Koti Uutisia Vanhemmat tappoivat 1-vuotiaan tyttärensä – hänen ei haluttu kasvavan “tyypilliseksi norjalaiseksi”

Vanhemmat tappoivat 1-vuotiaan tyttärensä – hänen ei haluttu kasvavan “tyypilliseksi norjalaiseksi”

4

Kahta pakistanilaista, naista ja miestä, syytetään naisen yksivuotiaan tyttären pahoinpitelystä ja taposta. Paperilla nainen ja mies ovat Norjassa oleskelevia Britannian kansalaisia. Nainen sanoi oikeudelle pahoinpidelleensä lastaan “kurittaakseen” tätä ja estääkseen lasta kehittymästä “tyypilliseksi norjalaiseksi, joka rukoilee tulevansa raiskatuksi”.

Syyttäjän mukaan lasta oli pahoinpidelty seitsemän kuukautta ennen kuolemaansa. Tyttö kuoli äitinsä upotettua tämän pään vesiämpäriin.

Äiti oli muun muassa lyönyt lasta ja suihkuttanut tätä jääkylmällä vedellä, teipannut tyttärensä suun tämän itkiessä, pakkoruokinnut chilipulverilla, pitänyt tätä väkisin valveilla tai sitten pakottanut nukkumaan lattialla ja sitonut tämän häpeänurkkaan useiksi tunneiksi antamatta tytölle ruokaa.

 

Lähteet: Nordfront.net, Osloby.no

4 KOMMENTIT

 1. Tällaisten ihmisten pitäisi joutua itse samaan tilaan minkä ovat pienelle lapselle tehneet.
  Vallitsevan suuntauksen mukaisesti näitä ei kuitenkaan tuomita mihinkään, korkeintaan sijoitetaan jonnekin mielisairaalaan pariksi kuukaudeksi. Sillä SYYLLINENHÄN ON NORJA JA NORJALAISET, kuten nämä kiduttajat tekoaan perustelivatkin.

 2. Olisi vähintäänkin oikeudenmukainen rangaistus jos noille vanhemmille hierottaisiin lasinsirua silmiin, perään vielä purkillinen tulisinta chilijauhetta ja teipattaisiin silmien korkuudelta ilmastointiteipillä pään ympäri. Todella sairaita paskoja, tuskin saavat edes kunnon rangaistusta kun “harjoittivat vain omaa pakistanin kulttuuriaan.”

  silmä silmästä -periaate on mielestäni todella oikeudenmukainen tällaisiin harkittuihin murhiin.

 3. Sen enempää sympatisoimatta pariskuntaa niin tälle voi olla ihan looginen selitys. Nimittäin e-pillerit. Ne ovat sen verran kovin huumeita että ne vaikuttavat elimistön hormonitoimintaan tiedottamalla että jokainen hedelmöitetty munasolu onkin hedelmöimätön.

  Yleisessä tiedossa on että lääkärit jotka tietävät nämä haittavaikutukset, määräävät siitä huolimatta e-pillereitä henkilöille joiden oma hormonitoiminta ei ole vielä edes kunnolla käynnistynyt saati sitten tasaantunut. Niitä ei pitäisi käyttää lainkaan, mutta ei missään nimessä alle 21 ikävuoden.

  Yleisin tilanne on se että e-pillereitä syödään siihen asti kunnes päätetään hankkia ensimmäinen lapsi. Tilanne menee vielä imetysajan hyvin mutta kun imetys loppuu, alkaa progestroni- ja estrogeeni tasojen heittely. Lievimmillään se on raskauden jälkeistä masennusta ja vakavimmillaan murhia/itsemurhia.

  Tämä koko tilanne saattaa olla hyvinkin “uraohjuksena” olemisen seurausta. Ja tätä taustaa vasten voidaan henkilöitä pitää uhreina, lääketeollisuuden ollessa se varsinainen syyllinen.

  Uutisesta ei ihan käy selville taustoja eikä sosialiluokkia. Ja kun koitin mennä Norjalaisille sivuille, serveri kyseli niin monia asioita jotka olen kieltänyt, että sivut eivät auenneet.

  Kuitenkin, kaikkinensa erittäin valitettava tapahtuma. Ei voisi kuvitella tänä päivänä vielä esiintyvän moista raakuutta.

Comments are closed.