Koti Uutisia Kotimaa Valtamedia sensuroi ehdolliseen tuomitun pedofiilin maahantunkeutujataustan Oulussa

Valtamedia sensuroi ehdolliseen tuomitun pedofiilin maahantunkeutujataustan Oulussa

7

Oululainen sanomalehti Kaleva julkaisi eilen uutisen otsikolla “Parikymppinen mies tuomittiin Oulussa ehdolliseen vankeuteen lapsen törkeästä sek­su­aa­li­ses­ta hy­väk­si­käy­tös­tä”. Monikulttuurisuutta ajava lehti “unohti” kuitenkin mainita pedofiilin taustan.

Oululainen kaupunginvaltuutettu Junes Lokka julkaisi Internetissä oikeuden tuomiolauselman, josta selviää, että alaikäisen tytön törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu pedofiili on nimeltään Saif Assim Abbas Al-Khafaji.

Kalevan mukaan “mies oli tutustunut tyttöön yhteisen tutun kautta ja pitänyt häneen yhteyttä Instagram- ja Snapchat-somepalveluiden kautta”. Suomalainen media sekä koulujärjestelmä ovat jo vuosien ajan aivopesseet nuoria mahdollisimman suureen “suvaitsevaisuuteen” eli kanssakäyntiin ei-valkoisten kanssa.

Valtamedian valehtelua järkyttävämpää on kuitenkin se, että korruptoitunut käräjäoikeus antoi maahantunkeutujapedofiilille vain ehdollisen tuomion. Pedofiili saa jatkaa toimintaansa vapaalla jalalla Suomen kaduilla. Tuomarin mukaan toistunut lapsen törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö voidaan sovittaa 80 tunnilla yhdyskuntapalvelua.

Kuten eilen uutisoimme, Poliisiammattikorkeakoulun tuoreen tutkimuksen mukaan pedofilia on erityisen yleistä ei-valkoisten seksuaalirikollisten joukossa. Vierasrotuisten seksuaalirikosten uhreista lähes puolet on Suomessa alaikäisiä.

Lähde: Twitter

7 KOMMENTIT

 1. Valtamedia pyrkii pimittämään kaikki näiden tekemät rikokset. Vain silloin jos tuomio tulee valtamedia uutisoi rikoksesta koska tietää että juttu tulisi julkisuuteen kuitenkin toista kautta ja pimitys olisi ilmiselvää. Itse rikoksen tapahtumisesta valtamedia ei ole enää uutisoinut muutamaan vuoteen.

  Sitten kun uutisoidaan niin tausta pyritään pimittämään jos tekija on ulkomaalainen. Tyyliin “oululainen mies” vaikka kyseessä olisi arabi lähi-idästä. Pimityksestä hulimatta näitä tuomioita ropisee nyt päivittäin.

 2. Rikastusta kerrakseen ja palkintona ehdollinen “tuomio” ja hyvät sossuntuet päälle.🙂 Näin se menee Hölmölässä.

  • Ei mutta oikeesti, MITÄ VITTUA?? Siis kun olen kertonut näistä jutuista yhdelle ulkomaalaiselle kaverilleni, niin se luuli, että vitsailen. Miten tuollainen voi olla edes perkele mahdollista? Hölmölässä kun raiskaat lapsia niin sinut palkitaan, varsinkin kun on suojaväri, ja saat vielä taikaluukusta rahaa tekemättä mitään. Noi kaikki junttituomarit pitäisi hirttää palleistaan roikkuun ja kansa saisi mennä kertomaan heille mitä ovat mieltä tollasista saastoista. Tälle touhulle on oikeasti pakko tulla STOP!!

   • Ja matu joka raiskasi törkeästi 10 vuotiaan lapsen niin ei olekaan Hölmölän “oikeusoppineiden” junttipaskojen mielestä raiskaus. Sitten Hölmölässä myös sarjamurhaaja psykopaatteja saa kävellä vapaalla, jonka vielä FBI on profiloinut sarjamurhaajaksi ja psykopaatiksi joka on niin vaarallinen, että sitä ei voisi päästää ikinä vapaaksi, mutta Hölmölässä päästetään ja mites kävi? Hallituksella, eliitillä ja päättäjillä on helvetisti verta käsissään. Kansa ei unohda! He tulevat vielä maksamaan teoistaan. Kansanmurhaaja paskiaiset!

    • Nämä sairaat yhteiskunnan joka alalle soluttautuneet porsastelijat häpeämurhauttavat viattoman kansansuosikin Jari Sillanpään tämän huumekierteeseen johtaneen vahingon vuoksi, MUTTA ovat itse tuoneet EU:hun kaiken pölyn ja likaisen rahan. Jopa POLIISI ei saa tutkia näitä poliisin ohjeessa.

 3. Kaleva on kuin suvakit yleensä. Kun syyllisenä on suomalainen valkoihoinen heteromies, joka syö makkaraa ja itkee lätkämatsin vieressä, silloin homma on kirkonkirjojen tarkkuudella kerrottu ja vieläpä – sattuneesta syystä – yleiseksi vapaapäiväksi julistettuna päivänä Oulun kaupungin kustantamana se vielä kirjoitetaan lentokoneella taivaalle.

Comments are closed.