Koti Uutisia Kotimaa Vanhemman miehen epäillään kähmineen ja lyöneen lasta Turussa

Vanhemman miehen epäillään kähmineen ja lyöneen lasta Turussa

4

Turussa poliisi tutkii tapausta, jossa noin 60-vuotiaan miehen epäillään kähmineen ja lyöneen lasta Turun Puutorilla. Tietojen mukaan mies olisi noussut linja-autoon Yli-Maariassa, ja istunut nuoren lapsen viereen. Lapsi oli kuitenkin pyytänyt miestä poistumaan hänen viereltään.

Puutorilla mies ja lapsi poistuivat yhtäaikaisesti linja-autosta, jonka jälkeen mies oli alkanut koskettelemaan lasta tämän intiimeiltä alueilta. Lapsi oli pyytänyt miestä lopettamaan ja huutanut apua. Avunhuudon yhteydessä mies oli lyönyt lasta mitä ilmeisemmin hiljentääkseen tämän.

Lapsen mukaan miehellä oli punakka iho sekä harmaa parta. Päällään hänellä oli keltainen tai muu värikäs takki ja farkut. Tapahtumalle oli poliisin mukaan silminnäkijöitä ja heitä pyydetään ilmoittamaan poliisille havannoistaan.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Taas voimme vetää yhden ruksin seinään sen kunniaksi, että kukaan silminnäkijöistä ei viitsinyt, eikä uskaltanut tehdä yhtään mitään.

    Joku tässä tapahtuneessa tapauksessa on ilmeisesti osannut älyluuriinsa näppäillä numeron 112 ja tässä on tulos. Pedofiili on karussa ja varmasti taas kohta kädet jonkun housussa.

  2. Oliko kyseessä ”lapsi”? Siis tämä ”kähmijä”. Kähmiä nyt lasta. Mitä hauskaa siinä on???

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here