Koti Uutisia Talous Valtiovarainministereitä varoitetaan euron hajoamisesta

Valtiovarainministereitä varoitetaan euron hajoamisesta

5

Euroryhmän johtaja Mario Centeno varoittaa EU-maita yhteisvaluutan tuhoutumisesta koronan laukaiseman talousromahduksen seurauksena. Vannoutuneena globalistina Centeno vaatii, että valuutta täytyy pitää hengissä kirjaimellisesti hinnalla millä hyvänsä.

Käytännössä Centeno vaatii euromaita ottamaan niin paljon lisää julkista velkaa, ettei keinotekoinen eurotalous voi ajautua lyhyellä aikavälillä maksukyvyttömyyteen. Pitkällä aikavälillä velkaantuminen merkitsee kuitenkin valtavaa korkotaakkaa, joka köyhdyttää kansalaiset ja rikastuttaa ainoastaan pankkiireja.

Centeno kutsui koronaa “kolossaaliseksi shokiksi” valtiovarainministereille suunnatussa viestissään. Hän vihjasi kannattavansa niin sanottuja koronabondeja eli järjestelmää, jossa esimerkiksi suomalaiset joutuisivat ottamaan yhteistä velkaa Italian ja Kreikan kaltaisten maiden puolesta.

Lähde: Bloomberg

5 KOMMENTIT

  1. EU:n ja Eurovaluutan kriisi olisi tullut joka tapauksessa, nyt siitä on helppo syyttää Korona viirusta.
    Jonkin valuutan pitäminen arvossaan millä hinnalla hyvänsä ei ole mahdollista, kun luottamus valuuttaan katoaa, laskee sen arvo. Jo nyt toteutetut toimet heikentävät luottamusta Euroon, myös EU:n yhteisvastuu kriisialueille tuo tullessaan kielteisiä mielikuvia yhteisvaluutasta.

    Mutta, nyt kun EU on hajoamassa ja tuhoutumassa taloudellisesti, onkin ainoa kysymys kumpi ehtii ensin, poliittinen hajoaminen vai taloudellinen tuho.

    • Ei Euro hajoa. Isot Herrat vain keksivät leikkiin uusia sääntöjä, jolla raato herätetään henkiin aina vain ja uudestaan… Ei tämä lopu koskaan. Olen niin kauan tätä jo katsonut. Aina keksitään uusia temppuja: jälkimarkkinat, joukkovelkakirjojen ostatus muiden jäsenmaiden kautta, pelastuspaketit jne. jne. jne.

  2. Euro on väkisin kyhätty ja koossa pidetty järjestelmä, joka hajoaa ennemmin tai myöhemmin. Mitä nopeammin, sitä parempi jotta päästään rakentamaan tervettä ja parempaa.

Comments are closed.