Koti Uutisia Valtamedia valehtelee kansallismielisten käyttäneen väkivaltaa itsenäisyyspäivinä

Valtamedia valehtelee kansallismielisten käyttäneen väkivaltaa itsenäisyyspäivinä

1

Tuleva itsenäisyyspäivä on saanut valtamedian toimittajat valehtelemaan aikaisempien itsenäisyyspäivien tapahtumien kulusta. Sekä Aamulehden että Karjalaisen pääkirjoituksissa syytetään kansallismielisiä väkivaltaisesta käyttäytymisestä aikaisempina vuosina. Niissä myös ennakoikaan kansallismielisten käyttävän väkivaltaa tänä vuonna.

Aamulehti kirjoittaa 2.12. julkaistussa pääkirjoituksessaan Suomen itsenäisyyspäivän olleen “jo vuosia – – vihaa ja väkivaltaa lietsovien uusnatsien sekä heitä vastustavien anarkistien sotapäivä kaduilla”.

Kirjoituksessa myös ennakoidaan, että “natsit saattavat innostua riehumaan entistäkin törkeämmin” Pirkanmaan käräjäoikeuden antaman kieltopäätöksen vuoksi. “Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, mutta tämä tuskin riehujia pidättelee”, lehti jatkaa.

Karjalaisen sunnuntaina julkaistussa pääkirjoituksessa kirjoitetaan: “Uusnatsijärjestö lakkautettiin juuri ennen itsenäisyyspäivää, josta on tullut äärioikeistolaisten, rasistien ja ylipäätään hulinoitsijoiden pelikenttä. Onkin odotettavissa, että käräjäoikeuden tuore päätös ei ainakaan vielä tänä vuonna hillitse vaan lietsoo väkivaltaisuuksia. – – Uhoa on siis odotettavissa itsenäisyyspäivämarssilla. Poliisilla on näytön paikka, etteivät väkivaltaisuudet pääse yltymään eikä ihmisten hengelle ja terveydelle tai ylipäätään turvallisuudelle, ei edes omaisuudelle, koidu vaaraa.”

Kuten kaikki itsenäisyyspäivän kansallismielisissä tapahtumissa olleet muistavat, ei vuonna 2014 alkaneen kansallismielisten tapahtumien perinteen aikana ole tapahtunut mitään väkivaltaisuuksia kansallismielisten puolelta. Kolmena aikaisempana vuotena on väkivaltaisuuksia esiintynyt jokaisena vuonna, mutta pelkästään vasemmistolaisten suorittamina.

Vuonna 2014 vasemmistolaiset mellakoivat Lähiöst linnaan -tapahtumassa rikkomalla paikkoja, ja vuonna 2015 vasemmistolaiset yrittivät epäonnistuneesti hyökätä 612-kulkueen kimppuun. Vuonna 2016 Jari Laine taas suoritti yhden miehen Kamikaze-iskun keskelle Kohti vapautta -marssia. Yhtenäkään vuonna rikosilmoituksia ei ole kansallismielisten tapahtumista kirjattu.

 

Lähde: Aamulehti, Karjalainen

1 KOMMENTTI

  1. Aamulehden mielipide “natsien riehumisesta” on toki huonosti perusteltu eikä vastaa todellisuutta, mutta vielä perustavalaatuisemmasta lähtökohdasta katsottuna ongelmallista on myös se kuinka implikoidaan että ne jotka istuvat kotona katsomassa pasifistista Tuntematonta ovat jotenkin parempaa kansaa – parempaa karjaa pitäisi sanoa.

    Ihmiset ajattelevat että riehuminen on “väärin ja turhaa” ja olettavat että rauhallisuus johtaisi automaattisesti hyviin asioihin. Mitä jos rauhallisuus onkin vielä surkeampaa kuin riehuminen?

    Mihin johtaa se että “ilmaisee mielipiteensä rauhanomaisesti eikä yllytä ihmisiä toisiaan vastaan” kun ihmiset ovat jo lähtökohdiltaan toisiaan vastaan? Se johtaa siihen että ne jotka ovat jo toisia vastaan pysyvät toisiaan vastaan, kun taas ne joita vastaan ollaan pysyvät neutraaleina jolloin he ovat uhattuina erittäin huonossa asemassa leikkiessään neutraalia samalla kun heitä vastustetaan.

    Jos vain “ilmaisee mielipiteensä” niin mitä sellaisella mielipiteellä on väliä jonka puolesta ei ole valmis taistelemaan? Joku sanoi jotain, so what!

    Aamulehti vetoaa rauhallisuuteen mutta käytännössä he haluavat alistumista. He haluavat että sanomme rauhallisesti EI jolloin he voivat sanoa rauhallisesti EI meidän EI:lle. Ja tämä on tietenkin heidän status quon voitto, heidän kansanvaihdon ja suomalaisten kansanmurhan voitto.

Comments are closed.