Koti Uutisia Ulkomaat Vankilan ohjaaja ei kuunnellut vangin varoituksia – tappoi kaksi pedofiilia

Vankilan ohjaaja ei kuunnellut vangin varoituksia – tappoi kaksi pedofiilia

11
Jonathan Watson.

Kalifornialainen vanki Jonathan Watson sai kuulla kahden pedofiilin muuttanen hänen osastolleen ja varoitti vankilan ohjaajaa, että hän saattaa käydä tämän takia väkivaltaiseksi. Ohjaaja ei kuunnellut Watsonia, joten hän hakkasi astalolla pedofiilit kuoliaiksi.

“Uhrit” David Bobb ja Graham De Luis-Conti istuivat molemmat tuomiota alle 14-vuotiaisiin lapsiin kohdistuneista seksirikoksista.

“En pystynyt nukkumaan tekemättä sitä, mitä vaistoni käskivät minua tekemään, joten pakkasin tavarani tietäen, että tavalla tai toisella tämä tilanne selvitettäisiin tulevana päivänä”, Watson oli kuvaillut.

Hän jatkoi:

“Pohdiskelin asiaa kunnes pedofiili#1 tulee ja pistää television taas päälle PBS Kids-kanavalle. Tällä kertaa joku sanoi “aikooko toi jätkä taas katsella tota meidän kaikkien edessä?” Ja sitten sanoin “Mä hoidan tän” ja nappasin kepin ja menin hoitelemaan sen.”

Tämän jälkeen Watson lähti etsimään vartijaa antautuakseen ja vastaan sattuikin kävelemään toinen pedofiili, joten Watson tappoi tämänkin.

Watson on tunnustanut “syyllisyytensä” molempiin murhiin.

Lähde: breitbart.com

11 KOMMENTIT

 1. Hyvä, nyt kaksi pedofiilia vähemmän,olisivat kuitenkin kohta vapautuneet ja jatkaneet yököttäviä rikoksiaan.

 2. Oikein! Vankilassa on sentään jokin hierarkia, joka hoitaa pedofiili ja murhamiehet/naiset. Tämän mielipiteeni olen tuonut jopa julki, ja harva sylkee päälleni siitä paitsi vihervasemmistolaiset.

 3. On voinut vartija valita ettei kuunnellut Watsonin varoitusta. Vartijatkaan ei pedoista pidä.

 4. Tällä kertaa voitaneen tosiaan perustellusti käyttää termiä pedofiili(t). Eli ehkä ei niin hirveän paha “sattumus” tämä heidän kohtalonsa.

 5. Tämä on nyt aiheen vierestä mutta kun monet suomalaiset on koulittu jumaloimaan Franklin Delano Roosevelttia niin tuossa on amerikkalaista mielipidettä siitä historiallisesta hahmosta. Sen pedon lonkerot ulottuvat nykypäivään.
  ________

  Collusion: Franklin Roosevelt, British Intelligence, and the Secret Campaign to Push the US Into War
  Mark Weber • February 19, 2020 • 7,800 Words •
  https://www.unz.com/article/collusion-franklin-roosevelt-british-intelligence-and-the-secret-campaign-to-push-the-us-into-war/
  […]
  While many Americans today yearn for honest and ethical political leaders, transparent governance, and “real” democracy, such hopes are likely to remain elusive as long as the mainstream media, educators and politicians continue to portray Franklin Roosevelt as an exemplary President, and his administration as a paragon of leadership, while successfully suppressing or justifying his record of deceit and wrongdoing.
  ______________
  In comments:
  101. Alfred says:
  February 25, 2020 at 4:33 pm GMT
  @Trinity
  In Kiev, they now have a “John McCain Street”.
  […]

Comments are closed.