Koti Artikkelit Kansanmurha Valkoisten kansanmurha keskustelussa Etelä-Afrikassa

Valkoisten kansanmurha keskustelussa Etelä-Afrikassa

5

AK_ympyra_sulkeutuu

Viime viikkoina Etelä-Afrikassa on alettu keskustella avoimemmin valkoisten kansanmurhasta. Syynä tähän on kansalaisaloite, jossa vaaditaan valkoisille eteläafrikkalaisille oikeutta palata Eurooppaan.

Asiaa käsiteltiin jopa Etelä-Afrikan yleisradioyhtiön (SABC) keskusteluohjelmassa. Luonnollisesti liberaalit tuomitsevat aloitteen järjettömänä ja osa jopa väittää, ettei maassa edes olisi mitään valkoisiin kohdistuvaa kansanmurhaa. SABC:n ohjelmassa haastateltu nainen kertoo raivostuneensa kuultuaan aloitteesta, koska siinä sanotaan, että valkoiset ovat etnisen puhdistuksen kohteena Etelä-Afrikassa.

 

 

Kohua synnyttänyt aloite vaatii valkoisille oikeutta palata Eurooppaan samalla tavalla kuin juutalaisten on sallittu muuttaa Israeliin. Tällä hetkellä käytäntö on, että monet valkoiset eteläafrikkalaiset, jotka hakevat esimerkiksi Britannian ja Alankomaiden kansallisuutta, eivät saa sitä. Aloitteen mukaan monet valkoisista kansalaisuuden hakijoista polveutuvat suoraan niiden maiden kansalaisista, jotka hylkäävät heidän hakemuksensa.

Aloitteessa vaaditaan samanlaista oikeutta myös Zimbabwen ja Namibian valkoisille. Voit lukea aloitteesta tarkemmin tästä linkistä: https://www.change.org/p/european-commission-allow-all-white-south-africans-the-right-to-return-to-europe

Myös kansamurhan vastaisella kampanjasivullamme on runsaasti tietoa Etelä-Afrikan valkoisten tilanteesta: http://www.vastarinta.com/kansanmurha/

5 KOMMENTIT

    • Kyllä! Nämä valkoiset etelä-afrikkalaiset oikeasti ovat hädässä ja tarvitsevat apua, toisinkuin laiskat mustat ja muslimit jotka tulee vain pummina elämään Eurooppaan.

  1. Miksi valtamedia ei ota tätä asiaa esille?

    Jos pakolaisia, turvapaikanhakijoita, yms. tungetaan tänne susirajallekin, niin miksi ei Zimbabwen ja Etelä-Afrikan vainottu valkoinen vähemmistö kelpaa päättäjille?

  2. No sehän ei riittävästi ruoki suwakkien UNELMAA monikultturismista. Musta TUNTUU.

  3. He ovat sivistyneempiä kuin nyt Suomeen tulleet elintasopakolaiset, että heistä ei saa halpatyövoimaa maahan. Lisäksi eliitti haluaa kulttuurin rikastusta, eli muslimivallan ja Koraanin, suomalainen rotu on päättäjien mielestä arvotonta, sitä täytyy rikastuttaa muslimilla.

Comments are closed.