Koti Uutisia Kotimaa Valtamediassa erimielisyyksiä siitä, tuleeko Chemnitz-“väkivaltaisuuksien” valhe paljastaa

Valtamediassa erimielisyyksiä siitä, tuleeko Chemnitz-“väkivaltaisuuksien” valhe paljastaa

4

Suomen ja muiden länsimaiden valtamediassa käydään tällä hetkellä kamppailua siitä, tulisiko valheet Chemnitzin maahanmuuttokriittisten mielenosoitusten “väkivaltaisuudesta” kumota. Päätoimittajat ovat haluttomia oikaisemaan valeuutisia, sillä väkivaltakertomuksia on pidetty tehokkaana monikulttuurisuuspropagandana.

Chemnitzin mielenosoitukset syntyivät spontaanina protestina maahanmuuttajaväkivallalle sen jälkeen kun tieto maahantunkeutujien suorittamasta puukotusmurhasta vuoti julkisuuteen. Siirtolaiskriisin myötä väkivalta- ja seksuaalirikollisuus ovat entistä yleisempiä vitsauksia Saksan kaduilla.

Media säikähti Chemnitzin mielenosoituksia siksi, että paikalle saapui valtavasti tavallisia kansalaisia, joilla ei ole aiempaa yhteyttä kansallismieliseen liikkeeseen. Tiedotusvälineet yrittivät pelotella keskivertosaksalaiset pois kaduilta väittämällä, että todellisuudessa mielenosoituksien tarkoituksena ei ole vastustaa väkivaltaa vaan metsästää erirotuisia ihmisiä.

Kaksi viikkoa kestäneen kohun jälkeen osa mediataloista on päättänyt pyörtää kauhutarinoita uskottavuutensa turvaamiseksi. Muun muassa Yleisradio joutui uutisoimaan Saksin osavaltion kristillisdemokraattisen pääministeri Michael Kretschmerin myöntäneen, ettei mitään todisteita “ulkomaalaisia jahdanneista rasistisista ihmisjoukoista” ole. Rasistinen väkivalta oli pelkkää poliittista valhetta.

Huhut maahanmuuttajia jahtaavista ihmisjoukoista käynnisti Bild-lehti, jonka emoyhtiö Axel Springer SE:n toimitusjohtaja Mathias Döpfner puhuu julkisuudessa mielellään sionistisesta maailmankatsomuksestaan. Saksan sionistimediasta valhe levisi pian myös Suomeen, jossa esimerkiksi sanomalehti Kalevan päätoimittaja Kyösti Karvonen kirjoitti:

“Äärioikeistolainen, natsiaatetta ihaileva satojen ihmisten joukko lähti viime viikon sunnuntaina etsimään ja pahoinpitelemään ulkomaalaisen näköisiä asukkaita. Useat sattumalta hakatut joutuivat sairaalaan.

Etnisesti valikoitunut katuväkivalta herättää huolta, sillä tiettävästi Euroopassa ei ole tapahtunut vastaavaa tässä mittakaavassa yli 75 vuoteen.”

Lukuisat kansallismieliset ovat ottaneet Karvoseen ja muihin Suomen valtavirtaisten valemedioiden päätoimittajiin yhteyttä oikaistakseen valheet Chemnitzin “väkivallasta”. Toistaiseksi esimerkiksi Karvonen on kuitenkin poliittisista syistä kieltäytynyt oikaisemasta tarinoitaan.

Valtavirtaisen valemedian tyypillisimpiä strategioita on julkaista tökeröitä valheita kirkuvin otsikoin ja “oikaista” ne myöhemmin huomaamattomasti. Näin varmistetaan, että valhe jää elämään ihmisten mieliin, vaikka teknisesti uutinen on “oikaistu”.

Lähteet: Yle, Sarastus, Kansalainen

Lue myös: Juutalaisen Yle-toimittajan ohjelmassa valehdeltiin Chemnitzin “väkivallasta”

4 KOMMENTIT

  1. Kalevan toimittaja Laukka varmaan jo valmistelee kolumnia kuinka kaikki mielenosoittajat olivat kuitenkin natseja, ja eiköhän sieltä löydy eräs toinenkin toimittaja peesaamaan.

  2. On ollut myöhemminkin. Muistellaanpas vaikka tsekkien sotien jälkeen tekemää etnistä puhdistusta periaatteella hyvä saksalainen, kuollut saksalainen. Vastaava tehtiin myöskin puolassa missä Oder-Neisse jokien itäpuoliset alueet kuten itäpreussi ja sleesia tyhjennettiin saksalaisista. Ai mutta on ihan ymmärrettävää ettei Kaleva kirjoita näistä kun nämä olivat sitä Li Anderssonin mainitsemaa moraalisesti ja eettisesti hyväksyttyä etnistä puhdistusta ja kansanmurhaa jonka tekivät kommunistit.

Comments are closed.