Koti Uutisia Talous Valtamedia myöntää: Britannia ei itsenäisty Brexitin myötä

Valtamedia myöntää: Britannia ei itsenäisty Brexitin myötä

2

Kansallinen Vastarinta on uutisoinut pitkin Britannian EU-ero- eli Brexit-neuvotteluita siitä, kuinka kansainvälinen eliitti on pyrkinyt vesittämään Brexitin. Jo ennestään on vaikuttanut siltä, ettei Britannia tule saamaan itsenäistä lainsäädäntöoikeutta, tiukkaa rajavalvontaa eikä kansallismielistä poliittista järjestelmää.

Nyt myös suomalainen valtamedia myöntää, että Brexit on paljastumassa huijaukseksi. Vaikka Britannia paperilla “eroaisi” EU:sta, tulee maa vastaisuudessakin olemaan EU:ta määräävien globalistien rautaisessa otteessa.

Yleisradion mukaan yksikään Brexitin kolmesta suuresta lupauksesta ei vaikuta täyttyvän. Lupauksia olivat maahanmuuton vähentäminen, lainsäädäntövallan palauttaminen Lontooseen sekä EU-maksujen lopettaminen.

Britannia tulee pysymään löysässä hirressä vuosien ajan jo siksi, että EU-erolle on määritelty vuosien “siirtymäkausi”, jonka aikana EU jatkaa Britannian lakien sanelemista. Tila voi kuitenkin jäädä pysyväksi, mikäli Irlannin ja Pohjois-Irlannin rajakiistaa ei saada “ratkaistua”.

“Jos muuta ei keksitä, koko Britannia säilyy EU:n kanssa tulliliitossa, jotta kovalta rajalta vältytään. Tulliliiton jäsenenä Britannia joutuisi soveltamaan EU-standardeja ja sääntöjä siirtymäajan jälkeenkin”, Yle kirjoittaa.

Rajaongelmaa voidaan käyttää siis tekosyynä sille, että EU säätää Britannian lait myös tulevaisuudessa niin pitkään, kunnes unioni lopulta romahtaa.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Ehdottomasti lahjoittaisin kaikille juutalaisille järjestöille jotka tuovat maahantunkeutujia eurooppaan, koska kansa on aivokuollutta välinpitämätöntä paska sakkia, niin olen ehdottomasti juutalaisten puolella tässä asiassa!!! Valkoiset kansa kunnat on hävitettävä ja luonnollinen jatkumo typeryydestä ja aivokuolleisuudesta!!

    Kiitos kansainvälinen juutalaisuus että tuhoatte läntiset maat!!

  2. Missä vitussa se armeija viipyy?? Vittuun nuo juutalaisten käsky pojat ja jokainen neeri ja arabi ulos vitun raiskaaja paskat!!

    Onko halosen tarja huora siivonnu kansanmieliset pois!!

Comments are closed.