Koti Artikkelit Valtakunnansyyttäjä haluaa tiukentaa sananvapauslakia – HS kutsuu “myönnytykseksi”

Valtakunnansyyttäjä haluaa tiukentaa sananvapauslakia – HS kutsuu “myönnytykseksi”

27
Raija Toiviainen.

Avoimesti kommunistiterroristi Nelson Mandelaa gurunaan pitävä valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen kertoo juutalaisen Erkko-suvun omistamassa Helsingin Sanomissa tahtovansa kiristää lakia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Helsingin Sanomat, joka on viime aikoina kampanjoinut mainostamalla omaa lehteään sananvapauden sanansaattajana, kutsuu tiukennusehdotusta “myönnytykseksi” Toiviaisen taholta sananvapaudesta huolissaan olevia kansalaisia kohtaan.

Toiviainen teki vastikään nimeä itselleen aloittamalla tutkinnan Päivi Räsäsen 15 vuotta vanhasta kirjoituksesta. Toiviaisen mukaan Räsänen on syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, vaikka lakia muutettiin kirjoitukseen nähden sopivaksi vasta seitsemän vuotta kirjoituksen jälkeen, ja “rikoksen” vanhenemisaikakin on umpeutunut jo ennen lakimuutostakin. Toiviainen sai tämän vuoksi osakseen laajaa arvostelua, mikä lieneekin saanut hänet keksimään, että julkisuutta hyväksikäyttämällä sananvapaustuomio menee helpommin läpi. Tulitukea tässä antaa vähemmän yllätyksellisesti Helsingin Sanomat, jolle sananvapaus merkitsee sananvapautta ainoastaan liberaaleille.

Helsingin Sanomien artikkelissa valtakunnansyyttäjä kertoo, että lakia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tulisi “terävöittää.” Käytännössä tämä tarkoittaa, että lakia tulisi Toiviaisen mukaan tiukentaa.

”Ajattelen, että kiihottamispykälän ajatusta tietyn ihmisryhmän syrjinnästä voisi jotenkin täsmentää. Sitä ajatusta, että sillä tarkoitetaan ihmisarvoa ja ihmisten yhdenvertaisuutta. Ei sitä oikein voi yhdellä sanalla selkeyttää, mutta säännöstä voisi jollakin tapaa terävöittää. Ihmiset eivät ehkä tule ajatelleeksi, että tässä on kyse siitä, että punnitaan tätä syrjivää toimintaa sananvapautta ja uskonnonvapautta vasten.”

Toiviainen puolustaa haastattelussaan suomen sananvapaustilanteen kaventumista valehtelemalla suurelle yleisölle: ”Jos katsotaan syyttäjien ja tuomioistuimien ratkaisuja, ei ole merkkejä siitä, että sananvapaus olisi Suomessa uhattuna.”

Suomessa voi esimerkiksi saada tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sanomalla profeetta Muhammedia pedofiiliksi. Koraanin mukaan hän meni yli 50-vuotiaana naimisiin 6-vuotiaan Aishan kanssa, joka siirtyi aviomiehensä “petiin” 9-vuotiaana. Suomen mahdollisesti tunnetuin sananvapaus-tuomio tuli Jussi Halla-aholle, joka kopioi Kalevan pääkirjoitusta vaihtamalla tästä muutaman termin. Halla-aho sai tuomion, mutta Kalevan päätoimittajaa ei edes epäilty mistään rikoksesta.

Toiviainen kertoo lain sallivan “erittäin rajunkin” keskustelun ja arvostelun. Esimerkiksi tarjotaan sitä, että maahanmuuttoa voi arvostella sen tuovan rikollisuutta. Tilastollisen faktan toteaminen on siis Toiviaisen mukaan “erittäin rajua” keskustelua.

Artikkelissa myös tuodaan ilmeisesti vahingossa esille asia, mikä nyt on jo yleisesti tiedossa muutenkin: oikeuslaitos rankaisee niitä, jotka eivät suostu nöyrtymään sen edessä ja pyytelemään anteeksi vihafaktojensa toteamista:

“Jos tällainen [vuosia vanha “rikollinen” teksti] havaitaan, varmaankin kysytään, missä tarkoituksessa hän on tämän kirjoittanut ja onko hän tätä mieltä edelleen. Sillä, sanoutuuko irti joskus kirjoittamistaan teksteistä, on iso merkitys.”

Eli voit saada synninpäästön viranomaisilta, mikäli et ole enää samaa mieltä kuin aikaisemmin kirjoittamasi tekstin aikoihin. Jos sinun kirjoittamanasi siis löydetään esimerkiksi vuosia vanha Facebook-kommentti, jonka Toiviainen tulkitsee rikkovan lakia, tullaan sinulta tutkinnan aikana kysymään nykyistä näkemystäsi asiaan ja tuomitsemaan sitten sen pohjalta.

Tämä tuskin koskee muita rikollisuuden muotoja. Kuinka moni lukija voisi kuvitella syyttäjän jättävän huumekauppiaan syytteet käsittelemättä, mikäli diileri kertoisi nykyään vastustavansa huumeita? Toiviainen käytännössä tunnustaa haastattelussaan, etteivät kansallismieliset nauti samaa lain tarjoamaa suojaa kuin muut.

Lähde: HS

27 KOMMENTIT

 1. Varmasti parasta olisi, että jokaiseen asennetaan mielipiteitä vahtiva implantti, tutkii, syyttää, tuomitsee ja ulosottaa aina havaitessaan kantajansa mielipiteiden karkaavan laittomuuksiin kuten maahanmuutto- ja liittovaltiovastaisuuteen tai kansallismielisyyteen. Näin valtio saisi lisää rahaa tärkeimpiin kohteisiin eli mielipiteiden valvontaan ja Afrikkaan.

  • Implantti on jo, eli kännykkä. Unkarissa räkänauretaan miten maamme valtaklikki väittää olevansa niin puhdas, kuitenkin toimien kuin pahat bolshevistit.

   • “Tiukentaa sananvapauslakia” on oxymoroni.

    Joko on sananvapaus tai sitten on pienen klikin diktatuuri määrätä mistä saa keskustella ja mistä ei.

    Jos massat ovat niin tyhmiä että eivät tätä tajua, ei taida olla paljon muuta edessä kuin euccp?

 2. Ihan totaalinen pässi tuokin ämmä. Voi Jeesus sentään, mistä noita sikiää? Kyllä olisi veromarkoille taaskin parempaa käyttöä.

  • Tarja Halonen järjesti kommunistisen akkavallan tähän maahan. Tämä akkavalta löytää näitä toiviaisia tuhoamaan yhteiskunnan. Kysy vaikka akka Henrikssonilta.

   • Kieltämättä, vaikka en naisvihaaja olekaan, yhteiskunnan naisistuminen on lisännyt selvästi sentimeetalisten ihmisten määrää päättävissä asemissa. Myös “akkamaisia” miehiä on aika yliedustus…

 3. Rupee pikku hiljaa riittämään tämä meno. Olisikohan Virossa parempi asua. Monet isommat kaupungit on täynnä juutalaisten tuomia muslimeja ja nekruja vinosilmistä puhumattakaan. Aasialaisetkaan ei kotiudu nii kuin ei nuo muutkaan. Joka tietenkin on “valitun kansan” tarkoituskin tuhota läntiset maat. He ovat korruptoineet kaikki mailman johtajat myös Putinin! Putin on pankkiirien sätky nukke siinä missä muutkin!

  • Eestiä olen harkinnut itse. Ainakin kun Tallinnaan menee, niin ei tulvi nekruja/irakilaisia/muuta roskaa samalla tavalla kuin Helsingissä. Ei lähimainkaan. Viimeksi kun olin, niin näin pari intialaista/nekrua Tallinnassa.

  • oon itse ajatellu unkaria, siellä kuitenki semi pätevänoloinen meno, ehdottomasti tulevaisuuden maa. toinen hyvä vois olla argentiina, jos haluaa ottaa etäisyyttä tähän hullunmyllyyn, islanti vois myös olla hyvä

  • Tässäpä aivojumppaa. Haastan itse kunkin miettimään miten Suomessa nyt tapahtuva sananvapauden kieltäminen toisinajattelijoilta liittyy alle siteerattuun pätkään eräästä kirjasta joka on vapaasti luettavissa netissä. Kirjan kirjoittaja oli tekemisissä pankkiirien ja muun kerman kanssa työssään USA:n liittovaltiolle. Monet teistä tietävät jo vastauksen:
   “Bolshevik-vallankumouksessa meillä on ilmiö, että osa maailman rikkaista ja vaikutusvaltaisimmista miehistä rahoittavat liikettä jonka väitetty perusta toiminnalle on viedä varallisuus ihmisiltä kuten Rotchschilds, Rockefellers, Schiffs, Warburgts, Morgans, Harrimans, ja Milners. Selvästi nämä miehet eivät lainkaan pelkää ylikansallista Kommunismia. On loogista ajatella, että jos nämä miehet rahoittivat kommunismin eivätkä pelkää sitä, se on heidän kontrollissaan. Voiko olla mitään muuta selitystä missä olisi järkeä?! Muistakaamme että Rotschildit ja kaltaisensa/liittolaisensa ovat jo 150 vuoden ajan toimineet systemaattisesti konfliktien molempien osapuolien rahoittajina. “Vihollinen” on välttämätön jos haluat rahaa Kuninkaalta. USA:n sosialisoimisen yksi pääargumentti on ollut juuri idän ja lännen välinen poliittinen tasapaino.Vaikka se ei ollutkaan päätavoite, saivat bolshevismin rahoittajat, “kansallistamalla” Venäjän, ostettua itselleen valtavan määrän maa-alueita, mukaan lukien oikeudet alueiden luonnonrikkauksiin. Tästä he maksoivat 30 – 40 miljoonaa silloista dollaria. Lordi Alfred Milner, äveriäs britti, Rotschildien asioita ammatikseen hoitava finanssimoguli, järjesti kansainvälisten pankkiirien rahaliikenteen Petrogradissa, bolshevistien rahoittamista varten. Sittemmin Milner toimi ns. Pyöreän Pöydän puheenjohtajana, Tämän Pyöreän Pöydän osakkaat viettivät yhteistä aikaansa suunnittelemaan sitä miten maailma otetaan lopullisesti muutaman super-rikkaan finanssiroiston haltuun sosialismin valepukua käyttäen. Tämän salaliiton USA:n haara on nimeltään Council of Foreign Relations (CFR). Sosialismia maailmalle tarjoavat pankkiirit loivat CFR:n ja johtavat sitä yhä.”

   Kirjasta None Dare Call It a Conspiracy (pdf)

   “In the Bolshevik Revolution we have some of the world’s richest and most powerful men financing a movement which claims its very existence is based on the concept of stripping of their wealth men like the Rothschilds, Rockefellers, Schiffs, Warburgs,Morgans, Harrimans, and Milners. But obviously these men have no fear of inter national Communism. It is only logical to assume that if they financed it and do not fear it, it must be because they control it. Can there be any other explanation that makes sense? Remember that for over 150 years it has been standard operating procedure of the Rothschilds and their allies to control both sides of every conflict. You must have an”enemy” if you are going to collect from the King. The East-West balance-of-powerpolitics is used as one of the main excuses for the socialization of America. Although itwas not their main purpose, by nationalization of Russia the Insiders bought themselves an enormous piece of real estate, complete with •mineral rights, for somewhere between $30 and $40 million.Lord Alfred Milner, wealthy English man and front man for the Rothschilds, served as paymaster for the International bankers in Petrograd during the Bolshevik Revolution.Milner later headed secret society known as The Round Table which was dedicated toestablishing a world government whereby a clique of super-rich financiers would controlthe world under the guise of Socialism. The American subsidiary of this conspiracyiscalled the Council on Foreign Relations and was started by, and is still controlled byLeftist international bankers.”

 4. Juuri nämä valtaeliitin “työrukkaset” ovat vaarallisia, sillä heitä pidetään otteessa jollain millä voi tarpeen vaatiessa kiristää, yleensä jokin rikos tai kielteinen ominaisuus. Jossain vaiheessa nämä henkilöt muuttuvat ongelmiksi ja järjestelmä vaientaa heidät, kukapa sellaista paskiaista arvostaisi, joka on rahasta valmis mihin tahansa tekoon.

 5. Mikä olikaan suomalaisten keskimääräinen älykkyysosamäärä?
  Eivät taida nämä toiviaiset ja kumppanit päästä edes sille tasolle kun tuollaisiin tärkeisiin virkoihin kaivattaisiin nimenomaan keskivertoa älykkäämpiä ihmisiä!
  Sama älykkyyden puute loistaa myös monilla virkamiehillä ja poliitikoilla.
  Se muuten taitaakin olla ONGELMAN YDIN maassamme.
  Aika vähällä älyllä tätäkin maata johdetaan vaikka suomalaiset ovat maailmassa kärkipäässä äo:n suhteen.
  Siis keskimäärin. Ei uskoisi.

 6. Ja arvatenkin tuolla totaalisella pässillä on hirvittävä palkka, jonka se kuppaa veronmaksajan selkänahasta. Hyi helvetti. Loppu tällaiselle menolle. Vallankumous ja vapaus sionistien ja niiden kontrolloimien niljakkaiden kätyrien ikeestä!

 7. Elämme monikulttuurisessa dystopiassa, poliisivaltiossa missä ei ole uskonnonvapautta eikä sananvapautta. Todellinen oppositio nimetään terroristeiksi, ihmisten oikeuksia poljetaan kokoajan ja PolPo vakoilee kansalaisia ja oppositio yritetään hiljentää ajatusrikoslakien avulla. Jos et äänestä valtapuolueira niin olet uhka.

  • on suomessa ne vapaudet, jos olet liberaali tai muslimi. sikäli hauska yhdistelmä, koska enemmin tai myöhemmin on vain se muslimi, joka ei todellakaan ole liberaali

 8. Poliittisesti motivoituneita “oikeus”järjestelmän ylläpitäjiä, kehtaavat vielä pitää kolmannen valtakunnan oikeusjärjestelmää korruptoituneena. Kansanpetturin naama muistetaan, tässäkin tapauksessa se on kuin petolinnun perse.

 9. Ai kamalaa, mitä vihapuhetta täällä esiintyy; nyt me varmaan joudataan kuseen kaikki.

 10. Mielipiteenrajoittaminen ei oikein onnistu, sanomalehdet painettuina versioina kutistuvat levikiltään, tieto jaetaan netissä ja sen leviämistä ei pystytä rajoittamaan, aina löytyy vapaa maa, joka antaa mielipiteen olla vapaa.
  Mikään ei estä julkaisemasta suomenkielistä sivustoa niin, että palveluntarjoaja on vaikkapa Unkarissa.

  • Myös poliittiset seinäkirjoitukset ovat lisääntyneet. Pari viikkoa sitten ollessani käymässä Helsingissä näin kehä-1:n varrella spraylla maalatun tekstin: “FCK ISLAM”

   Kesällä näin itä-Uudenmaan alueela mm. erittäin taidokkaasti sabluunalla tehdyn Adolf Hitlerin muotokuvan. Myös spraylla tehty SS-Vikingin tunnus tuli vastaan. 🙂

 11. Sata vuotta sitten oli Cheka samanlainen opossumi olohuoneessa kuin Suomen itsensä ehdottomaksi herrraksi nostanut oikeusturvajärjestelmä:

  “Chekan (salainen poliisi) tehtävä oli langettaa tuomiot oikeusjärjestelmän (lakien) ulottumattomissa. Koko ihmiskunnan historiassa se edusti ainutlaatuista alistavaa tyranniaa – Yksi viranomaiselin, jonka tehtäviin kuului kansalaisten vakoilu, ja näiden vangitseminen, kuulustelu, heitä koskevien oikeudenkäyntien hallinnoiminen, päättäminen kuhunkin tapaukseen tietyt tuomarit, ja vielä tuomioiden toteuttaminen.”

  “The Cheka ‘s [secret police] task
  was to settle accounts outside the
  court system. In all of man’s history it
  represented a unique kind of repres-
  sive organ — one single authority en-
  trusted with spying on citizens, with
  arresting them, with conducting in-
  vestigations of them, with directing
  their prosecution, furnishing their
  judges and carrying out sentences
  upon them. 6 ”

  Lähde: https://archive.org/stream/RussianAndJews/WALENDYsolje_djvu.txt

 12. Voima-lehdellä on “mediakasvatus” yksi pääpainopisteistä, niin että heidän kotisivuillaan tämä on yhtenä päävalikosita ylärivissä.

  Silti vaikkapa Voima n. 9 esittää erittäin ala-arvoista, Neuvostotyylistä ajatusrikosjahtia niitä kohtaan jotka ovat eri mieltä poliittisesti kuin ilmaisjakelulehti Voiman toimitus.

  https://www.lehtiluukku.fi/lue/voima/9-2019/228263.html

  Esimerkiksi yhden jutun otsikko on:
  “Villit teoriat ruokkivat populismia”.

  Heti otsikossa asennoidutaan siis teurastamaan “väärin ajattelevat” julkisuuden miekalla.

  Kuinka villejä teoriat vaikkapa raiskatuista tyttäristämme monikultturismin seurauksena ovat? Entä onko populismia ajatella että haluaisi yhteiskuntarauhaa myös tuleville sukupolville, ilman etelästä tuotua synteettistä levottomuutta ja rikollisuutta? Jos on, se on hyvää populismia.

  Populismi -sanaa käytetään globalistien toimesta haukkuma-sanoina heille jotka haluavat ilmaista itseään kansakunnan/alkuperäiskansan asialla.

  Jutussa on paljon villiä verbaalisontaa siitä miten “rasisti on paha”… Sitaatti:

  “Varsinkin Eurooppalaisille populisteille tärkeä poliittinen lyömäase on islamisaatiolla pelottelu. Aiheesta on puhuttu vihaisten some-palstojen lisäksi myös eduskunnassa.”

  Jutussa ohitetaan kokonaan vaikkapa lastemme ja naistemme valtava kärsimys näiden tulijoiden ja heidän jälkeläistensä kusettamina ja kiusaamina, ryöstäminä ja raiskaamina. Murhattujakaan ei ilmeisesti ole päättäjien mielestä vielä tarpeeksi, sillä tällaista sakkia ollaan hankkimassa lisää. Paljon lisää.

  Vielä muistetaan miten Itä-Helsingissä kiersi “matu-jengi” ryöstelemässä ja pahoinpitelemässä valkoihoista nuorisoa, ja miten poliisi ja muut viranomaiset vain katsoivat sivusta. Pala tulevaisuuden utopiaa, olkaa hvyä:

  “..Ja sieltä hän saapui. Alistettuna. Vartioituna. Tuomittuna.

  Johtava Vihanlietsoja käveli käsi- ja jalkaraudoissa meikäläislegioonalaisten vartioimana. Hänet asetettiin seinää vasten ja teloitusryhmä valmistautui tehtäväänsä. Johtava Vihanlietsoja ei osoittanut pelkoa. Hän tiesi kohtalonsa, ja sen, ettei toivoa ollut. Hän katsoi teloittajiaan silmissään kylmä viha ja halveksunta.

  ”Eikö se paskiainen vieläkään osaa katua vihakirjoituksiaan”, ajattelivat Hanna, Sini, Ingrid ja Milla.

  Teloitusryhmää komentava upseeri antoi komentonsa ja laukaukset kajahtivat. Johtava Vihanlietsoja kaatui maahan ja jäi siihen makaamaan. Upseeri ampui varmistuslaukauksen hänen päähänsä ja komensi laiskalla äänellä teloitusryhmää korjaamaan ruumiin pois.

  Hannan, Sinin ja Ingridin silmät laajenivat innostuksesta. Heidät valtasi euforinen vallantunne. Tuo rasistin muuttuminen elottomaksi mytyksi oli osittain heidän ansiotaan. Heillä oli valta elämästä ja kuolemasta. Tunne vallasta aiheutti heille kaikille jopa fyysistä hyvänolon värinää, niin voimakasta, että he eivät ilkeäisi tunnustaa sitä edes toisilleen.

  Milla reagoi toisin. Hänen ilmeensä oli järkyttynyt. Hän vapisi hetken, kumartui maahan ja antoi ylen. Sitten hän puhkesi itkuun, juoksi paikalta pois ja sanoi mennessään anteeksi.

  Hanna, Sini ja Ingrid katsoivat pois hoipertelevaa Millaa ihmeissään. He eivät ymmärtäneet. Jos he olisivat elämässään oppineet empatiaa jotakin muuta kuin oman elämänsä ulkopuolella olevia, jalustalle nostettuja kohteita kohtaan, he olisivat saattaneet ymmärtää Millan järkytyksen syyn.

  Milla oli hetkessä ymmärtänyt, että elämä oli muutakin kuin puhetta. Tuo mies oli oikeasti kuollut. Yliopistolla puhutut puheet rasistien tuhoamisesta olivat nyt muuttuneet lihaksi. Ja Milla ymmärsi myös, että tuo juuri murhattu mies oli vain kirjoittanut kirjoituksia. Hän ei ollut tehnyt mitään pahaa kenellekään. Hänen täytyi kuolla vain siksi, että hän oli uhka niin Millan kuin muittenkin paikalla olevien etuoikeutetulle asemalle.

  Professori katsoi poispäin hoipertelevaa Millaa ja puisteli päätään. Hänen silmissään näkyi pettymys. Millalle ei enää olisi,,”

  (Yrjöperskeles -blogi)

 13. Aika oppia käyttämään kunnon Secure VPN-palvelua pojat! Itse suosittelen lämpimästi Avast-viruksen torjunta palvelun maksullista VPN-lisäystä!

  • TOR-verkkoa ja VPN:ää suosittelen myös käyttämään. Viestintään on hyvä käyttää viestisovellus Wickr Me kryptattua messengeriä. Nämä kaikki sovellukset on ladattavissa Play kaupasta tai Wickrin voi ladata myös osoitteesta https://wickr.com

 14. Neuvostoliiton aikana oli hankalaa koska kirjat olivat isoja ja raskaita massalevitystä ajatellen.

  Tänään saa pienelle muistitikulle kokonaisen kirjaston relevanttia tietoa, eikä yksikään NSA tai muu voi saada tietoonsa että tämä data kulkee. Paitsi jos käyttää Postia, koska nämä avaavat rutiinina kaiken postin Eestissä. Tästä oli juttua aikanaan valtamediassakin.

  Hankitaan käytetty laite käteisellä, tikkuja saa myös hankittua käteisellä. Nyt olet tietoturvamielessä paremmassa asemassa kuin yksikään salaa kirjapainoa pyörittänyt kontrasissi Neuvostoliitossa.

 15. Helsingin Sionistit kirjoitteli tuossa taannoin että Postin lakko teki hallaa koko maalle. Hyvä että (((HS))):ssäkin on ymmärretty näiden lakkojen perimmäinen merkitys…

 16. Punikkien mielestä sananvapaus tarkoittaa sitä, että kaikki myönteiset kirjoitukset marxismista ja kaikki uhkailut ja haukkumiset marxilaisten vihollisista ovat sallittuja. Kaikki mikä arvostelee, tai edes katsotaan arvostelevan yhdelläkään sanalla, ne marxilaiset leimaavat rikolliseksi toiminnaksi tarkoituksenaan vaientaa kaikki keskustelu esim. haittamaahantunkeutujista. Poliittinen eliitti haluaa tukahduttaa aivan kaiken opposition jotta voisivat kaikessa rauhassa jatkaa roiston töitänsä. Räsäsestä halutaan tehdä jonkinlainen esimerkki kaikille jotka eivät hyväksy nykymenoa. Ja vielä: Sananvapaus joko on, tai sitten ei. Yksikin poikkeus, esim. “neekeri” sana kieltäminen, niin silloin sanavapautta ei enää ole selittäkööt tuo pahainen punikki mitä hyvänsä.

Comments are closed.