Koti Uutisia Vanhuksilta vietiin lompakoita Loimaalla

Vanhuksilta vietiin lompakoita Loimaalla

5

UK_lompakko

Kaksi iäkästä henkilöä ryöstettiin Loimaalla lauantai-iltapäivällä. Rikokset tapahtuivat puolen tunnin välein Satakunnantiellä ja Melliläntiellä.

Poliisin mukaan vierasta kieltä puhuneet, noin 20–30-vuotiaat naiset olivat esitelleet aggressiivisesti koruja vanhuksille ja tunkeneet samalla kätensä uhrien taskuihin ja laukkuihin.

Naiset liikkuivat tummalla, pystyperäisellä henkilöautolla, joka on Romanian kilvissä. Kilpi on väriltään keltainen ja siinä oleva rekisteritunnus on W642ONP. Naisia kuvaillaan noin 160 senttimetriä pitkiksi ja tummahiuksisiksi. He olivat pukeutuneet hameeseen ja huiviin.

Havaintoja tekijöistä tai auton liikkeistä otetaan vastaan Loimaan poliisipäivystyksessä.

Lähde: Turun Sanomat

5 KOMMENTIT

  1. Suomessakin ollaan menossa samaan, kuin isossa maailmassa. Varkaat ovat ulkona kadulla vapaana ja muut ihmiset kotona ”vankina”. Ulkona ei vanhukset, nuoret tytöt / lapset voi tai uskalla kohta ilman saattajaa liikkua. Vielä kalterit ikkunaa estämään sisään pyrkijät, niin illuusio turvallisesta Suomesta on täydellinen.
    Poliisi on vielä “ulkoistanut” tehtäviään kansalaisille. Tarkkailkaa ja tehkää havaintoja. Mutta älkää tehkö mitää toistenne suojelmiseksi, koska “maitonaamalle” napsahtaa korvausvelvollisuus automaattisesti, jos nujakassa jotain sattuu toiselle osapuolelle.
    Kiitos EU:n ja vapaan liikkuvuuden.
    Kyllä moraali ja arvot on mennyt väärään suuntaa ja paljon.

  2. Viime vuonna Tukholman metrojen rappukäytävät olivat pullollaan romanikerjäläisiä. Oikein mahasta otti kun näki noiden syöpäläisten paljouden. Ovat taasen pesiytyneet Porin kävelykadulle. Eivätköhän nämätkin tosin poistu kun antaa auttavan käden ja ohjaa oikeaan suuntaan…eli rajan yli…

Comments are closed.