Koti Artikkelit Valtamedian monopoli on murtumassa

Valtamedian monopoli on murtumassa

13

Pääministeri Juha Sipilä päätti jatkaa eilisessä televisiopuheessaan tutulla linjallaan. Ovet on avattava ulkopuolisille tunkeutujille, vaikka omallakin kansalla on hätä. Monet suomalaiset suuret mediat lähettivät maailmaa syleilevän puheen suorana. Mediaa kutsutaan usein neljänneksi valtiomahdiksi. Suomessa se ei kuitenkaan ole muuta kuin eliitin puudeli.

Tällä kuvalla valtamedia on pyrkinyt taivuttelemaan kaikki eurooppalaiset kannattamaan pakolaistulvaa.
Tällä kuvalla valtamedia on pyrkinyt taivuttelemaan kaikki eurooppalaiset kannattamaan rajatonta pakolaistulvaa.

Uutisoimme aikaisemmin MTV:n ja Nyt-liitteen ryhtyvän sensuroimaan uutistensa kommenttiosioita. Uutisessa mainittujen medioiden lisäksi kelkkaan ovat lähteneet mukaan ainakin Verkkouutiset ja Iltalehti. Sensuuria perustellaan “vihapuheen” rajoittamisella. Päätös onkin suoraa jatkumoa koko loppukesän kestäneelle median väkisin kehitetylle suomalaisvastaiselle kampanjalle, joka alkoi viimeistään kansanedustaja Olli Immosen Facebook-päivityksestä.

Median sekä eliitin ajama pakkomaahanmuutto ei miellytä tavallista kansalaista, mikä on näkynyt sosiaalisessa mediassa, kuten lehtien kommenttipalstoilla. Vastauksena eliitin kannalta epämiellyttävään kommentointiin valtamedia on päättänytkin sensuroida kommenttiosionsa, jotta he voivat levittää valheitaan yhä törkeämmin. Helsingin Sanomat järjesti aiheesta keskustelutapahtuman, jossa valiteltiin pienen vähemmistön pyörittävän valtamediaa kommenttikenttien kautta. Keskustelutapahtumaan osallistuneet eivät taida olla tietoisia valtamedian omistussuhteista, kun he kehtaavat puhua mediaa pyörittävästä vähemmistöstä.

s3.reutersmedia.net

Ei toki ole mikään uusi juttu, että valtamedia estää kommentoinnin aiheissa, joihin liittyy maahanmuutto tai maahanmuuttajat. Uutuutena tähän on lähinnä tullut se, ettei sensuuria edes enää yritetä peitellä, vaan siitä kerrotaan avoimesti ja perustellaan erilaisten pääkirjoitusten, “uutisten” ja keskusteluohjelmien kautta. Toki tämä kerronta ja perustelu tapahtuu median omasta näkökulmasta, eikä sitä voi enää edes kommentoida lehtien kommenttiosioissa tuodakseen ilmi esiintyvää kaksinaismoralismia. Ruotsissa tämäkin toimintatapa on ollut käytössä jo pidemmän aikaa.

Heinäkuun lopulta asti jatkuneen suomalaisvastaisen kampanjan tuloksena alkaa näkyä kahtia jakautunut kansa: monikultturistit, eliitti ja valtamedia sekä maahanmuuttoa vastustavat tahot. Jälkimmäisellä ei ole juurikaan yhteiskunnallista valtaa, mutta he toimivat piikkinä ensiksi mainitun lihassa.

Koska tämä piikki alkaa olla koko ajan äänekkäämpi etenkin viime aikoina yhä kiihtyneen pakkomonikulttuuristamisen seurauksena, on eliitin pakko tehdä jotain saadakseen kaiken näyttämään hyvältä: Helsingin poliisi teki elokuun lopulla rikosilmoituksen vastaanottokeskuksen läheisyydessä levitetystä lentolehtisestä, jossa kehotettiin varovaisuuteen. Huomattavasti vielä merkittävämpää oli kuitenkin se, kun useat mediat ilmoittivat sensuroivansa sivuillansa käytävät keskustelut.

Mihin tämä voi johtaa? Jotkut ovat jo epäilleet, että tämä tulee toimimaan merkittävänä syynä valtamedian yhä jyrkentyvälle alamäelle. Monet “maahanmuuttokriitikot” ovat jo vuosia mainostaneet Helsingin Sanomien tilaamisen peruuttamista, eikä tämä tuorein päätös varmaankaan ainakaan lisää tilaajamääriä. Lehden tilaajamäärät ovatkin olleet jyrkässä laskussa jo vuosien ajan, ja sitä julkaiseva Sanoma Media Finland onkin aloittanut YT-neuvottelut, jotka saattavat johtaa lähes 300 henkilön irtisanomiseen.

Jotkut ovat jo ilmoittaneet aloittavansa valtamedioiden täysboikotin. Vaihtoehtomediat ovat lisänneet suosiotaan viime aikoina enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ihmiset tukeutuvat yhä enemmän lähteisiin, jotka eivät sensuroi uutisiaan tai keskustelua asioista, joilla on merkitystä jokaisen ihmisen elämään. Uusinta päätöstä voi jopa pitää vaihtoehtomedioiden voittona valtamediasta, sillä tuskin ilman näiden toimintaa someraivo olisi niin äänekästä. Vaihtoehtomediat puhuttelevat kansaa valtamedian levittäessä valheita ja sensuroidessa ihmisten todellisia mielipiteitä. Valtamedian on pakko reagoida. Tuloksena käsiteltävä aihe.

hesari

Toisaalta nyt suurimmat mediat voivat hyökätä suomalaisten kimppuun yhä röyhkeämmin ilman pelkoa siitä, että heidän sanomaansa kyseenalaistetaan ainakaan omilla sivuilla. Sanokaa minun sanoneen: jatkossa tulemme näkemään yhä enemmän “paljastusjuttuja”, sydäntäsärkeviä tarinoita kärsivistä pakolaisista, kansallismielisten mustamaalausta, rikollisten tuntomerkkien sensurointia ja niin edelleen. Ja ainoat, jotka taistelevat vastaan, ovat pienet mutta noususuhdanteessa olevat vapaaehtoisvoimin toimivat pikkumediat.

Vaihtoehtomedioita tai valtamedian tuoreinta päätöstä ei tarvittaisi, mikäli isot mediat kertoisivat kansalle totuuden maahanmuutosta. Vasemmistolaiset toimittajat ja heidän juutalaiset pomonsa eivät kuitenkaan halua tätä, sillä se ei sovi heidän agendalleen. Kun monikulttuurisuus aiheuttaa päänvaivaa tavallisille suomalaisille, on totuus helpompi joko sensuroida tai lakaista maton alle.

Suosittelenkin ihmisiä tukemaan pienempiä, sensuroimattomia medioita ja boikotoimaan valtamediaa. Suomalaisia vihaavan valtamedian boikotti on askel kohti itsenäisesti ajattelevaa kansaa. Suositeltavia uutissivustoja ovat esimerkiksi:

vastarinta.com
Magneettimedia.com
Mvlehti.net
Ylewatch.blogspot.fi

Lue myös: Magneettimedia: Valtamedian “uusi” strategia: sensuuria ja entistä törkeämpää valehtelua

 

Jesse Torniainen

13 KOMMENTIT

 1. Lisäisin suositeltaviin uutissivustoihin: http://paavotajukangas.com/

  Toki MV-lehti Tajukangasta siteeraa usein, mutta suosittelen seuraamaan sitäkin. Tajukangas tekee myös omia reportaasejaan Ruotsista, mm. raportoi ensimmäisenä turvapaikanhakijoiden vyörystä Suomeen, kun oli Tukholman rautatieasemalla kuvaamassa kaaosta.

  Facebookissa Pertti Rönkkö uutisoi neutraalisti Saksan tilanteesta: https://www.facebook.com/pertti.ronkko

  Pertti Rönkkö on siitä harvinainen tapaus, että toimittaa juttujaan valtamedialle, mutta facebookissa raportoi kiitettävän neutraalisti Saksan asioista, eikä pimitä tietoa.

 2. Ensimmäinen kuva ei ole se jolla ihmisille aiheutettiin huonoa omaatuntoa.

  • Pienet lapset toimivat hyvin propagandan välineenä. Esimerkinä hesarin otsikko: “Unkarilainen tv-kuvaaja potki pakolaislapsia – sai potkut ja häpeävyörytyksen” Huom. järjetön väkivalta pieniä lapsia kohtaan > potkut ja häpeä, syyllisyys. Kun katsoo toisin silmin tuota kuuluisaa videota, mitä näytettyyn toisuvasti kuin kaksoistornien sortumista, nähdään että poliisit ovat epätoivoisesti estävässä laittomien maahatunkeutujien massaa, poliisin ote irtoaa miehen vaatteesta ja kuvaajanainen reagoi silmänräpäyksessä ojentaen jalkansa estääkseen miehen ja lapsen pakomatkan. En löytänyt videolta potkimista, minkä otsikot nostivat esiin. Olisiko uutinen noussut esiin jos kampitettu olisi ollut 25-vuotias mies?

 3. Miksi media vaikenee pakolaistulvan todellisista syistä joka on USA;n valj valuuttasota petrodollar systeemin suojaamiseksi

 4. kyllä ja ei vaihtelevat valtamediassa ja kirkossa tavoitekeskeisesti totuutta ei voi piilottaa nykyaikana

 5. Valtamedian aikakausi alkaa olla taputeltu. Ihmisten mielenkiinto todenperäistä uutisointia kohtaan kasvaa jatkuvasti. Niin pitkään kun jatkavat tiedon pimittämistä ja sensurointia vaihtoehtoisten tiedonsaantikanavien suosio kasva, ja hyvä niin. Tämän päivän uutisten valossa uskallankin sanoa, että medioista riippumatta olemme kusessa…

 6. Gigin sanoin: “Du bist keiner von uns und du kannst es niemals werden!”
  Taisto jatkuu.

 7. Valokuva missä poliisi pitää kuollutta lasta sylissään on tunteita herättävä. Poliisillakin on varmasti ollut paha mieli sen takia. Mutta on ihan väärin kun valtamedia käyttää tuota kuvaa edistämään holtitonta maahanmuuttoa. Ihmisiä pakolaisetkin ovat, en sitä kiistä. Toiseen valtioon ei noin vain voi kuitenkaan rynnätä kuten ollaan tehty.

 8. Sen toisen valtion voimavarat johon nämä parempaa huomista hakevat ryntäävät ovat kuitenkin rajalliset joka puolella. Voimme vain ennustaa kuinka monen tänä päivänä kohtuullisesti pärjäävän valtion, kaupungin , kunnan talous romuttuu kun yks kaks joudutaan yllä pitämään leirejä tuhansine ihmisineen.
  Pöydässä on ruokaa viidelle henkilölle, jos muutama vieras isäntä tarjoaa pöydän antimia, tulee muutama lisää kukaan ei saa kuin maistiaiset tulee muutama lisää jaettavaa ei enää ole. Ei se jaettavan leivän määrä nouse samaan tahtiin kuin ottajien määrä, hyysäri ei tätä tajua.

Comments are closed.