Koti Uutisia Aktivismi Valtapuolueet raivostuivat Vastarintaliikkeen rehellisistä vaalimainoksista

Valtapuolueet raivostuivat Vastarintaliikkeen rehellisistä vaalimainoksista

16
Turun Sanomat 21.3.2019.

Pohjoismainen Vastarintaliike käynnisti viime viikonloppuna valkoisten kansanmurhan vastaisen teemaviikkonsa, jonka keskiössä on valtapuolueiden rooli Suomen väestönvaihdossa. Kampanjaan kuuluvat satiiriset “vaaliesitteet”, jossa valtapuolueet “kertovat” poliittisista tavoitteistaan ensimmäistä kertaa rehellisesti ilman kaunistelua.

Voit ladata kampanjamateriaalit TÄÄLTÄ ja levittää niitä itsenäisesti esimerkiksi vaalitilaisuuksissa, puoluetoimistojen läheisyydessä, kouluissa ja kirjastoissa. Esitteet eivät vanhene teemaviikon myötä, vaan aihe pysyy erityisen ajankohtaisina koko vaalihumun ajan.

Turun Sanomat (TS) on julkaissut kampanjasta jo useita näyttäviä artikkeleita viime lauantain katuaktivismitapahtumamme jälkeen. Aiemmin viikolla lehti kertoi, että sisäministeri Kai Mykkänen oli vaatinut Lounais-Suomen poliisipäälliköltä selvitystä siitä, mitä Vastarintaliikkeen katutilaisuudessa oli tapahtunut ja miksi poliisi ei puuttunut siihen.

Tänään TS puolestaan uutisoi eduskuntapuolueiden olevan laatimassa yhteistä vetoomusta Vastarintaliikkeen kampanjan vuoksi. Lehden mukaan puolueet aikovat “vaatia vaalirauhaa uusnatseilta”. Puolueet eivät voi turvautua oikeustoimiin, koska puoluetunnusten käyttäminen poliittisessa parodiassa ei ole tekijänoikeusrikos.

TS:n mukaan esitteet sisältävät “rajua ja karkeaa herjausta”. Lehti siteerasi suoraan esitteiden parhaita paloja, joissa valotettiin muun muassa kokoomuksen suhtautumista Isis-terroristeihin, keskustan ja vihreiden suhtautumista pakolaisraiskaajiin sekä vasemmiston suhtautumista ulkomaalaiseen halpatyövoimaan.

Aloitteentekijä puolueiden vetoomukselle on kokoomuslainen kansanedustaja Saara-Sofia Sirén. Puolueet kohdistavat vaatimuksensa erityisesti poliisiin. Virkavalta on saanut eliittipoliitikoilta kritiikkiä siitä, ettei se hyökännyt Vastarintaliikkeen rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun viime lauantaina.

Vihreät ja vasemmistoliitto kertovat hakeneensa lauantain tapahtumien vuoksi apua erityisesti suojelupoliisilta. Sisäministeriö pohtii, voidaanko Vastarintaliikkeen kampanjaa yrittää estää voimatoimin “herjaavien esitteiden” vuoksi.

Lähde: Turun Sanomat (1, 2)

16 KOMMENTIT

 1. Eihän tämä ole “vaalityötä” joka vaatisi vaalirauhaa, koska sellaista puoluetta ei ole kuin Vastarinta. Vai pitäisikö sanoa “vielä”.

 2. Kerrankin valtapuolueiden loossiohjattujen valehtelijoiden valheet tuodaan esiin niin kuin ne ovat! Täytyypä monistella oikein urakalla ja jaella ympäristöön. Eläköön vastarintaliike-älyllinen voima ja totuus yhdessä! Jopas meni saatanan synagogan (((Sokolewillakin))) huonot housuun 🙂

 3. Tämä on jälleen yksi parhaimmista kampanjoista Vastarintaliikkeeltä!

  Turun Sanomien kommenttiosiossakin monet pitivät näitä esitteitä hauskoina ja osuvina. Ja varmasti monet muut suomalaiset ovat samaa mieltä.

  Valtapuolueet ovat jo niin täyttä korruptoitunutta kansaa kurittavaa paskaa ettei niiden puolella ole enää kuin antifasistit.

 4. Se koira älähtää johon kalikka kapsahtaa. Ja ne puolueiden jäsenet joihin on iskenyt epäilyksen synkkä piru tuskin kiistävät sitä ettei julisteissa olisi totta toinen puoli. Kun aikoinaan Kekkosesta tehtiin pilkkalauluja niin tutki Supo niitä ja jahtasi natiaisia jotka renkuttivat nurkan takana.

 5. Suomen poliittinen kenttä on täynnä omaa etuaan ajavia, Alexander Stubbin kaltaisia, huomiohakuisia egoisteja, jopa narsistisia mulkkuja, sukupuolesta riippumatta.

  Löydätkö suosiossa olevaa poliitikkoa joka ei nauttisi kameran edessä olemisesta tai tunkisi vapaaehtoisesti kuviaan pitkin internetin ihmeellistä maailmaa? Niitä on hyvin vähän. Kyseessä on porukkaa joiden ymmärrys poliittisesta päätöksenteosta on hyvin hyvin heikkoa, mutta he tekevät sitä, koska saavat olla silloin parrasvaloissa.

  Nyt nämä narsistiset ja egoistiset pissaliisat ja paskan tärkeänä itseään pitävät miehet, jotka itseään poliitikoiksi kutsuvat, saavat kerrankin kunnolla nenilleen, niin johan valuu kyyneleet.

  Samalla tämä paskantärkeä porukka kuvittelee, että Pohjoismainen Vastarintaliike ei ole asiansa kanssa tässä saatanallisessa ajassa tosissaan – että he lopettaisivat toimintansa siihen, kun joku hyvävelikerhoon kuuluva, niin ikään paskantärkeä, tuomari lyö nuijallaan pöytään.

  Elätte silloin harhassa.

  • Miksi puhutaan aina oikeistopopulismista eikä juutalais-, vasemmisto- tai kokoomuspopulismista? Ben Zyskowiczhan on paras esimerkki tästä. Hän on ollut valtion ykköspopulisti jo yli 20 vuotta.

 6. Pakko kertoo vitsi tähän väliin…
  Juutalainen tyttöystävä!! Tuhka vai mahdollisuus?

 7. Ihan vitun hyvä fiilis kyllä tuli kun luki noita esitteitä. Lisää tällaista! 😀

 8. Muistakaa levittää materiaalia netissä ja liimatkaa myös tarroja/julisteita sekä tehkää aatetta näkyväksi KAIKILLA MAHDOLLISILLA keinoilla.

Comments are closed.