Koti Artikkelit Maailmankatsomus Vallankumouksellisuus nousee rakkaudesta kansaan

Vallankumouksellisuus nousee rakkaudesta kansaan

13

Kirjoitan muutaman sanan itsenäisyyspäivästä, tulevasta vallankumouksesta ja vallankumoukseen liittyvistä seikoista. Vallankumouksellisuus ei kumpua vihasta muita kohtaan vaan rakkaudesta suomalaiseen kansaan. Lue myös Kansallisen Vastarinnan itsenäisyyspäiväartikkeli “Kohti vapautta -marssi oli menestys“.

Osallistuin itsenäisyyspäivänä kansallismielisiin kulkueisiin Helsingissä. Oli hienoa nähdä ja osallistua hyvin organisoituun ja järjestelmälliseen kansallissosialistiseen Kohti vapautta -marssiin ja kuulla tulisia vallankumouspuheita talvi-illan hämärässä. Upea oli myös kansallismielisten soihtukulkue pitkin Helsingin katuja päättyen Hietaniemen hautausmaan ikiaikaisen hiljaiseen rauhaan. Kiitos kaikille kansallismielisille, jotka olivat itsenäisyyspäivän tapahtumia Helsingissä järjestämässä tai niihin osallistumassa. Tapaamme varmasti uudestaan.

Loppuillasta minulle annettiin rintamerkki, jossa nyrkkiin puristetun käden alapuolella lukee “United we fight” eli “Yhdessä taistelemme”. Rintamerkin tekijä on aivan oikeassa. Suomalaisten on yhdistyttävä vallankumoustaisteluun vapaamuurariliikkeen tuhokehitystä vastaan. Vallankumouksen puolelle tarvitsemme suomalaisia kaikkialta, kaikenikäisiä, miehiä ja naisia, kaikenlaisista taustoista. Perustamme vapaan Suomen J. K. Paasikiven ajatuksen mukaisesti, mutta lisäämme suoran demokratian, jossa jokainen kansalainen voi osallistua ja vaikuttaa päätöksentekoprosessiin.

Valtavaksi paisuneeseen soihtukulkueeseen eksyi väistämättä myös muutamia huonokäytöksisiä ihmisiä, joille on paikallaan kerrata, mistä kansallismielisyydessä on kyse. On huomattava, ettei kansallismielisyys voi olla koskaan oman kansan etua vastaan toimimista. Se ei ole vihaa, pelon lietsontaa tai perusteetonta väkivaltaa suomalaisia kohtaan; eikä ketään kohtaan tulevan suomalaisten vallankumouksen jälkeen. Häiritsevä toiminta on vallankäyttöä tai pelkoa. Se voi olla jopa kansallismielisyyden hyväksikäyttöä ja oman edun tavoittelua.

Näin ollen suomalaisen kansallismielisen vapaustaistelijan arvopohjan tulee olla ritarillinen. Vallankumouksen ja korruption kitkemisen jälkeen jokaisen suomalaisen tulee noudattaa lakia ja hyviä tapoja. Kansallismielisyys on ensisijaisesti ystävyyttä ja rakkautta kotimaata ja heimoa kohtaan. Se on perinteiden ja historian ymmärtämistä ja kunnioittamista. Se on ajatus, jossa Suomi jää hyväksi paikaksi asua myös tuleville suomalaisille sukupolville; että jätämme sen vähintään yhtä hyvään tilaan kuin missä olemme sen syntyessämme lainaksi saaneet. Se on suomalaisten tapojen ja kulttuurin arvostamista ja vaalimista, mutta se on myös uuden suomalaisen kulttuurin luomista näistä arvopohjista.

Kansallismielinen ihminen edustaa uutta ritarillisuuden aikaa Suomessa. Kun korruptoitu oikeusjärjestelmä ja media saadaan toimimaan totuuden ja oikeudenmukaisuuden lähtökohdista, on kansallismielisten aktivistien osattava muuttua tulisieluisista kapinallisista yhteiskunnan arvostetuiksi tukijoiksi ja ritareiksi. He jakavat ritarillisia arvoja arkipäivän elämässä ympärilleen mutta osaavat myös toimia voimallisesti, mikäli aika niin vaatii.

Näihin ritarillisiin suomalaisiin arvoihin kuuluvat muun muassa vastakkaisen sukupuolen kunnioittaminen ja rakastaminen, heikompien suojeleminen, moitteeton käytös, valpas ja horjumaton mutta provosoitumaton mieli, puhtaiden erämaiden ja vesistöjen kunnioitus, käsitöiden ja ammattialojen taitajien kunnioitus, omavaraistaitojen opiskelu, suomalaisen elämäntavan ja Suomen rajojen puolustaminen, hyvä käytös ja ystävällisyys kaikkien maapallon muiden kansojen kanssa ja ylipäänsä kaikenlaisen suomalaisen osaamisen ja taiteen arvostaminen. Suomalainen ritarillisuus on siis sitä samaa suomalaista elämäntapaa, jota Suomessa on aikaisemminkin opetettu. Tietysti näihin arvoihin kuuluvat myös oman itsensä arvostaminen, terveydestään huolehtiminen ja terve ylpeys. Ritarillisuus ei tarkoita jähmeitä luutuneita tapoja, joissa byrokratia muodostuu lopulta sydämen arvoja tärkeämmäksi.

Vaikka kaupungeissa materialismi ja pinnallisuus hallitsevat suomalaisten sydämiä, on Suomessa edelleen pieniä kuntia, joissa ritarillisia arvoja vaalitaan. Valitettavasti kuitenkin on niin, että arvot eivät usein tule ihmisten sydämistä vaan ne tulevat ulkopuolelta, sukupolvi sukupolvelta opetetuista säännöistä. Sydämen arvoja on vaikeampi opettaa jälkeläisille kuin selkeitä sääntöjä, ja siksi sydämen arvot muuttuvat sukupolvien vaipuessa unholaan yhä enemmän luutuneiksi ja jähmeiksi säännöiksi. Sääntöjen vaikutuksesta elämäntavat muuttuvat kankeiksi ja karkeiksi eivätkä enää palvele kansaa vaan ovat jopa kansalaisten elämän tiellä. Tämän vuoksi kaiken opetuksen tulisi tukea ritarillisten arvojen syvällistä oppimista, jotta ihmisen olemus jo lapsesta asti mukautuu ajattelemaan ja toimimaan terveellä tavalla suomalaisten hyvinvoinnin ja onnellisuuden puolesta.

Nykykehityksellä, koska opetus on tarkoituksenmukaisesti puutteellista ja jopa valheellista, suomalaiset on osittain eksytetty sydämen arvoista. Vaikka ritarillisuutta on edelleen, on tilalla myös sekoitus rahan ja vallan avulla toteutettavaa yltiömaterialismia, fundamentalismin mukana tuomaa ilotonta ja takapajuista pakkomielteisyyttä sekä kylmän ja karun elinympäristön ja vuosisatojen aikaisten sotien aiheuttamia perittyjä seksuaalisia traumoja, pelkoja ja hengen eksyntää.

Koska näin on, pienet kunnat tulevat käytännössä kokemaan totaalisen katastrofin, kun kuntiin asutetaan enemmän vapaamielisiä seksuaalisesti aktiivisia ulkomaalaisia vapaamuurareiden suunnitelman mukaisesti ja aletaan järjestää heille tapahtumia ja lopulta kokoontumistiloja, esimerkiksi reggae-baareja. Suomeen on saapunut väkeä ryöstöretkelle – näiden ja aivopestyjen suomalaisten väliset parisuhteet palvelevat ainoastaan vapaamuurareiden tavoitteita. Luutunut vanha sääntöihin pohjautuva elämä ei yhtäkkiä enää kiinnosta nuoria (tai vanhoja), sillä he haluavat iloa, nautintoa ja seikkailuja. Paikalliset eivät voi kuin katsella, miten “maailma muuttuu”. Näin on käynyt esimerkiksi Helsingissä.

Näin ollen koska ihmiset eivät halua ensisijaisesti vihata vaan he haluavat nauttia elämästä, on erityisen tärkeää miesten ja naisten ystävyyden ja rakkauden vahvistaminen Suomessa. Kun äärimmäinen feminismi, jossa naisten oikeuksia käytetään savuverhona aivan muiden aatteiden tyrkyttämiseen, sekä muut vierasperäiset aatteet yrittävät lyödä kiilaa naisen ja miehen välille, on kansallismielisten tehtävä vaalia kansanyhtenäisyyttä.

Eläköön suomalaisten heimo!

Joni Töyrylä

Vieraileva kirjoittaja

13 KOMMENTIT

 1. Isänmaallisten tulisi siis muuttaa pois kaupungeista, perustaa pieniin ympäristökuntiin omat yhteisönsä ja katsella miten kaupunkien maaniset ja ryöstöretkeläiset tuhoavat toisensa. Näinä autoilun aikoina ei ole matka eikä mikään ajaa esim. 40km opiskelupaikalle. Ajavathan ihmiset Tampereeltakin Helsinkiin asti töihin. Ja monet joka päivä. Osa kulkee jopa junalla.

  Mutta suomalaisten voitto on vahvat pienkunnat. Niissä yrittäminen ja maatalous ovat ne seikat jotka pitävät Suomen vahvana. Ei se että luetaan lööpistä “vienti vetää” ymmärtämättä mistä siinä valeessa on kyse (uudenkaupungin autotehtaan tuotannosta Saksaan).

  Itse muutin maaseudulle Helsingistä -95. Se mitä Helsingistä oli lähteissä taskussa, rakensin talon, ostin kaksi autoa ja vaimo sai olla viisi vuotta kotona. Perikuntaakin siunaantui sinä aikana. Mutta se tärkein asia: Ei ollut velkaa koko aikana. Enkä ole katunut montaakaan kertaa muuttoa. Ja nykyisin minua ei saa kaupunkeihin juuri milloinkaan. Maaseudulla on kaikki ja vielä paljon enemmänkin. Vai mitä olette siitä mieltä että joka viikonloppu matkustavat tuhannet ihmiset maaseudulle, pois kaupungista, viikonloppua viettämään. Ja sunnuntaina sama autoletka kurvaa pääkaupunkiseudullekkin takaisin. Ihmisten mieli ja identiteetti on maaseudulla. Mikseivät he muuta ja vie työpaikkojaan ja yrityksiään sinne. Romahtaisi kerralla kaupunkien neiövuokrat ja keintekoiset rahastusautomaatit.

 2. Ohjeistus seuraavalle marssille tulijoille:

  – puheiden päälle ei höpötellä omia juttuja etenkään kameroiden ja puheidenpitoalueen lähellä. Jos on aivan pakko puhua, se tehdään sivummalla ja muita häiritsemättä. Tämä sääntö koskee myös 612-tapahtumaa ja sen puheiden kuuntelua.
  – puheiden ajaksi puhelimet ja muut älylaitteet vaimennetaan.
  – puheisiin voi reagoida huutamalla välikommentteja, mutta ei huutamalla puheen päälle.
  – muista, että taltiointeja katselee ihmisiä suorana niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja kuvaajia on paljon marsseilla. Riidat, kiroilu ja humalassa toikkarointi eivät kuulu poliittiseen tapahtumaan eivätkä ole asiallista käytöstä myöskään sankarihaudoilla ollessamme.

  Vain muutama marssille osallistuja isosta joukosta oli näitä ohjeita vailla. Valtaosa käyttäytyi asianmukaisesti.

  • Ei nyt artikkeliin juurikaan liity, joka tosin oli mukavan myönteistä luettavaa, mutta: humalassa toikkaroinnit ja muutenkin epäasiallisen oloinen käytös taisi olla enemmänkin 612-marssin sivutuote, kuin kansallissosialistien marssin. Ja 612-marssin alkupuheenvuorot tulivat aivan liian hiljaa, joten suuri osa niitä tuskin edes kuuli, puhuivat samaan aikaan tovereilleen tai eivät.

   • Totta. Ja ne höpöttäjät olivat näitä paikalle tulleita. Osa ei välttämättä itse tajunnut, miten selvästi höpötys kuuluu kameran vieressä puheen aikana.

 3. Hyvä kirjoitus! Se, että Liike näyttää ja tarvittaessa käyttää voimaa systeemiä vastaan, ei sulje pois sitä tosiasiaa, että kunniallisuus on tärkeä arvo kaikessa tekemisessämme.

 4. Anteeksi vaan, mutta minulla on vastaväitteet.

  1. Vihollinen käyttää kaikki mahdolliset keinot vallankumouksellisia vastaan, valtiollisen repressiokoneiston “laillisen” vainon lisäksi myös erittäin tehokkaat salaiset toimet: terrorin, salamurhat ja “false flag” operaatiot. Jos vallankumoukselliset rajoittavat oman taistelun vain “ritarillisiin” keinoihin – vallankumouksen häviö on väistämätön.

  2. Tärkeimmät poliittiset ilmiöt tapahtuvat poikkeuksetta kaupungeissa. Koska siellä on sekä valtiolliset halliontoelimet että osapuolten joukkovoima. Kansanmielisen muutto maalle tarkoittaa käytännössä rintamakarkuutta; sanon tämän kokemuksella. Osallistuminen toimintaan vaikeutuu melkein mahdottomaksi.

  3. Kehotus jättää kaupungit viholliselle on absurdin huippu. Perääntymällä ei voiteta mitään. Onnistuneet vallankumoukset tapahtuvat pääkaupungeissa, eikä takametsän peräkylässä. Voimien keskittyminen on strategian A ja O. Sitten, voittanut osapuoli kyllä lähettää puhdistajat jokaiseen peräkylään, yksi kerrallaan.

  4. Nykyiset pienten kuntien asukkaat eivät omista laajempaa poliittista näköpiiriä kuin kaupunkilaisetkaan. TV-debilisaattori on sama, ja mikäli paikkakunnalla ei ole VOKkia, niin maalaiset ovat hyvinkin sitä mieltä, että “hädänalaisia” ja “aivan yksin tulleita lapsia” on autettava. Yleistäen: pienkuntalaiset eivät keskustele mistään yleisistä yhteikunnallisista poliittisista kysymyksestä, jotka eivät koske nimenomaan tätä omaa kuntaa; sitä enemmän on juonittelua paikallisella tasolla.

  5. Suora demokratia ei ole toimiva systeemi kun äänestäjät eivät ole koulutettuja ja erityisesty nyky-yhteiskunnassa jossa valtaosa kansalaisista on jo valmiiksi turmeltunut ja taipuvainen itsekkyyteen ja egoismiin yhteisen edun kustannuksella. Kriisin aikana (vallankumous on ääremmäinen kriisi) se olisi suorastaan tuhoisa. Tilanteessa, kun valtaosa ei ymmärrä edes prosenttilaskentaa – miten he voivat äänestää esim. tärkeistä talouspoliittisista kysymyksistä?

  • Ei maalle muutto ole rintamakarkuruutta. Kyllä maaseudulla tarvitaan kunnollisia suomalaisia ihmisiä pitämään kuntia hengissä. Tällä hetkellä muuttoliike kohdistuu suuriin kaupunkeihin. Vaatii aika paljon uskallusta uida vastavirtaan. Itse tahtoisin nähdä Suomen mahdollisimman asuttuna myös kaupunkien ulkopuolella. Siitä ei tule mitään, että kaikki säntäävät Helsinkiin.

   Ja muistettakoon vielä sekin, ettei kaikilla todellakaan ole varaa asua suurissa kaupungeissa. Asumiskustannukset huimaavat päätä. Ollaan jokainen hyviä suomalaisia, maalla tai kaupungeissa!

 5. Meidän tulee taistella Saatanaa vastaan konkreettisilla teoilla: sanoilla, valinnoilla ja suoralla toiminnalla. Keinojen on oltava radikaaleja ja monasti lainvastaisiakin, sillä meitä sorretaan omassa kotimaassamme, meidän omilla verovaroillamme joka päivä!

  Ammattivalehtelijat ja instanssimme toimivat meitä itseämme vastaan kuin jokin ilskottava autoimmuunisairaus, joka tuhoaa meidät väistämättä. Ehkä meidät on jo nyt tuhottu, muttemme vain huomaa sitä tässä asteittaisessa kurjistamisessa.

  Hyysäreihin ja heidän lemmikkiapinoihinsa pätee eri lait kuin meihin – se on tullut jo liiankin selväksi. Emme tule keinoja siis löytämään laillisten sellaisten joukosta, vaan joudumme 100 %:sen varmasti taistellussamme kovien, voimallisten toimien pariin. Kansallinen itsetuho ei voi olla yhteiskuntamme tie, joten joudumme hylkäämään maanpetturien tarjoaman “vapauden” ja “laillisuuden” tyystin. Sen piiristä ei voitto tule löytymään, sillä sääntöjä tässä pelissä muutetaan sen mukaan, mikä milloinkin sattuu eliitin ajamalle agendalle parhaiten sopimaan.

  Suvakkiin ja hiekka-apinaan ei päde järkipuhe, sillä järkeä heissä ei ole. Sen tulee jokainen vielä huomaamaan. Minä en ainakaan tyydy seisomaan kaupungilla sormeani heristämässä vihollisellemme.

 6. Vallankumous? Tappopartiot pystyyn. Kaikille täysin samanlainen vaatetus ja maskit naamalle. Sitten isketään isoilla jengeillä, jotka pysyvät yhdessä. Poliisin ja oikeuslaitoksen on sitten mahdotonta sanoa, kuka teki ja mitä.

  • Kyllä ne keksivät mitä sanoa. Tarvittaessa järjestävät itse kaiken tarpeellisen, tarkoitan ruumiit ja silminnäkijät. Tuomioistuin vahvistaa, ja kaikki mediat sitten vakuuttavat sheeplea miten pahoja ovat nuo natsit. Ja sheeple uskoo, sehän usko mitä tahansa “4 jalkaa hyvä, 2 jalkaa paha!” jos sitä on toistettu riittävän monta kertaa.

   Ehdotat täysin väärän lähestymistavan. Väkivaltateot, jotka voidaan näyttää PVN:n suorittamina se olisi Systeemille kuin miljardin lottovoitto. Oletko Polpon provokaattori? Vai muuten yksinkertainen.

   Jos kansan henkinen/älyllinen herääminen ei onnistu – mikään yksittäisen (tai vaikka tuhannen) kansanpetturin likvidointi ei muuta isoa kuvaa. Jokainen demokraattinen politiikko on niin mitätön paska, että sen korvaaminen tapahtuisi hetkessä toisella aivan samanlaisella mitättömällä paskalla. Oikea muutos tapahtuu vasta kun tavikset heräävät ja alkavat ymmärtämään miten heitä on petkutettu ja kusettu demokratian ja “tasa-arvon” avulla.

   Ratkaisu tulee vasta kun kansan massa alkaa heräämään hypnoosista, ja tämä taas tapahtuu vasta kun systeemi romahtaa taloudellisesti. Agitaatio ja propaganda – se on tärkein toiminta tässä vaiheessa. Tarvitaan 5% kansasta, tarvitaan puolue, tarvitaan voittoa taistelussa ihmisten maailmankatsomuksesta. Joten PVL:n nykyinen linja on se oikea tie – siksi Systeemi on niin paniikissä! Väkivaltaa harrastaa globalistien ylläpitämä punavihreä roskaväki, meidän taas ei saa provosoitua ja vain puolustautua. Ja jatkettava kansan heräämistä.

   • Leon meemit (ne vanhat meemit). Ehkä Ylilauta on sinulle oikeampi paikka kuin tämä? Idiootit eivät herää koskaan. Eikä kukaan vakavasti otettava ihminen käytä termiä “sheeple”.

    Nuorena miehenä eli poikana 90-luvulla tein USA:ssa IQ- eli ÄO-testin. Sain tuloksen 128, kuten kaverinikin. Kolmas meidän porukasta sai 125. Kaada, Leo (se vanha Leo) ihan itsellesi vain sen yksinkertaisuuden kanssa ja juo katkera juomasi pohjaan asti. Sinun kaltaisesi eivät koskaan ole tehneet tai tule tekemään yhtään mitään tämän maan vapauttamiseksi.

    • Sanoiko joku “vanhoja meemejä”? No, kyllä tuo x:n agentti/trolli/provokaattori haisee jo kuin syötävä. On se niin vanha. “Ota lääkkeet” on myös melko epätuore.

    • Niccolò Machiavelli sanoi seuraavasti (huono suomennos):
     “Kuka iskee voimakkaasti, mutta ei kuolettavasti – hän tavallisesti itse kuolee iskun seurauksena”.

     IQ-testien tuloksella ei ole merkitystä, jos et ymmärrä ajankohtaista poliittista tilannetta ja massojen psykologiaa. Sinun ehdotuksesi (jota et toteuta, se verran älyä omistat) on todella harkitsematon tai provokaatio, seuraavista syistä:
     – Mikä tahansa “merkittävä” suomalainen “huippupolitiikko” on oikeasti mitätön paska, pyrkyri, rahan valtiaiden sätkynukke ja klovni, joka poskien pullistamisesta huolimatta on vain yksi pyrkyreiden legioonasta. Jos sellainen klovni olisi likvidoitu, samaan virkaan olisi välittömästi nostettu aivan samanlainen pyrkyri. Heitä on legioona.

     Mutta!

     1. Seurauksena olisi se, että Systeemi saa LEGITIMOITU syy aloittaa todella massiivisen kampanjan PVLn likvidoimiseksi.

     2. Sheeple HYVÄKSYISI Systeemin toiminta, ja Systeemi vahvistuisi sheeplen tuen ansiosta. Ja Vastarinnan pieni lieki, joka nyt vähitelleen suurenee, mutta edelleen hyvinkin pieni – olisi sammutettu vuosiksi. Kyllä Systeemillä löytyy vankilapaikkoja sadoille, ja suohon mahtuu vielä paljon enemmän.

     Jos on kasa tuoretta puuta – se ei syty tuleen edes kun ammut siihen sytyttävällä luodilla. Jos taas on älyä ja malttia pilkoa ja kuivattaa puuta (ne kuivuvat Systeeminkin toimesta!) – se kyllä syttyy tulitikulla ja PVLn soihdulla. Poliittisen johtajan taito on oikean hetken valinnassa. Aivan sama on kansallisen vallankumouksen kanssa – aktivisti on kipinä, mutta tulta varten tarvitaan sopivaa ainetta ja vastaanottavaa kansaa. Se mitä PVL tekee – se kuivattaa puut! Vihollinen tietää sen, ja siksi pitää PVLää ainoana todellisena uhkana itselleen, siksi PVL on ainoa jota kielletään.

     “Idea muuttuu materialiseksi voimaksi kun se valloittaa massat” – kuten oikein sanoi eräs kansanvihollinen.

     Kansallisella vallankumouksella on mahdollisuus vain jos se alkaa oikealla tavalla: http://i.imgur.com/m9cVqHp.jpg

Comments are closed.