Koti Uutisia Ulkomaat Vanginvartijoita pidätetty Venäjällä epäiltyinä kidutuksesta

Vanginvartijoita pidätetty Venäjällä epäiltyinä kidutuksesta

7

Venäjän viranomaiset ovat pidättäneet ainakin kuusi vanginvartijaa. Heidän epäillään kiduttaneen vankeja sen jälkeen kun video heidän toiminnastaan vuosi julkisuuteen.

Videolla voi nähdä, kuinka useat vanginvartijat hakkaavat ja nöyryyttävät yksinäistä vankia. Venäläisen lehdistön mukaan kyseinen video on kuvattu Jaroslavlin kaupungissa sijaitsevassa vankilassa viime kesänä.

Pidätetyt ovat Venäjän liittovaltion rikosseuraamuslaitoksen henkilökuntaa. Alla oleva video on osa todistusaineistoa. Varoitus: video ei herkille!

Lähde: RT

7 KOMMENTIT

 1. Naurattaa toi pampulla hakkaaminen samalla nopeudella mitä masturboisi.

  • Tuskin vangille tuli mieleen masturbointi iskujen rytmistä kun se sai satoja iskuja kantapäille. Se on ikävä tosiasia, että kuria vankiloissa voi ylläpitää vain ankaria menetelmiä käyttäen, kun kova on kovaa vastaan.
   Mitä tapahtuu kun vankileirissä on vankien kapina:
   https://youtu.be/ZSyQxcIlJ4M

 2. Onhan näitä nähty ennenkin Venäjältä. Siellä vankien epäasiallinen kohtelu on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

  • Ero vangilla ja vartijalla on sama kuin veteen piirretty viiva.
   Sitä se tekee, kun vuosisatoja on muilutettu vuorollaan eri kansanosia, heti kun pääsee “määräävään” asemaan käytetään sitä sitten mielummin pahantekoon ja “takaisinmaksuun” ennemmin kuin otettaisiin opiksi lähimenneisyydestä.

 3. Kyse ei ole Venäjälle ominaisesta tapauksesta vaan siitä, että valtio houkuttelee puoleensa pahoja ihmisiä. Valtion virassa he saavat lain suojan toiminnalleen. He tietävät, että organisaatiossa ylempänä on aina vielä pahempi ihminen, joka saa nautinnon ja palkitsee teot.

  USA:ssa poliisi imee kuin sieni palvelukseensa pahoja ihmisiä. Harvoissa ilmi tulleissa tapauksissa poliisien työnantajat maksavat jättikorvauksia uhreille, mutta ketään ei eroteta.

  Suomessa sosiaalitoimi on pedofiilien ja hyväksikäyttäjien uusi aluevaltaus. — “Laki vaatii meitä salaamaan järjestelmän” pahuus.

 4. Venäjällä ei ainakaan vangeista pyritä tekemään yhteiskuntakelpoisia, jos edes selviävät hengissä vankeusajasta (muistellaanpa montako saksalaissotilasta palasi kotiin gulageista.)

 5. Empä tiedä mitä ko vangit on vankilaan päästäkseen tehnyt, mutta raiskareille, pedofiileille ja muillekkin hirviöille noin 98% ihmisistä toivoo joutumista helvettiin. Tässä videossa vartiat toteuttaa tätä enemmistön toivetta. Mikä siis nyt aiheuttaa muissa kommentoijissa paheksuntaa ja kauhistelua?

Comments are closed.