Koti Uutisia Kotimaa Valtamedia hyökkää kansallismielisiä vastaan yhä laiskemmin argumentein

Valtamedia hyökkää kansallismielisiä vastaan yhä laiskemmin argumentein

17

Valtamedian “argumentit” kansallismielisyyttä vastaan ovat pysyneet vuosikymmenten ajan älyllisesti laiskoina ja epärehellisinä. Hyvä esimerkki tästä on talousvaikeuksissa rypevän Alma Median omistaman Aamulehden hiljattainen pääkirjoitus.

Aamulehti kirjoittaa pääkirjoituksessaan 27.7. tyypillisen yksipuolisen näkemyksen kansallismielisyydestä. Kirjoituksessa kritisoidaan kansallismielisiä liikkeitä, jotka tekevät yhteistyötä muiden vastaavien eurooppalaisten liikkeiden kanssa. Tätä argumentoidaan sillä perusteella, että kansallismielisyys on kansainvälisyyden lähtökohta.

Väitteestä saa hyvän yhtymäkohdan EU- ja monikulttuurisuusaivopesuun, joka juontaa siihen, että ilman EU:ta emme voisi olla tekemisissä muiden kansojen kanssa tai matkustella Euroopassa. Kahviakaan ei voisi enää juoda, koska se tulee ulkomailta. Samaa argumenttia myös niin sanotut suvaitsevaiset käyttävät yrittäessään mustamaalata kansallismielisiä suomalaisia.

Kirjoitus jatkaa edelleen syyllistämällä lukijaa siitä, että perinteiseen kansallismielisyyteen liittyisi ajatus oman “heimon” paremmuudesta – kuitenkaan tätä millään tavalla perustelematta. Tämän jälkeen lukijaa muistutetaan Brexitistä, minkä lisäksi mainitaan Trump ja Venäjä, jotta lukijaa manipuloitaisiin muistamaan mainitut teemat negatiivisessa mielessä. “Mikäli olet EU:ta vastaan, olet Venäjä-myönteinen!”

Kirjoitus päättyy vielä summaukseen perussuomalaisten ja ruotsidemokraattien yhteistyön tiivistymisestä sekä EU-parlamentin ECR-ryhmän muutoksista. Tuttuun tapaan kirjoitus päättyy laiskaan olkiukkoon: “Kansallismielisten verkosto alkaa vaikuttaa määrätietoiselta ylikansalliselta operaatiolta, jolla tähdätään epävakauden lietsomiseen kaikkialla Euroopassa.”

Lähde: Aamulehti

17 KOMMENTIT

 1. Eiköhän se epävakaus johdu noitten vitun vastenmielisten mätisäkkien touhuista.

 2. Eurooppa on jo epävakaassa tilassa ja sitä epävakautta vyöryy koko ajan lisää Afrikasta ja lähi-idästä.

 3. Kulttuurimarxistit ovat kyllä niin idiootteja haha. “Ei voisi matkustella eikä juoda kahvia ilman EU:ta” Vaikka ne rajat laitettaisiin kiinni rotumuukalaisilta ei se varmaan tarkoita, että turismilta tai kaupankäynniltä ne suljetaan, helvetin vajakit.😃

  • Irti EU:sta, ilman mitään Brexitiä, ei noille kansanmurhaajaroistoille pidä maksaa senttiäkään!

 4. Suomalaiset eivät ole “rotu”. Me olemme kansa. Meidän geeniperimämme poikkeaa muiden eurooppalaisten kansojen geeneistä niin paljon että EU:hun liittyessämme meille olisi pitänyt hakea alkuperäiskansan status, kuten lappalaislle. Mutta se jätettiin hakematta koska silloin maatamme ei olisi voitu ryöstää ja viedä rikkauksiamme verotta. Ja meillä olisi ollut jokaiseen asiaan sanamme sanottavana. Nyt Suomessa ulkomaalaiset yritykset tekevät voittoa sekä kansalla että luonnonrikkauksilla. Emmekä voi asialle mitään… niin kauan kun ihmiset äänestävät eduskuntapuolueita, oma napa on maailman keskipiste eikä haluta herätä todellisuuteen.

  • Juuri näin! Lopettakaa valtapuolueitten äänestäminen ihmiset! Ainoa oikea puolue on tulossa: Kansan Yhtenäisyys r.y. 😎

   • Valitettavasti kansan yhtenäisyys liikkeet saattaa olla historiaa näinä aikoina. Onnea silti!

 5. Apropoo ja böö. Kuvitelkaa mielessänne idealipaikka ja tilanne. Sielä ei ole eu ta, ei rikollisia aivottomia ihmissyöjiä. Eikä yhtään halosen tavjaa heteron statuksella ja lesbon perseellä. Aikuinka mummon jalat virkoaa, kun ajattelen oikeudenmukaista jumalanrakasta maailmaa. . .HYVÄ SUOMI!

 6. Suomalaiset ovat laiskoja ja välinpitämättömiä, siihen hetkeen kun on jo myöhäistä. Aina kun valtioneuvosto tekee päätöksiä, jotka kurjistavat työtä tekevien ja vähäosaisten elämää..isoon ääneen purnataan ja laitetaan kättä taskussa nyrkkiin, mutta annas olla, kun tulee vaalipäivä, niin sitä “tuttua ja turvallista” ehdokasta taas äänestetään…kun “meidän suvussa ollaan puolue n.n:ää aina äänestetty” Lyhyt on vaalikarjan muisti….

  Oma lisänsä katastrofiin ovat kaikenmaailman väyryset ja pihot, jotka sekoittavat tyhmää kansaa entisestään, näillä puoluekyhäelmillään, joiden ainoa funktio lienee joko vallanhimo, tai vain hajoittaa kansallismieliset pieniin kuppikuntiin.
  Vaikka moraalisesti kannatankin Kansan yhtenäisyyttä, niin olen jokseenkin skeptinen. Tätä ongelmaa ei demokraattisesti ratkaista, vaan veren on vuodettava. 1-5v ja painekattila räjähtää, tavalla tai toisella…

  • Kuka sitä verta vuodattaa jos kansa on niin tyhmää ja välinpitämätöntä?

   • Se samainen kansa, joka toivottavasti herää, kun edut ja hyvinvointi on romutettu. Tyhmäkin herää..viimeistään nälkään 🙂

   • Kun rahajärjestelmä sanoo “Poks!” yleinen kuri romahtaa. Ensin moniosaajat alkavat ryöstelyt koska se on heille tuttu ja luonteva toimintatapa. Sitten tyhmätkin suomalaiset nälkiintyvät ja vastaavat moniosaajien terroriin. Syvästä kansan muistista ylös pulpahtaa käsite Suojeluskunnat/Sturmabteilung . Moku-valtio tietenkin yrittää kurittaa suomalaisia, mutta epäonnistuu siinä. Ja kun kaikille ei riitä ruokaa, jonkun on kuoltava pois. Ja uusi valta taas syntyy “kiväärin piipusta” kuten aina.

    Tämän kaltainen tapahtumien kulku on havaittu ympäri maailmaa, Suomessakin sata vuotta sitten. Lähestyvä romahdus näet on sellaista perustavanlaatuista sorttia, että sitä ei voi selvittää nykyisen järjestelmän puitteissa, ei mitenkään. Kun Suomen omavaraisuus ruoan suhteen on luokka 10% (jos kannibalismia oteta huomioon), on loogista olettaa, että ensimmäisen talven jälkeen selviytyneiden osuus ei ylitä tätä raja-arvoa.

    • Kyllä Suomen metsät ja järvet tarjoavat ruuat, se on sitten eriasia, että kuinka moni Suomalainen osaa näitä hyödyntää. Kaikesta on tehty niin helppoa ja kaiken saa eteensä kuin Manulle illallinen. Itse on tullut opittua metsästäminen, kalastus ja muutenkin olen kokenut erällä kävijä.🙂

  • Skeptisyyden keskellä muista kuitenkin: “Silmät pelkäävät ja kädet tekevät!”

   Ennen veren väistämätöntä vuodatusta on kuitenkin vielä joku epämääräinen aika, jota on käytettävä hyväksi kansan jäljellä olevan terveen aineksen järjestäytymiseen. Tulevasta verisestä sekasorrosta selviytyvät vain järjestäytyneet ryhmät. Joten meidän on tehtävä tätä järjestäytymistyötä sillä työkalulla, joka on kullakin aikakaudella. Puolue on sellainen työkalu, ja nyt on Kansan Yhtenäisyyttä ajavan puolueen perustamisen aika. Sitä varten on kerättävä kannatuskortteja vaikka olisi mieliala skeptinen. Kaikista isoista asioista alussa olltiin joksenkin skeptisia, mutta nyt tekemättä jättäminen se vasta lupaa skeptisyyttä!

   Eespäin veikot, pelko pois ja rivakasti tahti,
   Vastarinta Suomenmaan on vapauden vahti!


   https://www.photo.rmn.fr/CorexDoc/RMN/Media/TR4_MD5/4/c/e/f/07-506246.jpg

 7. Syyttävät juuri siitä mitä itse tekevät juuri samoin kuin jutkut ja israel yleensä. Jos suomesta hycän vielä tahtoisi niin vähintääniljoona ihmistä pitäisi hävittää.

  • Eli kaikki rotumuukalaiset ja maanpetturit ulos tai syvään päätyyn.🙂

Comments are closed.