Koti Uutisia Ulkomaat Valko-Venäjä aseistaa koko kansan

Valko-Venäjä aseistaa koko kansan

19

Toisin kuin niin kutsutussa demokratian Suomessa luottaa auktoritaarinen Valko-Venäjä kansaansa enemmän kuin Arkadianmäen päättäjät. Maa aikoo aseistaa kaikki kansalaisensa lapsia lukuun ottamatta. Tavoitteena on parantaa kansan kykyä puolustaa itseään mahdollisen konfliktin aikana.

Monet epäilivät aluksi Valko-Venäjän presidentti Aljaksandr Lukašenkan puheita kansan aseistamisesta. Hän on kuitenkin vahvistanut asian todeksi.

– En minä vitsaillut, kun sanoin, että jos meillä on tarpeeksi aseita, rynnäkkökivääreitä, pistooleja, konekiväärejä ja panoksia, annamme niitä jokaiselle perheelle siltä varalta – Jumala meitä varjelkoon – että sota syttyisi, sanoi Lukašenka.

Hänen puheensa perustuu pitkälti Ukrainan kriisiin. Lukašenkan mukaan Ukrainan tapahtumat ovat aiheuttaneet suuren määrän maahantunkeutujia Ukrainasta, jotka ovat rikollisia. Hän kuitenkin painotta, ettei hän halua estää kunnollisten ukrainalaisten tuloa maahan turvaan.

Lähde: RT

19 KOMMENTIT

 1. Tästä tulikin mieleen, mikä on Vastarintaliikkeen kanta naisten asepalvelukseen?

  • Otankin tämän takaisin, vastaus kysymykseen löytyykin poliittisesta manifestista kohdasta 8.

   • Sieltä löytyi tämä: “Antaa naisille perusmuotoisen, lyhempikestoisen sotilaallisen koulutuksen. Naisilla on kuitenkin mahdollisuus suorittaa vapaaehtoisesti sama varusmiespalvelus kuin miehillä.”

    Kätevää olisi antaa itsepuolustuskoulutusta naisille. Koululiikuntaan voisi lisätä. Itse vartijataustan omaavana muistan kuinka muslimimiehet pelästyi jujutsu- ja potkunyrkkeilytaustan omaavaa naista. Olin miettinyt liikunnan opettajan ammattia, jolloin olisin taatusti opettanut tytöille itsepuolustusta. Se onkin sitten toinen asia, olisiko se kulttuurimarxistisessa koulussa hoitunut.

 2. Slaavit tekevät kaiken paremmin entä germaanit ja keltit. Toista se oli Toimitusjohtajan aikana.

 3. Kun mietitään mitä etua on kansalaisten varustamisella niin siitä on montakin etua. Kuten aikoinaan nähtiin, eivät raskalaiset ja amerikkalaiset marssineet Libyaan voitonmarssia. Libyalaiset puolustivat maataan ja sen johtajaa monta kuukautta. Ja paljon laitettiin rikollisen liittoutuneiden palkkasotureita sinkkiarkkuihin. Maa jonka kansalla on aseet, on vaarallinen viimeiseen mieheen.

  Entä Suomi? Voisiko Suomi kuvitella aseistavansa kansalaisensa? Ei kuuna kullan suvena. Vain johtaja jota kansa rakastaa uskaltaa sen tehdä.

 4. Suomestahan ollan tekemässä esimerkkivaltiota kansanvaihdosta.
  -Tuhotaan itsenäisyys; oma valuutta poistetaan, hallinto ulkoistetaan, kansallisomaisuus myydään tai annetaan ilmaikseksi ulkomaisille toimijoille, perustuslakia rustaillaan eliitille suopeaksi.

  – Ajetaan kansa ahtaalle; veroja nostetaan, liikkumisesta tehdään kalliimpaa jotta saadaan ihmiset kaupunkeihin samoin poistetaan palvelut haja-asutusalueilta, oikeuksia vähennetään siinä missä luonnollisia vapauksia esim. sensorointi puheessa ja tekstissä, korruptoidaan oikeuslaitos.

  – Puolustuksen alasajo; Rajoitetaan tavallisen kansalaisen aseidenpito-oikeutta tai tehdään siitä niin vaikeaa että entistä harvempi suuntautuu harrastukseen, alennetaan “puolustus”voimien rimaa palveluksen välttämiseksi, jokamiehenoikeudesta puuttua rikokseen (jos sen tekijä on maahantunkeutuja) rangaistaan, pienimmistäkin “rikoksista” lähtee aseet ja luvat valtiolle (esimerkiksi kavallus), solmitaan isäntämaasopimukisa valtioiden kanssa, jotka rikkovat kaikkia kansainvälisiä sopimuksia, rajavalvontaa heikennetään, laittomia maassaolijoita ei poisteta ja he saavat kukea vapaasti missä haluavat ja tätä vielä tuetaan verovaroin, luodaan väliaikaisia henkilöllisyystakuita maahantunkeutujille joilla ei ole esittää todennetta identiteetistään.

  – Rahaliikenne; yksityistetään rahaliikenne, kytkytetään yksityisiä rahastoja valtion budjettiin (ks. eläkerahastot), luodaan lakeja joilla eliitti voi piilottaa rahaa veroparatiiseihin, ks. artikkeli https://www.vastarinta.com/poliisi-verottaja-ja-kela-saavat-valtuudet-vakoilla-kansalaisia-entista-tiiviimmin/, pyritään ajamaan käteisen rahan käyttö olemattomaksi, pikavippifirmojen ja perintäfirmojen annetaan toimia omassa maassa lainmuutoksella, valtion keskuspankki on vain muodollinen.

  Tässä niin kuin pääperiaatteet, miten itsenäinen valtio hajoitetaan sisältäpäin “laillisesti”, listaahan voi jatkaa vielä vaikka kuinka pitkälti eri osa-alueilla.

  • Ei Suomella ole mitään omaa kun sitä autettiin niin kovasti sodan aikana.

   • Ja jos ei olisi autettu, ei olisi koko Suomea tai sen kieltä. Ainoastaan Rusland-hybridi.

    • kukaan muu auttanu ku saksa, no ruotsi otti lapset lähetti vähän vapaaehtoisia, siinä se

    • Jatkuvasti sekoitat pirullista Neuvostoliittoa ja kansallista Venäjää, kommunisteja ja venäläisiä, ihan juutalaisten oppien mukaan. En tiedä oletko tietämätön vai vaihtoehtoisesti viisas, kun et ymmärrä eroa lämpimän ja violetin välillä.

     https://youtu.be/cPxRJivbSXI

     • Mitä se Kremlin lähettiläs taas sekoilee? Tölväisinkö jotenkin jumalaasi tsar Putainia vai halveerasinko kotimaatasi Venäjää tai synnyinmaatasi neuvostosellaista?

      On aivan mahdollista, ellei peräti todennäköistä, että ilman apua Suomi olisi kokenut saman kohtalon kuin Baltian maat ja olisi nyt vastaavanlainen hybridi, jossa lähes puolet kansasta ei edes yritä oppia paikallista murretta ja jossa on kahtiajako niin passien kuin politiikankin suhteen.

      Tuosta jos meni herne nenään, niin ohut on (esi)nahka, vaan niinhän se tuli aikoinaan havaittua, että lapsen perse ei kestä merivettä. Youtubelinkkisi voit tunkea sinne minne Stalininkaan aurinko ei paista. Ponimajish?

  • Suomessa oli joukko ruotsalaisia vapaaehtoisia(SFB) 1694 kappaletta joka oli koottu Hangon puolustuksesta ja sijoitettu Tali-Ihantalan lohkolle, sekä loput 6566 sijoitettiin Sallan lohkolle.
   Suomi kieltäytyi Paasikiven johdolla Marshall avusta sodan jälkeen, saksa oli ainoa joka tuki suomea jatkosodan aikana.
   Talvisodassa saatiin apua italialta ja yhdysvalloilta, muutamia surulliosen kuuluisia Brewster Buffalo koneita ja Fiat G-50 koneita, siinä oli avut silloin kun herrat päättivät alkaa tinkikauppaa tekemään.

   • Eikös nuokin hävittäjät maksettu kullalla (((asetehtailijoille))). Ks. rautasormus.

    • En tiedä millä maksettiin, mutta ei kerätyllä kullalla, koska sitä ei kyetty sulattamaan selaliseen muotoon jolla kauppaa käytiin ja kultaesineet jäivät makaamaan suomen pankin holviin v.1944 asti, josta se siirrettiin miehityksen aikana valtioneuvoston toimesta ruotsiin.
     Periaatteessa kerätyllä kultamäärällä olisi saatu kymmeniä lentokoneita/ vaunuja/tykkejä yms.
     Lopputulema oli mainitsemani lentokoneet, paljaaksi riisuttuja Vickers vaunuja, käytettyjä 3-linjan kivääreitä eli kaikkea joka piti nippeleistä lähtien kasata ja koota uudelleen jotta saatiin käyttökelpoisia vermeitä.

   • Nuo “surullisen kuuluisat Buffalot” olivat itse asiassa Brewster B239ä, eivät Buffaloita. B239 oli huomattavasti keveämpi ja ketterämpi, ja jos ne olisivat kunnolla ehtineet Talvisotaan, olisi niillä tehty paljon venäläistä alumiiniromua. Jatkosodassa niillä sitten saavutettiinkin 32/1 voittosuhde, maailmanennätys vielä tänäkin päivänä.

    The B-239 was the export aircraft to the Finnish airforce, and was one of the early versions that Mr. Pappy Boyington loved. It was a very well designed lightweight fighter with a strong punch of 3x .50 cals and a single .303 cal. Since it was equipped with the same engine as a DC-3, rated at 1000 hp, it lacks in top speed but has nice all around vision, is fairly agile and can easily turn in a dime.

    It had a very good dive speed, and the Brewsters were recorded at 518 mph IAS without damage. In the Finnish/Russian war these planes had a kill/loss ratio of a staggering 32:1, best of WW2 which partially must be credited to the superiorly trained Finnish pilots, but also thanks to this Brewster fighter. The Finns loved their B-239’s “Pearl of the sky” and kept them as their frontline fighters until more modern Bf 109G-2’s arrived.

    https://iluvon66war.blogspot.com/2011/04/suomen-ilmavoimien-koneita-by-iluvon66.html

    • Tuo on tosi.
     Mutta mitä saatiin tilauksessa, Wikipedia:
     Kauppa Brewster Aeronautical Corporationin kanssa tehtiin 16. joulukuuta 1939, ja se koski 44 Brewster Model 239:ää (F2A-1:n vientiversio). Kauppahinta oli korkea (54 000 dollaria koneelta) eikä hinta sisältänyt laivaston omaisuutta (muun muassa tukialusvarustus, aseet, tähtäimet ja mittarit), joiden riisuminen koneista tuli suomalaisille yllätyksenä. Jo asennetut moottorit vaihdettiin G-5-moottoreihin, sillä asennettu Wright R 1820-34 oli vientikiellossa. Kuusi koneista jouduttiin ottamaan Belgian tilauksesta ja niihin jouduttiin tekemään suuri eturunkomodifikaatio. Koneisiin jäi vikoja ja osia jäi puuttumaan. Vain kolme konetta kokoonpantiin ja koelennettiin Yhdysvalloissa.

     Koneet toimitettiin kuljetuslaatikoihin pakattuna rahtilaivalla Norjan Stavangeriin, ja sieltä rautateitse Ruotsiin. Brewsterit koottiin Saabin lentokonetehtaalla Trollhättanissa, jossa ruotsalaiset kokosivat saksalaisia Junkers Ju 86 -pommikoneita Flygvärnetiään varten. Saabin tehtaan silloisena johtajana toimi marsalkka Mannerheimin sisarenpoika kreivi Clas Eric Sparré (1898–1948). Ensimmäiset neljä konetta lennettiin Suomeen 1. maaliskuuta 1940 ja viimeinen saapui kaksi kuukautta myöhemmin.
     Fiat G-50 ehti talvisotaan ja toimitus oli muuten samalla sapluunalla paitsi alkureitti kulki meriteitse Göteborgin kautta Torslandaan ja Trollhättaniin, koneet lennettiin suomeen.

     • Juu, tämä on kyllä myös totta, jo alakouluikäisenä alkanut ilmasotahistoriaan perehtyminen harrasteena. Fiatit eivät oikein soveltuneet pakkaseen (risiisnivoitelu) ja BWn moottoreissa oli voiteluongelmaa, mutta suomalaisten mekaanikkojen kekseliäisyys selätti nämäkin ongelmat.

      Kiitos heidän sekä pilottien, tulosta alkoi syntyä. Niin paljon, että eräs Venäjällä TVssä esitetty sotahistoriadokumentti ei edes mainitse k.o. konetyyppejä, ainoastaan “puuBWn” eli Humun, joka kuulemma oli epätoivoisten suomalaisten yritys tehdä toimiva hävittäjäkone.

      Vasta Bf109n saapuminen teki kyseisen dokumentin mukaan suomalaisista jollain tapaa kykeneviä pistämään kampoihin. Löytyy Youtubesta, en vaan muista nimeä. No, luin aikoinaan erään punapilotin muistelmat ja niissä pelkästään hänen laivueensa ampui muutamassa kuukaudessa alas yli koko Suomen Ilmavoimien konevahvuuden, tietysti ilman omia tappioita.

      Vaan nyt ollaan sen verta kaukana uutisen aiheesta, että lopettelen tähän. Pitää lähteä tankkaamaan Stuka… 😉

 5. No niinpä näkyi wpedia kertovan. Muistin väärin rautasormuksen tarinan.Kiitos oikaisusta. Nyt rupes vituttaan. Kulta jäikin käyttämättä. Eli taas kustiin tavan kansaa silmään.

 6. Tarinan opetus; turha antaa mitään lahjoituksia. Ainakaan SPR;lle..

Comments are closed.