisen Nicholsin mukaan olisi kohtuullista, että esimerkiksi “roomalaisia tervehdyksiä” esittävien jalkapallofanien “päät potkittaisiin sisään”, sillä tervehdykset synnyttävät mielikuvan Hitleristä. Vantaan aikuisopiston opettaja Halila ylisti Nicholsia ja vaati englanninkielisessä twiitissään, että kansallismielisten “päitä aletaan potkia sisään”.

Kuten Halilan mätisäkkimäisestä ja poissaolevasta ulkomuodosta huomaa, ei hän muodosta uskottavaa fyysistä uhkaa terveille suomalaisille aikuisille. Sen sijaan Halila voi käyttää hyväkseen aikuisopiston tietokantaa ja lähettää vihaamiensa opiskelijoiden yksityisiä tietoja kommunisteille, jotka todella ovat valmiita käyttämään väkivaltaa. Tämän vuoksi Halilankin kaltaiset suunsoittajat tulee panna merkille.

Ilmonet-palvelun mukaan Halila aloittaa Vantaan opistotalolla ensi vuoden alkupuoliskolla seuraavat kurssit: Teekutsuista Trumpiin (15.1.2020, klo 17), Heavy metal vasta-alkajille ja edistyneille (16.3.2020, klo 17) ja Britannian historia (25.3.2020, klo 19). Vantaan aikuisopistolta voi myös kysyä, kuuluuko äärivasemmistolainen väkivalta koulun arvoihin:

Asiakaspalvelu
puh. 09 8392 4342
[email protected]

Asiakaspalvelu avoinna:
ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5
PL 4506
01030 Vantaan kaupunki

Lähteet: Twitter (arkistoitu), Vantaan aikuisopisto, Times of Israel, Ilmonet (arkistoitu)

8 KOMMENTIT

 1. Todella, Halila ei vaikuta uhkaavalta tai vaaralliselta, itse asiassa lähinnä säälittävältä. Mutta väkivaltaan yllyttäminen on siitäkin huolimatta rikos, jos hän itse olisi uhannut toimia väkivaltaisesti, ei uhka olisi vakavasti otettava. Kun yllytys väkivaltaan tavoittaa sosiaalisen median kautta useita henkilöitä, joiden henkilöllisyyttä tai vaarallisuutta ei tiedetä, on kyseinen yllyttäminen rikos.

  Ei sitten muuta kuin rikosilmoitusta tekemään, tutkinnanjohtajaksi kaiketi määrätään Jari Taponen.

 2. Ennustan, että tulevaisuudessa Halila fantasioi väkivallasta joko Tammisaaren tai Hennalan leirillä.

 3. No. Eikös Hallilla ole itsekin valkoinen? Hallila täytyy siis potkia myös, mutta myöhemmin..

 4. Nuo kaksi ensin mainittua kurssia ovat Helsingin Opistotalolla, Helsinginkatu 26. Tokkopa on yhteydenotoilla vaikutusta, kun Työväenopiston rehtori on vihreä seksuaalivähemmistöläinen. Oli siellä syksyllä kirjailijaillassa Koko Hubarakin. Hännikäisen Timoa tuskin siellä nähdään.

 5. Tuo peräkammarin äitin poika näyttää siltä, että on aineissa jatkuvasti. Hienolla tasolla kun on tuollaisia apinoita “opettajina”.

 6. Opistot ja yliopistot, niistä on tullut vaarallisia paikkoja juutalaisen kultti-marxismin eräiden muotojen myrkyttäessä ne. Näistä opistoista oppilaat sitten vievät myrkyn mukanaan työpaikalleen, kuten opettajiksi, journalisteiksi, politiikkaan, lakioikeuden piiriin jne.

  Videolla kertovat maalitetut vihreän saastan uhreiksi joutuneet ihmiset mitä näissä opinahjoissa on meneillään (ei heikkohermoisille):

  https://www.youtube.com/watch?v=xdnSweR7F0Q

  “Have We All Gone Mad? The Snowflake Epidemic”

  Sitaatti videolta:

  “Kohta saapui kuitenkin kirje jossa vaadittiin minun tulevan kokoukseen. Siinä olisi läsnä kurssia vetätä proffa, minun masters degree -ohjelmakoordinaattori, ja myös diversiteetti- ja tasa-arvo -virkailija

  (Videolla kerrotaan yksityiskohtaisemmin miten kokouksessa itkevää daamia syytettiin kolmesta asiasta, joista jälkeenpäin kaksi todettiin että silkkaa pötyä. Yhdestä kun kysyi että jaa, on valituksia siitä Jordan Petterson -videopätkästä jonkanäytin, voisinko saada nähdä valitukset, että mistä niissä tarkemmin on kyse, ja kuinka monta niitä on, niin vastattiin jyrkästi EI! Kaikki siis lepäsi näiden inkvisaattoreiden sanan varassa).

  Minulle kerrottiin että näyttämällä kyseisen valtakunnan televisiossa jo näytetyn videopätkän, olin luonut luokkahuoneeseen “toksisen ilmapiirin”, “turvattoman oppimisympäristön” ja näyttämäni video oli uhkaava. Olin maalittanut trans-ihmisiä…

  Videolla PALJON lisää SJW -totalitaristien hulluudesta:

  https://www.youtube.com/watch?v=xdnSweR7F0Q

Comments are closed.