Koti Uutisia Sionismi Vangittu sionisti Tommy Robinson ei saa tukea juutalaisjärjestöltä

Vangittu sionisti Tommy Robinson ei saa tukea juutalaisjärjestöltä

17
Tommy Robinson oikealla.

Sionisti ja islamkriitikko Tommy Robinson otettiin viime viikolla yllättäen kiinni ja vangittiin 13 kuukaudeksi Leedsissä. Tuomioistuimen mukaan Robinson ansaitsi yli vuoden ehdottoman rangaistuksen siksi, että hän oli kuvaamassa järjestäytynyttä pedofiilirinkiä pyörittäneiden maahantunkeutujien oikeudenkäyntiä.

Vaikka Robinson tunnetaan julkisuudessa “maahanmuuttokriitikkona”, ei hänellä ole mitään esimerkiksi Afrikasta Eurooppaan suuntautuvaa maahanmuuttoa vastaan, kunhan maahanmuuttajat ovat liberaaleja Israelin ystäviä. Robinson on English Defence Leaguen entinen johtaja.

Robinson on jo aiemmin saanut tuomion pedofiilioikeudenkäyntien kuvaamisesta. Britannian eliitti peitteli kymmenien vuosien ajan rikosvyyhtiä, jossa ei-valkoiset maahantunkeutujat myivät valkoisia lapsia seksiorjiksi. Nyt tuomarit ovat julistaneet, että aiheen käsittely julkisuudessa “vaarantaa yleisen järjestyksen”.

Monet maahanmuuttokriitikot ovat järkyttyneitä tuomiosta ja he ovat asettuneet Robinsonin puolelle. Entisen Defence League -johtajan tukijoukoista puuttuu kuitenkin eräs tärkeä ryhmä, jota hän on palvellut uskollisesti jo pitkään.

Robinson on vuosien ajan vakuutellut juutalaisille olevansa näiden ylin ystävä. Defence Leaguen mielenosoituksissa on aina kannettu Israelin lippuja, minkä lisäksi Robinson on matkustanut Israeliin ylistämään juutalaisia ja sionismia. Tästä huolimatta juutalaisyhteisö ei ole osoittanut vangitulle sionistille solidaarisuutta.

Britanniassa toimiva Jewish Voice -ryhmä ilmoitti Twitterissä, että Robinson on “rikollinen, joka kuuluu vankilaan”. Juutalaisjärjestön mukaan on tärkeää “kehittää strategia äärioikeiston lyömiseksi”.

Kuvakaappaus: Twitter.

Tekstin loppuun juutalaisryhmä lisäsi tunnisteen #JeSuisMuslim eli “olen muslimi”. Pedofiiliringeistä syytetyt miehet ovat muslimitaustaisia.

Tunnisteen avulla juutalaisjärjestö pyrki alleviivaamaan, että Euroopassa asuvat juutalaiset ja muslimit ovat liittolaisia. Kansallinen Vastarinta on kirjoittanut aiheesta artikkelissa “Kuka toi muslimit Eurooppaan?”.

Kansainvälisen Defence League -liikkeen yhteyksistä sionismiin voit lukea lisää Magneettimedian artikkelista “Finnish Defence League on syöpä”. Israel käyttää länsimaisia sionisteja kyynisesti poliittisena tykinruokana, jota voi koska tahansa puukottaa selkään.

Arkikielellä ilmaisten vaikuttaa siltä, että Tommy Robinson on ollut viimeiset vuodet Israelille vain hyödyllinen idiootti.

Lähde: Twitter

17 KOMMENTIT

 1. Kannattaa ehdottomasti lukea uutisessa linkattu artikkeli “Kuka toi muslimit Eurooppaan?”

 2. Kannattaisi Robinson & kumpp. tajuta mikä se todellinen syy Britannian alamäkeen on.

 3. “Pelastakaa pedofiilit ry” a.k.a Jewish Voice tukee voimakkaasti sionistien ja muslimien oikeutta harrastaa kulttuuriperinteitä myös Britanniassa. Tommy Robinson vaaransi toiminnallaan lähi-idästä saapuneiden kulttuuripedojen oikeuden vapaaseen kulttuurinrikastustoimintaan ja yksityisyyden suojaan. Saisi hävetä.

  • Koskaan ei kannata luottaa muslimeihin / juutalaisiin. Vai mitä muuta pitäisi medialukutaidolla lukea tästäkin uutisesta?

   • No siinä se asian ydin. Vaistoni sanoo että Robinsonin judefanitus on vähenemään päin. Rankka tapa herätä todellisuuteen vaan näin se Siperia opettaa…

 4. Eikös PVL ole mukana kansallismielisten liittoutumassa FDL:n, Sisun ja jne kanssa? Ne kun symppaavat tälläisiä henkilöitä tekemällä näistä edellä mainituista jeesuksia…
  Tehkää selkeä ero näihin vihollisiin koska nämä ovat valmiita tuhoamaan kaikki kansallissosialistit!
  Missä defence leaguet siellä ikuiset ongelmat!

 5. Näinhän koukkunokat aina toimii. Käyttävät hyväkseen niin kauan kun siitä on hyötyä. Ja sen jälkeen heittävät pois kun ovat saaneet haluamansa. Mutta se aina ihmeyttää miten moni on valmis huseeraamaan koukkunokkien kanssa. Itse jätän Jaffatkin ostamatta kun en tukevat koukkunokkien busineksia.

  Se kuitenkin mitä tuo jeesustelu muslimeista tarkoittaa on vahvasti kytköksissä Turkin johtajan viime viikon “Suureen huutoon”. Turkin johtaja kansainvälisessä puheessaan pyysi kaikkia maailman muslimeja yhdistämään voimansa juutlaisten kanssa yhteistä vihollista vastaan. Hmm… JOS kerran juutalaisilla ja muslimeilla on yhteinen vihollinen, niin kukahan/mikähän se voisi olla? Ettei vain kristityt.

  Miettikääpä hetki paljonko vahingoksemme euroopassa on juutalaisia ja muslimeja? Ja minkälaisen valankaappauksen/sisällissodan ne saavat yhdessä aikaan kun kohdistavat hyökkäyksensä meihin? On siis parempi varautua tulevaan, koska Suomen valtamedia ei maininnut sanallakaan Erdoganin puheesta. Se pimitettiin täysin. Ja kukas se omistaakaan median…

  • Ne yrittää pedata juutalaiset&muslimit VS. valkoiset tilannetta.

   Ei anneta sen tapahtua. Muslimien kanssa VOI tehdä yhteistyötä – juutalaisten: ei koskaan.

   • Yhteistyö muslimien kanssa voi tapahtua kahdella eri tavalla; joko sinulla on oltava selkeä yliote/esimiesasema tai mennä täysin heidän ehdoillaan. Eikä se sittenkään takaa tuloksia.

   • Arabit ovat rodullinen uhka siinä missä juutalaiset. Yhteistyötä arabien kanssa ei tarvitse mihinkään. Arabeilla ei ole mitään annettavaa valkoisille. Ainoa, mistä voimme olla tyytyväisiä, on Lähi-idän eri etnisten ryhmien välinen vihanpito, joka vie heidän huomiotaan pois meistä. Se, että kaksi vihollista taistelee keskenään, ei tarkoita, että meidän tarvitsisi ottaa kantaa tai puuttua siihen taisteluun. Antaa heidän hoitaa keskenään omat hommansa ja hoidetaan me omat asiamme.

 6. Kyllä Robinson on tyhmä ja naiivi jätkä, älä ikinä luota juutalaiseen! Toivottavasti hänkin tajuaa sen linnassa.

 7. Tahtoisin kuollakseni kysyä Tompalta, että, kuinka kipeää se teki, kun omat koirat puri?

  • Olisi kyllä hienoa nähdä Tommyn naama kun juutalaiset “kaverit” hylkäsivät ja vielä kertovat että moiselle rikolliselle vankila on oikea paikka. 😂

Comments are closed.