Koti Uutisia Kotimaa Valtaeliitti rajoittaisi suomalaisten lakko-oikeutta

Valtaeliitti rajoittaisi suomalaisten lakko-oikeutta

2

Kokoomus, siniset, keskusta, kristillisdemokraatit ja RKP olisivat valmiita rajoittamaan suomalaisten lakko-oikeutta. Tämä on linjassa Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n toivomusten kanssa.

EK:n toive on se, että yksittäisillä ay-liikkeen jäsenillä olisi oikeus itse päättää lakkoon liittymisestä. Tämä tarkottaisi käytännössä sitä, että ay-liikkeiden voimat painostaa yrityksiä putoaisivat lähes nollaan, sillä moni uskoo, että harva uskaltaisi itsenäisesti lähteä lakkoon, koska tämä voisi tulla heille kalliiksi esimerkiksi urakehityksen kannalta yrityksissä.

Vaikka nykyinen ay-järjestelmä on jo pitkään ollut monen kansalaisen silmissä korruptoitunut eliitin suojatyöpaikka, olisi lakko-oikeuden heikentäminen askel vaaralliseen suuntaan, jossa valtavat kansainväliset yritykset saisivat entistä suuremman otteen yhteiskunnasta.

Lähde: Uusi Suomi

2 KOMMENTIT

  1. Kommentoidaan nyt kun ei kukaan vielä ole…

    Suomalainen ammattiyhdistys on pelkkä vitsi näinä päivinä. Se ei ole saanut muuta aikaan sitten -70 luvun kuin jäsenmaksujen keräämisiä. Niitä se kerää ja niillä se elää, yhdessä kulloisenkin hallituksen kanssa jolle se pyllistää. Ja ihan ilman rasvaa.

    Se että lakko-oikeus poistettaisiin tai muutettaisiin työntekijöitä koskevaksi on suoraan linjassa nykyisen valtaapitävän järjestön kanssa. Sen käsikassaroina ovat keskusta, kokoomus, demarit, vasemmisto ja vihreät. Sinisiä-Persuja unohtamatta. Kaikilla sama agenda ja kaikki palvelevat samaa isäntää.

    Niin että, ei tämä yllätä. Mennään kohti tilannetta “kukin huolehtikoot itsestään”. Onneksi tässä itse pystyy jelppaamaan vähän tuttujakin. Niitä jotka apuja tarvitsevat.

  2. Kun sheeplen valitsema ja hyväksymä demokraattinen valta hyväksikäyttää, kusettaa, kiusaa ja nöyryyttää shepleläisiä – se on hyväksi, koska tämä on aihoa tie joka vie kansaa kohti heräämistä todellisuuteen.

    Kun keräsin kannatuskortteja, kävin paikallisessa työttömien yhdistyksessä. Vai yksi kortti saatu sieltä. Heräämiseen siis kuluu vielä tovi. Sheeple ei antsaitse mitään sääliä, orjana oleminen on sheepleläisten vaapehtoinen valinta.

Comments are closed.