Koti Uutisia Valtaosa puolalaisista vastustaa ei-valkoista maahanmuuttoa

Valtaosa puolalaisista vastustaa ei-valkoista maahanmuuttoa

6

UK_Puolan_vastustus

Äänestyksen mukaan puolalaiset ovat pääasiassa huolestuneita pakolaisista, jotka eivät kannata puolalaisia maallisia ja uskonnollisia traditioita ja jotka käyttäytyvät aggressiivisesti puolalaisia naisia kohtaan sekä ajavat islamia maassa.

Yli puolet Varsovan puolalaisista asukkaista ei kannattanut pohjoisafrikkalaisten ja Lähi-idästä tulleiden pakolaisten elättämistä maassa Public Opinion Research Centerin tekemän äänestyksen mukaan.

Tutkijat myös analysoivat julkaisuja ja nettikommentteja, joissa käsiteltiin pakolaisongelmaa. Yli 80 prosentilla kommentoijista oli negatiivinen suhtautuminen pakolaisiin.

Heinäkuussa tehdyn tutkimuksen mukaan noin 75 prosenttia Tšekin kansalaisista ei kannata muslimien vastaanottoa.

Lähde: Sputnik News

6 KOMMENTIT

  • You had great march, I heard everything went fine in there! Happy National Day 11.11.2015!

 1. Aziz pääsi Ruotsiin, Hassan Saksaan, Abdullah Suomeen, Jamal Ranskaan, mutta Muhammed veti lyhimmän tikun ja pääsi Puolaan. Kyllä minuakin vituttaisi olla ei-valkoinen itä-euroopassa, ei meinaan ole kaukaa haettua että asfalttiin haudataan. Hyvä niin.

  Btw, mitenköhän tänä vuonna käy Marsz niepodlegloscin aikaan Puolassa. Viime vuonna ainakin oli tunnelmaa kuten aikaisempinakin vuosina. Antifa vetäytyy nöyrästi kuten viime vuonna?

 2. Hyvä Puola! Maa joss on toivoa. 98% Puolan väestöstä onkin puolalaisia. 🙂 Oi kun Suomikin olisi yhtä järkevä kuin Puola! Mutta ei monet suomalaiset haluavat auttaa miehittäjiänsä ja sortajiansa.
  Kulttuurimarxismi, Monikulttuurisuus ja Liberalismi pilasi Suomen.

  • Kerros mulle kuka Suomea miehittää tällä hetkellä ja kuka täällä sortaa? En ole itse ainakaan törmännyt kumpaankaan.

 3. Vielä kun demokratia toimisi ja kansan tahto oikeasti toteutuisi. Mutta ei. Kansallissosialismi nousee kun ihmiset huomaavat että edustuksellinen demokratia ei toimi, ja kansainväliset lait ja sopimukset estävät suoraan vapaat itsenäiset päätökset. Aika on kypsä radikaalille vaihtoehdolle.

Comments are closed.