Koti Artikkelit Vastarintaliike Vallankumoustaistelu vai porvarillinen valittaminen?

Vallankumoustaistelu vai porvarillinen valittaminen?

25

Julkaisemme suomennoksen Simon Lindbergin kesäisestä artikkelista, joka kertoo, miksi Vastarintaliike käyttää mieluummin šokeeraavaa kuin maltillista propagandaa. Aihe on ajankohtainen nyt, koska liikkeen materiaalin “hyvän tavan vastaisuutta” tullaan käsittelemään Pirkanmaan käräjäoikeudessa piakkoin.

Niin se on taas tapahtunut. Olemme rikkoneet “sääntöjä” – kävelleet keskelle tennisottelua Båstadissa ja huutaneet “Eläköön Voitto!”. Eihän niin nyt voi käyttäytyä? Tiedämme “maltillisten” valitukset jo entuudestaan joka kerralta, kun olemme rikkoneet kirjoittamattomia etikettejä, joita ylimieliset pikkuporvarit ovat luoneet. Valitusta seuraa joka kerta, kun puolustaudumme fyysisesti väkivaltaisia tunkeutujia tai äärivasemmistoa vastaan. Sehän näyttää mediassa niin huonolta ja saa meidät näyttämään väkivaltaisilta. Olisiko meidän tullut antaa tovereidemme tulla hakatuiksi henkihieveriin ja soittaa sitten vasta poliisit?

Valitus on seurauksena silloin, kun emme anna kansalle vihamielisten tahojen tehdä vapaasti tuhojaan. Eräs kommentti Almedalen-keskustelutapahtumassa kuului näin: “Oli erittäin hyvä, että teillä oli teltta täällä ja kävitte poliittista väittelyä, mutta oli aivan tarpeetonta huutaa Gustav Fridolinia kansanpetturiksi. Tuon olisi voinut korvata jollain vakavammin otettavalla toiminnalla.”

Saamme kuulla valitusta myös silloin, kun kieltäydymme kuuntelemasta haukkuja poliiseilta, jotka kaikin keinoin yrittävät hiljentää meidät ja riistää meiltä kansalaisoikeuksia. Meidän pitäisi siis ilmeisesti kuunnella poliisia ja pitää puheemme syrjäisellä teollisuusalueella ei-kenenkään-maalla, ettei kukaan vain näkisi meitä tai ettei tulisi yhteenottoja.

Marinaan riittää myös Adolf Hitlerin kuvalla koristettujen tarrojen kiinnittäminen tai se, kun poltamme homolobbareiden lipun – väen, joka vain muutamia vuosia sitten tunnustautui avoimesti pedofiileiksi. Meidän tulisi kuulemma olla “taktisempia”. Joka ainoa kerta, kun teemme mitä tahansa muuta kuin pidämme suumme kiinni, seuraa “maltillisten” suunnasta hirvittävä määrä valitusta!

En kuitenkaan aio keskittyä tässä artikkelissa valituksiin avoimilta vihollisiltamme valtamediassa, eduskunnan petturipoliitikoissa tai äärivasemmistossa. Heidän valituksensa on päinvastoin edistyksemme mittari ja siten vain positiivista meille. Valitus, johon tässä tekstissä viittaan, on peräisin ihmisiltä, jotka kutsuvat itseään kansallismielisiksi. Ihmisiltä, joiden tulisi ajatella omaa nenäänsä pidemmälle ja joiden tulisi olla hyvin varovaisia kritisoidessaan meitä, järjestöä, joka oikeasti ja ilman kompromisseja taistelee niiden asioiden puolesta, joita nämä kansallismieliset itse niin kovasti väittävät haluavansa suojella.

Tosiasia on, että monista valituksen kohteina olevista asioista tulee “ongelmia” vain siksi, että nämä valittajat itse haluavat nähdä ne sellaisina ja koska he tekemällä tekevät niistä ongelmallisia.

Tarkoitan tässä sitä valitusta, jota tulee kansallismielisiltä, jotka “taktikoivat” ja äänestävät perussuomalaisia tai ruotsidemokraatteja. Tarkoitan valitusta, joka on peräisin nimettömiltä netin ammattikeskustelijoilta, jotka eivät ole koskaan itse osallistuneet oikeaan taisteluun. Viittaan myös kansallismielisiin nettiaktivisteihin, jotka turvallisen välimatkan päästä karvaasta todellisuudesta, ehkä jopa toisesta maasta käsin tekevät videoita ja lähetyksiä siitä, mitä kaduilla tapahtuu menemättä sinne kuitenkaan itse.

He sanovat, ettemme saisi polttaa siltoja, ettemme saisi vaikuttaa mitenkään muiden toimintaan tai vertauskuvallisesti tökkiä niiden ihmisten silmiä, jotka eivät meistä pidä. Heistä meidän tulisi olla “enemmän vakavissamme” – meidän, jotka joka päivä elämme ja uhraamme itsemme sen taistelun eteen, jota he tyytyvät vain katselemaan. On siis selvää, keiden oikeasti tulisi ajatella hieman pidemmälle.

Elämme keskellä palavaa helvettiä! Juuri tälläkin hetkellä maahamme virtaa uusia rotumuukalaisia valmiina korvaamaan kansamme ja “poikia” vieraista maailmankolkista ahdistelemaan jälleen kerran naisia seksuaalisesti. Taas uusi “no-go-alue” muodostuu, ja poliitikot tekevät uusia päätöksiä, jotka lisäävät oikeuksia kaikille paitsi valkoiselle heteromiehelle. Uusia lakeja kehitetään kansallismielisen liikehdinnän vaikeuttamiseksi, ja mediassa julkaistaan taas kymmenittäin propaganda-artikkeleita, joilla yritetään estää kansalaisia näkemästä, mitä on tekeillä.

Se, mitä nyt on tapahtumassa, ei ole niin pitkällinen muutos, että voisimme rauhassa odotella parit vaalit ja katsella, mitä tapahtuu. Se ei ole peli, jossa uusi yritys on mahdollinen, jos epäonnistuu. Se ei ole mikään foliohattuteoria. Ei, se tapahtuu juuri nyt ja on todellisuutta. Siinä todellisuudessa useimmat meistä elävät joka ainoa päivä mennessämme töihin, viedessämme lapsia kouluun tai käydessämme kaupassa laittaaksemme sitten ruokaa. Elämme vihollisen miehittämällä maaperällä.

“Maltilliset” mumisevat vihollisten pistoolinpiiput suussaan, ettemme voi lyödä takaisin hyökkääjää kohti, koska se “näyttää huonolta julkisuudessa”. Sen sijaan he ohjeistavat äänestämään puoluetta, joka ei ole edes valmis sulkemaan rajoja. He mieluummin nauhoittavat podcastin tapahtumista ja sanovat varoen tunkeutujien olevan huono asia, tai sitten he kirjoittavat muutaman rivin keskustelufoorumeille asiasta.

Koska meillä Pohjolassa on pelattu kiltisti mukana ja oltu herrasmiehiä, olemme joutuneet tähän tilanteeseen, jossa nyt olemme. Jos ihmiset olisivat olleet vähän uppiniskaisempia eivätkä niin pelänneet rikkoa sosiaalista säännöstöä ja puolustaa itseään, olisimme jo kauan sitten nousseet kapinaan pimeyttä vastaan! Miten siis haastamme valtaapitävät heidän omassa pelissään, heidät, jotka mielivaltaisesti päättävät säännöistä? Miksi meidän tulisi “pelata siististi” ja noudattaa käytöskoodistoa ja sääntöjä, kun vastustajamme eivät sitä itsekään tee? Miettikääpä uudestaan, kuinka taktista ja vakavasti otettavaa onkaan hyödyntää jokainen tilaisuus, jonka saamme asemiamme vahvistaaksemme?

Kun käytämme epätavanomaisia ja jopa šokeeraavia keinoja sanomaamme levittääksemme, johtaa se ainakin seuraavaan kolmeen asiaan:

 • Me näymme ja kuulumme koko maailmalle, vaikka elämme järjestelmässä, jossa kukaan ei halua antaa meille tilaa edes paikallislehdestä.
 • Osoitamme muille, että mielikuvituksella ja rohkeudella on mahdollista tehdä vastarintaa minimaalisin resurssein.
 • Kasvatamme yhteiskunnan kahtiajakoa tässä kysymyksessä. Ne, jotka ovat aina inhonneet meitä kuin ruttoa, vihaavat meitä vieläkin enemmän, ja ne, jotka ovat alusta asti pitäneet meistä, suorastaan rakastavat meitä. Yhä suurempi joukko aiemmin neutraaleina pysytelleitä tuntee nyt tarvetta siirtyä jompaankumpaan leiriin. Toimintamme ravistelee ihmisiä ja pakottaa heidät toimimaan. Tässä zombien maassa, jossa kukaan ei välitä muusta kuin itsestä, ovat kaiken tyyppiset reaktiot positiivinen asia.

Hämmennämme säännöllisesti keittoa ja keitämme sitä niin, että se ennemmin kiehuu yli kuin että antaisimme sen palaa pohjaan. Olemme nimemme mukaisesti vastarintaliike emmekä yksi porvarillisten puolueiden joukosta. Vallankumouksellinen suuntauksemme on se, joka lopulta tulee johtamaan meidät suureen menestykseen kansan kyllästyessä saamaan niskaansa samaa lokaa riippumatta siitä, kenelle he vaaleissa äänensä antavat.

Muut kansallismieliset puolueet ennen meitä eivät ole epäonnistuneet siksi, etteivät he olisi mukautuneet, vaan siksi, että he mukautuivat liian paljon vallitsevaan järjestelmään. Emme valita “maltillisten” tavoin vaan käymme sen sijaan vallankumouksellista taistelua. Sen puolesta olemme valmiita vaikka kuolemaan emmekä piiloudu lukkojen ja puomien taakse eliniäksemme sen takia, ettei meille vain kävisi mitään.

Jollet ole samaa mieltä, katsele sitten, kun hiekka tiimalasissa valuu loppuun. Vain koska teillä ei ole rohkeutta poistua mukavuusalueeltanne, emme asetu sivuun katselemaan ja pitämään peukkuja, että kansamme viholliset luovuttaisivat vapaaehtoisesti. Me teemme sen sijaan vastarintaa kaikkia mahdollisia keinoja käyttäen ja täysin omien sääntöjemme mukaan!

 

Simon Lindberg

Nordfront.se

25 KOMMENTIT

 1. Erinomainen kirjoitus.

  Pelkurimaiset porvarisielut eivät suostu käsittämään, että 20 vuoden poliittinen jaanaaminen ei ole tuottanut mitään tulosta vaan he vieläkin lapsellisesti haihattelevat että muutos voidaan saada aikaan vihollisen systeemissä ja sen oikkuihin orjallisesti alistumalla.

  Pelokkuus ja periaatteettomuus ohjailee tällaisten politiikan paracelsusten kaikkia toimia, siksi kaikki ko. tahojen säälittävät puoluehankkeet lässähtävät jo alkumetreillä ensimmäisiin vaikeuksiin tai narsistisiin johtajuuskiistoihin. Näitä viritelmiä on Suomessa nähty jo niin paljon, että niiden kohtalon voi useimmiten ennustaa jo kyseisten hankkeiden puuhamiesten habitusta hieman tarkastelemalla.

  Esim. hommafoorumi kuhisee tätä ihmislajiketta. Nuo supersankarit kyllä jaksavat paheksua “tarranatseja”, mutteivät itse kymmenessä vuodessa saaneet aikaiseksi kuin yhden surkean puolueräpellyksen, joka kulahti kokoon ja jonka perustajakin lopulta kääntyi suvakiksi.

  Tällaisista elementeistä nousevat liikkeet eivät yksinkertaisesti tule koskaan menestymään, koska kansa aistii niiden heikkouden ja pelkuruuden, eikä siksi anna niille tukeaan.

  Alt cuck “mamukriitikot” eivät edes kykene hahmottamaan globaalia vihollista, vaikka nykyaikana tietoa on netissä enemmän kuin ehtisi tutkia. Jo termi “sionismi” saa näillä jo pullan kurkkuun ja kiihtymään pavlovilaiseen suvakkihysteriaan. Miten tällaisista houkkioista, jotka ovat näin erkaantuneita todellisuudesta, voisi koskaan nostaa päättäjiä vastuullisiin tehtäviin?

  Mokomille sinipilleripiiperöille minulla on vain tämä sanottavana:

  Lopettakaa leikkiminen ja TUKEKAA tätä liikettä, joka tekee hartiavoimin töitä Pohjolan puolesta tai ainakin lakatkaa likaamasta yhteistä pesää ja pysykää poissa tieltä!

  • Juu, nämä on niitä jotka valittavat joka käänteessä kuinka “kansallismielisten pitää tehdä yhteistyötä” eli suomeksi = äänestäkää persuja.

   Nämä idiootit kärsivät kyllä pahemman luokan Stockholm syndroomasta, ei edes 2015 jytkyn jälkeinen kansanmurhaan tähtäävä maan- ja kansanpetos suomalaisia kohtaan riittänyt avaamaan näiden mestarin palvojien ja manalan sorsien silmiä.

   Jopa ah niin edgy Suski laittoi kipan päähän ja alkoi fanittamaan persuja ja Huhtasaarta täysillä.

   • Onko Suski nainen? Vain juutalainen tai juutalaismielinen mies käyttää kipaa päässään.

    • Hah! Hyvin mahdollista, joskin uskoisin että tuossa kipan pukemista tarkoitettiin vertauskuvallisesti.

   • Suskihan suoltaa koko ajan hirvittävää holopropagandaa ja nyt oli joku karmea muka vaihtoehtohistoria ja silkkaa voittajien valhetta kaikki ainakin kommenttien mukaan tämä hänen suosittelemansa luennoitsija.

     • Ei, vaan: Victor Davis Hanson – How a Border War in Europe Led to WWII.

      Juskin ohjelma:

      https://www.youtube.com/watch?v=HQClYjNLa54

      Hanson Juskin linkissä:

      https://www.youtube.com/watch?v=tQq-ORA4fHw

      Tuolla kommenteissa saa kyllä jo tuntumaa ja samoin Juskin kaikissa muissakin paskajutuissa historiasta.

      Juskia on kuultu tarpeeksi ja koukuksi havaittu eli laskelmoitu huijaus kaikesta päätellen.

      Myös Kevin McDonaldissa on paljon mätää:

      https://carolynyeager.net/greg-johnson-echos-kevin-macdonald-opposing-holocaust-revisionism-one-must-ask-why

      Itse tunnut olettavan paljon ja vikaan. Tarkoituksella?

     • Ahaa, monta linkkiä jää moderointiin.

      Uusiksi: “Ei, vaan: Victor Davis Hanson – How a Border War in Europe Led to WWII.
      Juskin ohjelma:
      https://www.youtube.com/watch?v=HQClYjNLa54
      Hanson Juskin linkissä:
      linkki
      Tuolla kommenteissa saa kyllä jo tuntumaa ja samoin Juskin kaikissa muissakin paskajutuissa historiasta.
      Juskia on kuultu tarpeeksi ja koukuksi havaittu eli laskelmoitu huijaus kaikesta päätellen.
      Myös Kevin McDonaldissa on paljon mätää:
      linkki
      Itse tunnut olettavan paljon ja vikaan. Tarkoituksella?”

     • https://www.youtube.com/watch?v=xLc0YexEDUM&t=2s

      Tuollahan on melko hyökkääviä kommentteja vastauksena Olavin kommenttiin. Enpä viitsi kuunnella tylsää jauhamista kaksinaismoralismista, jonka jokainen näkee. Ilmeisesti Vastarintaa syyllistetään kaikesta mahdollisesta. Siis jos nyt kaikille on tiedossa raju tulevaisuus, niin oma vika. Mitäs teitte. Vaikka siis ikään kuin enää voisi valita. Oma vika siis. Mitäs puhutte asiaa eikä puudelihöpöä eliitin mieliksi kuten juski. Oma vika, jos ärsytät eliittiä olemalla “liian radikaali”, kuten Juski väittää…

    • Suski on persujen valeoppositiota. Eikös Suski (ainakin Kemppainen) ollut Ylen jossain keskusteluohjelmassakin? Luuletteko että sinne päästetään aitoa oppositiota, kuten PVL:n edustajia?

     Lisäksi Suski on tosissaan kehottanut kaikkia äänestämään persuja ja nyt näyttää olevan aivan ihastunut (((Huhtasaareen))). Kovasti haluaa myös tehdä yhteistyötä sionisti Wiikin kanssa..

     Fakta että Suski on homoseksuaali.. no se kertoo siitä että hän edistää valkoisten kansanmurhaa. Kukas siitä taas hyötyykään, ai niin, koukkunokat.

 2. Artikkeli kannattaa lukea. Täyttä asiaa ja hyvin muotoiltu.
  Kannattaa alkaa taistelemaan oman kulttuurinsa ja kansansa puolesta niin maahantunkeutujia kuin niitä paapovia suvakkeja ja muita pettureita vastaan.

 3. Suurimmalle osalle kansasta tuo “porvarillinen” ei sano mitään, koska se alkaa olla aika vanha; 1900-luvun Evolat ja Hitlerit sitä käytti ja on kyllä todella osuva kuvaus juuri siitä sopulilaumasta, joka yksinkertaisesti ei uskalla poistua mukavuusalueeltaan.

  Ehkä parempi sana on se netin “cuck”, mutta se taas on liian vahvasti yhteydessä internet-maailmaan ja seksuaalisuuteen eikä myöskään toimi kansan keskuudessa.
  Noh, mitä semantiikasta, hyvä kirjoitus joka tapauksessa!

  • Minusta “työnantajan perseennuolija” on kaikkein osuvin kuvaus näistä tämänpäivän pelkureista, koska sitähän ne asuntolainaveloissaan tekevät kaiken aikaa.

 4. Hieno kirjoitus.

  Porvaria ei enää ole, elämme sionismissa ja sionismissa on vain sionistin orjia tai sionistin vihollisia. Ns. tavallinen kansa on, by definition, orja, paitsi jos yksilö vähimmässäkään määrin kysenalaistaa sionistin maailmaa.

  Jos kansalainen tottelee kyselemättä eliittiä, hän on vapaa olemaan orja koko elämänsä. Jos hän taas kyseenalaistaa eliitin näkemyksen, hän on vihollinen siitä riippumatta, mistä yhteiskunnan luokasta hän tulee. Ei auta porvarillisuus, kommunistinen tausta tai viherrys. Kaikki kyseenalaistaminen on sionismin vastaista. Eliitti on sionistinen ja siksi, taas by definition, aina oikeassa. Ja jos joku eliitin jäsen on eri mieltä sionismin kanssa, hän muuttuu viholliseksi.

  Tästä syystä jokainen poliitikko on nykyään Suomessa kansanpetturi, sillä hän EI VOI olla mitään muuta. Hän ei voi menestyä, jos hän kyseenalaistaa eliitin. Hän voi näennäisesti kritisoida, mutta hän ei voi koskaan kritisoida vallan rakenteita, eikä edes puhua niistä.

  Kukaan ei uskalla edes puhua siitä, että FED:in (Federal Reserve) johto on alistettu AINA JUUTALAISELLE. Vain juutalainen voi johtaa FED:iä. Kaikki sulkevat silmänsä tältä, mutta jokainen osaa syyllistää valkoisia joka asiasta.

  Kukaan ei näe eikä uskalla puhua siitä, että KOKO RUOTSIN MEDIA on totaalisesti muutaman juutalaissuvun käsissä. Tämähän on vastoin kaikkea vapaan media käsitystä vastaan. Se ei voi mitenkään olla oikein, aivan siitä riippumatta, ovatko nämä juutalaiset muka eri mieltä jostakin asiasta. Mikä tahansa muu etninen ryhmä saisi kuulla asiasta koko ajan, mutta ei juutalainen.

  Vain liike, joka irtisanoutuu totaalisesti, täysin, sionismista, voi palvella kansaa. Mikään muu vaihtoehto ei ole aito ja ei palvele kansaa, koska kriisn tullen kansa hylätään ja käännytään sionistin eteen polvilleen. Nöyrästi päätä painaen.

 5. Puhtaasti henkilökohtaisena mielipiteenä sanoisin tämän.

  Mielestäni ongelma ei ole rodullinen missään mielessä eikä edes uskonnollinen. Jos sionismi on pelistä pois ja sillä ei ole mitään valtaa esim. Suomen kansan yli niin mikään rotu tai mikään etninen ryhmä (sionisteja lukuunottamatta) ei ole sinänsä uhka.

  Jos toimitaan kansallissosialistisesti oman kansan parasta ajatellen, uhka poistuu, koska kaikki toiminta perustuu oman kansan elinehtojen ja tulevaisuuden turvaamiseen. Jos näin toimitaan, mustat tai muslimit eivät tietenkään ole ongelma, koska he joko sopeutuvat tähän tai poistuvat maasta vapaaehtoisesti. Kansallissosialistinen muslimi ei ole uhka, musta kansallisosialisti ei ole uhka.

  Uhka syntyy nyt siitä, kun sionisti varta vasten luo yhteiskunnan, jossa vastakkainasettelu syntyy ja kansaa poljetaan näennäisen “rasismin” takia. Syntyy vihaa, koska sitä luodaan, tarkoituksella, hellien. Tämä on sionistin toimintatapa kautta vuosituhansien: Hajoita ja hallitse.

  Yhteiskunta jaetaan mahdollisimman hajanaiseksi ja yhteiskuntaan luodaan toisilleen vihamielisiä ryhmiä ja rakenteita. Hetero vastaan homo, musta vastaan valkoinen, kristitty vastaan muslimi, mies vastaan nainen, kantaväestö vastaan maahanmuuttaja. Tätä on sionismi puhtaimmillaan. Vihaa, uhkia, sotaa.

  Lähi-Idässä näemme tämän puhtaimmillaan. Sionistien tultua maa toisensa jälkeen palaa ja tuhoutuu, paitsi rahassa kylpevä arabieliitti. Sionisti vaistomaisesti aina puolustaa rahaa. Muuten maat tuhotaan tai pirstotaan keskenään taisteleviksi osiksi.

  Yhtenäinen, voimaksa kansa ei pelkää toisia rotuja tai toisia uskontoja. Miksi ihmeessä pelkäisi? Vain pirstottu kansa pelkää, syystäkin. Viha luo pelkoa.

  Vihollinen on AINA ELIITTI. Niin kauan kuin sionismi hallitsee maata, ainoa oikea vihollinen on eliitti ja sen orjat/huorat. Mikään esim. maahanmuuttajiin kohdistuva toimi ei aita kansan asiaa. Kansan asiaa auttaa hyökkäys eliittiä kohtaan. Henkilökohtainen mielipide.

  • Siis oletko tosissaan sitä mieltä, että mustan tai muslimin voi sopeuttaa pohjoismaiseen yhteiskuntaan ja jos olet miten enää eroat perus matukriitikosta? Vai meinaatko mustia kansallissosialisteja omissa maissaan?

   • kansallissosialistiset mustat ja muslimit ymmärtää pysyä omissa maissaan ja rakentaa omia maitaan paremmiksi

  • Juuri näin, goyim! Suomikin voi ottaa vaikka 10 miljoonaa ei-valkoista, pääasia että he ovat hartaita juutalaisten palvojia kristittyjä. Ainoastaan islam ja sucakit ovat ongelma – viis valkoisesta kansanmurhasta. Oy vey!

   (Tämä on perussuomalaistenkin linja)

  • Vaikea nyt sannoa mitä tarkalleen Pekka tarkoitti joillain osillaan. Kiteytettynä nyt kuitenkin kansallissosialismin näkökulmasta, niin tuo on totta ettei muista roduista yleisesti ole suurtakaan uhkaa varsinkaan Pohjolassa. Tämä tosin johtuu vain siitä, että ne kansallissosialistiset muun rotuiset ihmiset eivät edes tule kuin lähinnä turistikierroksille. Sama pätee toiseen suuntaan. Väestön pientä liikkuvuutta aina harrastetaan eikä se hetkauta yhteiskunnan rakenteita suuntaan taikka toiseen. Massamaahanmuutto taas menee aikalailla yksi yhteen sotatoimien kanssa. Vielä kauaskantoisempaa väkivaltaa rotua kohtaan.

   Kansallissosialismi sallii kaikkien elämänmuotojen olemassaolon, toisaalta myös vihamielisten. Taistelu elintilasta on sinäällään aina oikeutettua. Jokaiselle elämänmuodolle on ominaista täysin biologiaan pohjautuva tahto jatkaa omaa sukulinjaansa. Mikäli ei ole valmis puolustamaan tätä elämän perimmäistä tarkoitustaan, niin sukupuutto koittaa täysin oikeutetusti.

 6. Porvarillista valittamista varten on perustettu Hommaforum.org.
  Perussuomalaiset ovat sionistinen valeoppositio.
  Huhtasaarelle saatanan symboli kaulassa Ylen ohjelmassa.
  Israelissa saatiin käskyt poliittiseen teatteriin: Halla-ahosta pj ja puolueen hajoitus. Näin saadaan varastettua MV-idioottien äänet taas neljäksi vuodeksi.
  Kalergi-suunnitelma etenee.

 7. Työesteiden takia poissa koko viikon.

  Pidän kantani, että ongelma ei ole rodullinen, jos maa on aidosti kansallissosialistinen. Ensinnäkin, kansallissosialistinen maa huolehtii oman kansansa (Pohjolassa valkean rodun) menestymisestä. Tämä rodullinen ongelma on täällä vain koska elämme sionismissa, joka perustuu aina vain juutalaisten etujen ajamiseen. Ja tämä etu vaatii ristiriitaa meidän ja toisten rotujen välille. Meillä ei olisi pakolaisongelmaa, jos eläisimme vapaana sionismista.

  Aidosti kansallissosialistinen muslimi ei voi olla uhka aidosti kansallissosialistisessa maassa. Kansallissosialistisessa maassa jokainen kansaa uhkaava yksilö/rotu/järjestö ei voi menestyä ja rikoksista kansaa vastaan tuomitaan ankarat tuomiot. Kansallissosialismi ei ymmärtääkseni perustu rodulliseen vastakkainasetteluun muuta kuin siinä tapauksessa, että jokin rotu tai etninen ryhmä asettuu kansaa vastaan. Sionistit ovat selkein esimerkki tällaisesta ryhmästä. Erilaiset jihadistijärjestöt ovat toinen esimerkki, mutta kuten tiedämme, näiden takana onkin aina sionismi, muodossa tai toisessa.

  Vahva kansallissosialistinen maa ei hae rodullista vastakkainasettelua, koska se suojelee ja turvaa oman kansansa elinolot pitämällä huolta siitä, että sionismi ei tuo maahan terrorismia ja rotujen välistä vihaa.

  Toisaalta, tietenkin, juuri nyt, kun sionismi on jo tuonut keskuuteemme rotujen välistä vihaa niin, tottakai, rikollisia ja kansaa uhkaavia voimia vastaan toimitaan.

  Mutta tämä rikollisten verkosto perustuu eliitin ja sionismin rakenteisiin ja siksi keskittyminen vain oireisiin ei hoida tautia. Ja tauti on sionismi ja se poistuu vain poistamalla sionismin. Jos poistaisimmekin taistelemalla terroristit ja sionistinen organisaatio säilyisi vallassa niin mitään ei olisi saavutettu. Sionisti omisi voiton ja kääntäisi sen edukseen kansan silmissä.

  Taktisesti juuri nyt, tottakai, pitää vastustaa hulluutta myös tällä tasolla, mutta vihollinen on ylhäällä, kuten persutkin. Ei eroa.

 8. Vielä lisää, tila loppui.

  Vastarintaliikkeen kieltämistä ei vaadi rodullinen tai uskonnollinen “vihollinen”, vaan selkeääkin selkeämmin sionistinen eliitti ja sen huorat. Jos vähänkin raaputtaa pintaa niin sananvapautta rajoittavat johdonmukaisesti ja voimakkaasti sionistit. Ruotsissa esim. kolme sionistista sukua, jotka omistavat käytännössä koko median. Jos joukossa onkin vierasrotuisia niin heidän panoksensa on vain maksetun huoran panoa. Maksaja on aina sionismi.

  Jos kansallismielisyyden ja kansallissosialismin suosio kansan keskuudessa vaatii ns. rodullista panosta niin mikäs siinä, mutta muslimit/mustat jne. eivät ole nykyisen kieltohankkeen takana, tuskin siitä juuri mitään ymmärtävät. Mutta sionisti ymmärtää. Hän on silmä kovana vaatimassa meidän kriminalisoimistamme ja jos näennäisesti jokin virkainstanssi, kuten nyt Poliisiylihallitus, onkin ajamassa asiaa, niin silti, nytkin, taustalla on sionismi.

  Sionismi on luonut olosuhteet, jossa kansan puolustaminen on rikollista. Kulttuurimarxistinen huora, tottakai, tarttuu tähän mahdollisuuteen ja “oikeistolainen” stubbi/soini/sipilä myy kansansa nähdessään, että siitä saa rahaa ja valtaa, mutta herra on sionismi. Sitä kättä kaikki suutelevat, koko ajan.

  Vastarintaliikettä vihataan, koska se ei huoraa. Sitä ei vihata minkään rotuvihan tai muun takia, vaan siksi, että se ei persun tavoin kuuntele shekelin kilinää. Pahin vihollinen on, tietenkin, suoraselkäinen vihollinen.

  Sionisti ostaa kaiken. SD (Sverigedemokraterna) on juuri nyt loistava esimerkki. Kuin tyhjästä juuri nyt sionistinen “ruotsidemokraatti” ilmestyi kirjoittamaan “maahanmuuttopoliittisen ohjelman”, jossa maahanmuutto onkin ihan OK. Juuri ennen “jytkyä”.

  Tässä on vihollinen. Todellinen, aito vihollinen. Ja voitte olla varmoja, että persuissa näitä on jonossa, kun valtaa ollaan jakamassa.

  Ai niin, ns. antifasistit eli AFA ovat todellisia vihollisia, tottakai, mutta he ovat vain sotilaita, jotka sionisti uhraa – noin vain.

Comments are closed.