Koti Uutisia Valtamedia valehteli Norjan Vastarintaliikkeen kotietsinnöistä

Valtamedia valehteli Norjan Vastarintaliikkeen kotietsinnöistä

6
Norjan turvallisuuspoliisi on ilmoittanut vaikeuttavansa Vastarintaliikkeen rekrytointia.
Norjan turvallisuuspoliisi on ilmoittanut vaikeuttavansa Vastarintaliikkeen rekrytointia.

Viime viikolla Norjan yleisradio NRK väitti turvallisuuspoliisi PST:n löytäneen kotietsinnöissä Norjan Vastarintaliikkeeseen kuuluvilta henkilöiltä automaattiaseita ja huumeita Länsi-Norjassa Rogalandin alueella. Uutinen sisälsi suuren joukon valheita.

Koko pohjoismainen valtamedia – Suomi mukaan lukien – alkoi pian levittää uutista selvittämättä NRK:n väitteiden todenperäisyyttä. Uutisen perusteella voisi luulla, että Norjan Vastarintaliikkeen jäsenet ja aktivistit olivat koonneet kätköön suuren määrän laittomia aseita ja huumeita. Suurin osa televisiossa näytetyistä aseista ei kuitenkaan kuulu aktivisteille tai jäsenille. Neljästä Vastarintaliikkeen jäseniltä takavarikoidusta aseesta kolme on laillisia. Tämänhetkisen tiedon mukaan yksi jäsen saa todennäköisesti syytteen ampuma-aselain rikkomisesta.

Yhdenkään Vastarintaliikkeen aktivistin tai jäsenen hallusta ei ole löydetty huumausaineita. Sen sijaan erään tukijäsenen luota on löydetty ilmeisesti pieni määrä marijuanaa ja valiumia. Vastarintaliikkeen tukijäseneksi pääsee ostamalla tukijäsenyyden verkkokaupasta – muita rajoitteita ei käytännössä ole. Näin ollen järjestö ei voi ottaa vastuuta tukijäsenten henkilökohtaisesta elämästä tai heidän huonoista valinnoistaan. Aktivisteilta ja jäseniltä laittomat huumeet kielletään säännöissä. Vastarintaliike ei luonnollisesti katso hyvällä myöskään tukijäsenten epäterveitä elämäntapoja.

Joukko tiedotusvälineitä on väittänyt poliisin löytäneen “äärioikeistoon” (ei siis pelkästään Norjan Vastarintaliikkeeseen) kohdistetuissa kotietsinnöissä myös kaksi kiloa hasista ja 30 grammaa amfetamiinia. Toisin kuin esimerkiksi Suomen valtamedia on valehdellut, ei löydöillä ole mitään tekemistä Norjan Vastarintaliikkeen kanssa.

PST ilmoitti aloittavansa niin kutsutut puhuttelut henkilöiden kanssa, joilla on yhteyksiä Norjan Vastarintaliikkeeseen. Turvallisuuspoliisi itse myöntää “puhutteluiden” tarkoituksena olevan vaikeuttaa Norjan Vastarintaliikkeen rekrytointia.

Tiedotusvälineiden valehtelu Vastarintaliikkeestä on tuttua myös suomalaisille. Tänä syksynä muun muassa Aamulehti ja Iltalehti väittivät, että Vastarintaliikkeen katupartio olisi aloittanut joukkotappelun Helsingin keskustassa. Todellisuudessa äärivasemmistolaiset ottivat vastuun yhteenoton aloittamisesta.

Lähde: Nordfront.net

 

Lisää Norjan tilanteesta:

Oikeuskomitea: kansallismieliset vangit aivopestävä
Norjan Vastarintaliikkeen haastattelu
Pakolaisaiheiset lentolehtiset kuohuttivat Norjassa

6 KOMMENTIT

  1. Pohjoismaiden turvallisuuspoliisit ja valtamedia ovat saman sionistisen syövän eri oireita. Tuomio maanpetturuudesta ja ankarin mahdollinen rangaistus.

  2. Olen pitänyt median vääristelyä parhaimpana indikaattorina siitä, että onko jokin taho tehokkaasti haastamassa valtaeliittiä.

  3. Eipä yllätä. Nythän oli tehty kysely, jossa 69% vastanneista vastasi ettei usko valtavirtamedian valheita.

    • Kun näistä 69%:sta edes puolet toimisivat sen mukaan, mitä oikeasti uskovat tapahtuneen, saataisiin suurempiakin muutoksia parempaan päin aika nopeaan tahtiin.

  4. Eikö poliisilla ole oikeasti parempaa tekemistä kuin pyrkiä tuhoamaan oma rotunsa? Tulee ihan Thomas Elfgren mieleen näistä Norjan porsaista.

Comments are closed.