Koti Uutisia Valtavirtamedia vaikenee juutalaisesta veripankista

Valtavirtamedia vaikenee juutalaisesta veripankista

0

Kultaisen aamunkoiton verenluovutustyö kreikkalaisille on kohdannut vastustusta poliitikoilta, medialta ja “antirasisteilta”. Samaan aikaan kritisoijat kuitenkin hyväksyvät sen, että Ateenan juutalaisyhteisöllä on veripankki vain heitä itseään varten.

UK_juutalainen_veripankki

Viime vuonna Kultainen aamunkoitto kehotti lentolehtisissään luovuttamaan verta “kreikkalaisille, jotka tarvitsevat apuamme”. Puolue kirjoittaa:

“Joka ainoa verenpisara, jonka keräämme, tullaan antamaan potilaille, jotka valitsemme. Valinnanvapaus ei koske vain Kultaisen aamunkoiton jäseniä vaan kaikkia verenluovuttajia.”

Kultaisen aamunkoiton verenluovutuspisteet ja elintarvikkeiden ja ruoan jakelu avun tarpeessa oleville kreikkalaisille ovat poikineet kieltovaatimuksia muiden muassa juutalaisilta “ihmisoikeusjärjestöiltä”. Toimintaa on kritisoitu valtamedioissa ja kutsuttu “rasistiseksi”. On jopa luotu antirasistinen laki, joka kieltää Kultaista aamunkoittoa jakamasta ruokaa vähävaraisille kreikkalaisille.

Verenluovutus on kuitenkin jatkunut, mutta ei ilman vastustusta. Viime viikon lauantaina antirasistit estivät sisäänpääsyn lastensairaalaan ilman, että poliisi teki asialle mitään. Antirasistien syy tähän oli estää Kultaista aamunkoittoa luovuttamasta verta sitä tarvitseville. Verenluovutus siirrettiin toiseen paikkaan.

Kultaisen aamunkoiton New Yorkin osasto Xaameriki kirjoittaa Ateenassa olevan veripankki vain ja ainoastaan juutalaisille, jotka ovat tähän asti välttyneet “ihmisoikeusjärjestöjen”, poliitikkojen, median ja “antirasistien” kritiikiltä. Xaameriki kirjoittaa:

“Totaalinen passiivisuus näiden voimien puolelta on huomionarvoista koskien ‘rasistiseksi’ määriteltävää tapausta. Ateenan juutalaisyhteisön kotisivuilla on verenluovutusohjelma, joka koskee vain juutalaisia. Varmasti antirasistit alkavat heti levittää lentolehtisiä ja marssivat lähimmille juutalaisille verenluovutuspisteille sulkeakseen ne. Ei suinkaan heidän “tunteellinen” suhtautumisensa tähän asiaan koske vain Kultaisen aamunkoiton työtä ja ole näin ollen puhtaan poliittista?”

Ateenan juutalaisyhteisö kutsuu toimintaansa “veren luovuttamiseksi yhteisön hyväksi”, ja projekti on nimetty “Vapaaehtoinen verenluovutus 2013”. Kotisivuilta ei ilmene, että sana yhteisö tarkoittaa tarkemmin sanottuna juutalaisyhteisöä, joka sisältää myös esikoulut, koulut ja vanhainkodit, ja että projekti tarjoaa sosiaalista apua ainoastaan juutalaisille.

Lähteet: Nordfront.se, Xaameriki, Athens Jewish Community