Koti Uutisia Vankila: ei enempää kirjeystäviä Ittnerille

Vankila: ei enempää kirjeystäviä Ittnerille

3

Baijerin osavaltion vankila Bayreuthissa on kieltänyt saksalaista kansallissosialistia Gerhard Ittneriä hankkimasta enempää kirjeystäviä.

Ittner oli vangittuna Portugalissa yli viisi kuukautta ennen kuin tämä toimitettiin Saksaan viime vuoden syyskuussa kärsimään kolmen vuoden vankeustuomiotaan. Ittnerin vangitseminen on poikinut paljon vastalauseita Saksan tiukoista sananvapauslaeista, ja useat eurooppalaiset kansallismieliset ovat halunneet osoittaa tukeaan Ittnerille kirjeitse.

Ittnerin saama laaja tuki on kuitenkin pantu merkille vankilassa. Vankilan viranomaiset päättivät, ettei Ittner saa enää julkisesti pyytää ihmisiä kirjoittamaan hänelle. Viranomaiset kielsivät Ittneriä puhumasta myös muille vangeille, sillä vankilassa on havaittu viimeisen kahdeksan kuukauden aikana “uusnatsistista liikehdintää”.

 
Aiheeseen liittyen:

Gerhard Ittner luovutettu Saksaan

3 KOMMENTIT

 1. Kiellettiin pyytämästä ihmisiä kirjoittamaan… mutta ei kielletty vastaanottamasta. Nyt kaikki vastaluseena kirjoittamaan Ittnerille, aiheutetaan kirjevyöry…

 2. Ittnerille voi kirjoittaa osoitteeseen:

  Gerhard Ittner
  Markgrafenallee 49
  95448 Bayreuth
  Deutschland – Germany

 3. Ei muuta kuin kirjoittamaan. Mies tarvitsee kaiken tuen, viis vankilaviranomaisista. Kunnon kansallissosialistia autetaan.

Comments are closed.