Koti Uutisia Vanginvartijat osoittivat mieltään anti-valkoista virkamiestä vastaan

Vanginvartijat osoittivat mieltään anti-valkoista virkamiestä vastaan

4
Anderaus Guilty.
Anderaus Guilty.

Useampi sata longislandilaista vanginvartijaa protestoi tiistaina Nassau Countyn vankilan edessä vaatien Long Islandin sheriffintoimiston virkamiehen Andreaus Guiltyn erottamista. Työsuojeluun ja syrjintään erikoistuneen virkailijan tittelillä 80 000 dollaria vuodessa tienaava Guilty oli kirjoittanut Facebook-profiiliinsa muun muassa “Rasistiset NYPD:n valkonaamat”, “Poliisi suojelee valkoisen ylivallan järjestelmää” ja “Tämä ei ole teidän maanne, valkonaamat” viitaten New Yorkissa meneillään oleviin protesteihin.

Varsinaisen vihan Guilty kuitenkin nostatti sheriffintoimiston alaisuudessa työskentelevien vanginvartijoiden keskuudessa, kun hän kommentoi vankilatyöntekijöiden ammattiliiton vaatimuksia parantaa vankiloiden työntekijöiden turvallisuutta. Hän kirjoitti: “Älkää puhuko minulle mitään vartijoiden stressistä”, “Ei kannata tehdä työtä, jota pelkää” ja “Vartijat ovat vain koulukiusattuja streoidiramboja”.

Liiton edustaja John Jaronczyk kommentoi tapausta erittäin valitettavaksi: “Erityisen häiritsevää on se, että hän (Guilty) puhuu näin vartijoista, joita hänen pitäisi auttaa”, Jaronczyk kertoi New York Postille.

 

Lähteet: New York Post, News 12 Long Island

4 KOMMENTIT

  1. Maailmassa on yleistetty että musta ei voi olla rasisti. Tuo mustan leimaaminen rasistiksi taisi tulla ihan vahingossa Bruce Willisin elokuvassa Die Hard – Koston Enkeli (1995). Siinä Willis syyttää Samuel Jacksonia rasistiksi. Silloin itse ensimmäisen kerran havahduin todella miettimään mitä rasisti oikeasti tarkoittaa. Ja kenen kannalta kukakin on rasisti.

    Ehkä nämä pikku hiljaa avaavat ihmisten silmiä näkemään mitä ympärillä tapahtuu.

  2. Tässä näkyy jälleen kerran aihe, joka minua eniten ärsyttää Jenkkilän “anti-rasistisessa” menossa… Amerikka mielletään mustien maaksi, koska “mustat rakensivat Amerikan”. Totuushan on kuitenkin etttä mustat ovat enimmäkseen rakentaneet vain huumerinkejä, eivätkä olisi sitäkään rakentaneet, elleivät valkoiset olisi sitä mahdollistaneet. Sitten vielä, että ketkäs siellä kuitenkin aivan ensin olivat? Alkuperäisväestön oikeudet unohtuvat, kunhan vaan mustat johtavat ja valkoiset ovat orjia.

Comments are closed.