Koti Artikkelit Riimuradio Valkoista Kohinaa – jakso 12: Parhaat levyt 2016

Valkoista Kohinaa – jakso 12: Parhaat levyt 2016

6

Vuosi 2017 avataan Valkoisessa Kohinassa palaamalla vielä hetkeksi menneeseen vuoteen. Studiossa määrätään marssijärjestys niin vuoden 2016 parhaille kotimaisille kuin ulkomaisillekin levyille!

Lisäksi tuoreessa podcastissa ruoditaan ajankohtaisia asioita, kuten vuodenvaihteen terrori-iskuja, itsenäisyyspäivän kahinoita sekä tulevia julkaisuja.

Riimuradion Valkoista Kohinaa -sarja käsittelee erilaisia kansallismielisiä kiinnostavia kulttuurivirtauksia. Kuuntele aiempia podcasteja osoitteessa Riimuradio.com!

 

Riimuradio.com

6 KOMMENTIT

 1. Musiikkitoiveena olisi Wagneria tai jotain muuta hieman vanhempaa kansallismielistä musiikkia.

 2. Laittakaas joskus “Parhaat Alt-Right hitit” -iltama. Siellä on paljon uusia hyviä biisejä. Paljon eri genrejä, ei pelkkää punkkia ja heviä.

 3. Onhan se marssijärjestys vuodelle 2016 ihan ok, mutta pientä viilausta/maininnan arvoista:

  Final War: Acoustic. Vanhat biisit uuteen uskoon akustisena ja hyvinhän se toimii.

  Brainwash/Bound For Glory: Day Of Victory, toimivaa settiä

  ja sitten…2016 paras levy tulee Saksasta, eli: Sturmwehr: Büßersyndrom

  Kokonaisuutena ehdottomasti paras levy vuodelle 2016!(Nahkampfin ja Heiliger Kriegin levyt seuraavana.) Ihmettelen, ettei tämä ole ollut siellä? Muutenhan se parhaat levyt lista on aika saksalaisvoittoinen, koska sieltä nyt vaan tulee niitä hyviä levyjä tällä hetkellä 🙂

  Vinkki:
  – Lisätkää linkit(sivuille/juutuuppiin) niihin levyihin, mistä niitä voisi sitten ostaa.

 4. …Lisäys edelliseen, että jos ei mainostaa saa, niin laittakaa ainakin ne esittäjät ja albumit sinne, niitä voi sitten tilata sieltä mistä itse haluaa.

  Tulevien ohjelmien aiheiksi ehdottaisin:

  – 80-luvun RAC
  – 90-luvun RAC
  – Skrewdriver ja Ian Stuart, jonka historiikista,tuotannosta ja projekteista saisi helpostikkin pari ohjelmaa täyteen asiaa ja musiikkia.
  – NSHC ja sen historiikki, Nordic Thunderista,Blue Eyed Devilsiin ja siitä nykypäivään.
  – Youtube Against Multikulti, eli niinkuin tuolla edellläkin mainittu, nämä youtubessa mainetta niittäneet “alt-right”/wp bändit/projektit, mm. Blink 1488 yms.

Comments are closed.