Koti Uutisia Aktivismi Valtamedian hellimä äärivasemmistolainen pahoinpitelykäräjille huhtikuussa

Valtamedian hellimä äärivasemmistolainen pahoinpitelykäräjille huhtikuussa

3
Kuvakaappaus: Twitter.

Suomalaisessa valtamediassa “vainottuna toisinajattelijana” esiintynyt äärivasemmistolainen Antti Rautiainen vastaa väkivaltasyytteisiin Helsingin käräjäoikeudessa 17.4. kello 13. Rautiainen pahoinpiteli viime heinäkuussa rauhallisesti käyttäytyneen kuvaajan Donald Trumpia ja Vladimir Putinia vastustaneessa mielenosoituksessa.

Silminnäkijöiden ja tilaisuudessa kuvatun videon (katsottavissa uutisen lähdelinkin kautta) mukaan Rautiainen löi kansallismielistä kuvaajaa useita kertoja pään alueelle. Vaikka pahoinpitelyrikos oli kiistaton, jätti valtamedia uutisoimatta asiasta, koska globalistilehtien päätoimittajat sympatisoivat monikulttuurisuuden nimissä suoritettua väkivaltaa.

Rautiainen on ollut useita kertoja haastateltavana Suomen suurimmissa medioissa, kuten Helsingin Sanomissa ja Suomen Kuvalehdessä. Hän on saanut neutraalia palstatilaa ja esiintynyt vainottuna toisinajattelijana, vaikka hän on muissa yhteyksissä propagoinut julkisesti poliittisen väkivallan puolesta.

Pahoinpitelyä ympäröinyt mediahiljaisuus toi monien mieleen syksyn 2015 siirtolaiskriisin tapahtumat. Tuolloin vasemmisto syyllistyi lukuisiin väkivaltaisiin iskuihin Rajat kiinni! -mielenosoittajia vastaan. Valtamedia teki kaikkensa, jotta väkivaltaisuudet eivät tulisi julki. Kun äärivasemmisto oli esimerkiksi potkinut joukolla maassa makaavaa Rajat kiinni! -aktivistia Marko Parkkolaa, media suojeli loppuun asti pahoinpitelytuomion myöhemmin saanutta kommunisti Tommi Karjalaista.

Pimittämällä äärivasemmiston rikokset valtamedia pyrkii ylläpitämään myyttiä “väkivaltaisten uusnatsien uhreiksi joutuvista viattomista rasisminvastustajista”. Kun väkivaltaa suunnitelleet äärivasemmistolaiset ovat saaneet kansallismielisiltä selkäsaunoja rangaistuksiksi, ovat tapaukset päätyneet useiksi päiviksi lehtien lööppeihin.

Epätasapuolisella uutisoinnilla media yrittää kannustaa vasemmistoa väkivaltaan ja toisaalta painostaa kansallismielisiä luopumaan oikeudestaan itsepuolustukseen.

Lähde: Tiina Wiik

3 KOMMENTIT

  1. Todennäköisesti nk. “oikeustuomioistuin” myöntää “apupoliisille” kunniamitalin hyvin tehdystä “työstä” eli “sananvapauden” ja “fyysisen koskemattomuuden” edistämisestä “eurooppalaisten arvojen” mukaisesti, jotka ovat yhtä korketa laatua kuin puuceen reiän paskatorni.

    • Aika hurjaa mutta hullua. Rautiainen antanut tukensa ja sympatiansa Tsetsenian sharia islam muslimiporukoille! Röyhkeän räikeää anttifantilta..

Comments are closed.