Koti Uutisia Valkovenäläinen kansallismielinen Greenline Front haastatteli Simon Lindbergiä

Valkovenäläinen kansallismielinen Greenline Front haastatteli Simon Lindbergiä

2

UK_Simon_Lindberg

Valkovenäläinen, kansallismielinen eläin- ja ympäristöaktivismia painottava järjestö Greenline Front haastatteli vastikään Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtajaa Simon Lindbergiä. Greenline Front julkaisi haastattelun VK-tilillään, jolta voit katsoa kuvia järjestön aktivismista: http://vk.com/glf14. Itsensä ja Vastarintaliikkeen esittelemisen jälkeen Lindbergiltä kysyttiin seuraavat kysymykset:

Ruotsin kansallisvärit ovat keltainen ja sininen. Miksi Vastarintaliike siis käyttää värinään vihreää? Voitko kertoa lipustanne ja sen takana olevasta symboliikasta?

Tosiasia on, ettemme ole erityisen kiinnostuneita klassisesta, “porvarillisesta” nationalismista, vaan mielestämme rodulla on suurempi merkitys kuin valtiollisilla rajoilla. Yksi tärkeimmistä poliittisista tavoitteistamme on yhtenäinen Pohjola, joka on mielestämme ainoa kestävä geopoliittinen ratkaisu kansamme selviytymisen ja vapauden turvaamiseksi.

Vihreä väri symboloi luontoa ja kansallissosialistista maailmankatsomusta. Kansallissosialismin voi sanoa olevan ainoa todellinen ympäristöliike. Kansallissosialismi on biologinen maailmankatsomus ja yhtä luonnollisen järjestyksen ja luonnon lakien kanssa.

Tyr-riimu on soturin riimu ja symboloi taistelua, rohkeutta, oikeudenmukaisuutta ja uhrimieltä. Nämä ominaisuudet kuvaavat järjestöämme, ja tällaisia ominaisuuksia toivomme myös edustajillamme olevan.

Vihreä väri siis symboloi järjestössänne luontoa. Onko Vastarintaliikkeellä poliittisessa ohjelmassaan kohtia, joissa käsitellään eläimiä ja luontoa? Voitko antaa konkreettisia esimerkkejä?

Poliittisessa ohjelmassamme kuvailemme itseämme juuri aiemmin mainitsemallani tavalla: ainoana oikeana ympäristöliikkeenä, ainoana liikkeenä, jonka eräs pyrkimys on suojella biologista monimuotoisuutta myös ihmisrotujen suhteen. Vasemmistolaiset, vihreät järjestöt ajavat avoimien rajojen politiikkaa ja näin ollen myös ihmisrotujen sekoittamista pilalle ja niiden tuhoamista.

Joitakin esimerkkejä, jotka poliittisessa ohjelmassamme liittyvät eläimiin ja luontoon:

– Lisäämme suojelua uhanalaisille kotoperäisille lajeille, joiden määrä hupenee ihmisen toiminnan myötä päivä päivältä.

– Ylläpidämme ja terävöitämme eläinsuojelulakeja. Sitä, mikä tänään määritellään ekologiseksi, on pidettävä vähimmäistasona. Karjanhoitoon, lemmikkeihin ja vankeudessa eläviin eläimiin kohdistuu tiukempia vaatimuksia.

– Varmistamme, että lapset oppivat jo pienestä pitäen kunnioittamaan ja ymmärtämään luontoa kokonaisvaltaisen lähestymistavan kautta. Lapsista tulee kasvaa luonnon hoivaajia, ei sen parasiitteja.

– Ajamme tervettä metsästys- ja kalastuspolitiikkaa, jossa otamme ainoastaan tarvitsemamme ja jossa sopeutamme elämäntapamme luonnon mukaan eikä päinvastoin.

– Vastustamme maatalouden ja karjanhoidon teollistumista. Kiellämme tiukasti geenimuunnellut lajikkeet, keinolannoitteet ja kemialliset torjunta-aineet.

Onko teillä aktivismia, joka liittyy metsänhoitoon ja eläinoikeuksien puolustamiseen?

Meillä on tällaisen aktivismin suhteen vielä kehitettävää, mutta esimerkkinä voin sanoa meidän vain vähän aikaa sitten toteuttaneen sekä Ruotsissa, Suomessa että Norjassa roskien keräyksen luonnosta. Siivouksen jälkeen pystytimme muun muassa kylttejä, joissa kehotimme ihmisiä huolehtimaan paremmin luonnon puhtaudesta. Viimeisenä (muttei suinkaan vähäisimpänä) heitimme kaikki täyteen keräämämme roskapussit niiden poliitikkojen ovien eteen, joiden katsomme olevan syyllisiä koko maamme peittymiseen jätteisiin.

Haluatko sanoa vielä jotain lukijoillemme?

Järjestäytykää ja taistelkaa hulluutta vastaan. Antakaa maailmaa hallitsevien sionistien tuntea luissaan elämänne jokaisena päivänä, että vastarintaa on olemassa!

Lähteet: Nordfront.se, Frihetskamp.net

2 KOMMENTIT

  1. Kannattavatko kansallismieliset Valko-Venäjällä Venäjän ylivaltaa vaiko erillistä valkovenäläisyyttä? Puhuvatko he venäjää vai ruteniaa? Ovatko Lukashenko/Putin sankarit vai onko kritiikkiä myös itäjuutalaisiin? Ovatko he venäläisiä, ruteeneita vaiko venäjänkielisiä ruteeneita?

Comments are closed.