Koti Uutisia Valkoisiin kohdistuva väkivalta kasvanut Yhdysvalloissa

Valkoisiin kohdistuva väkivalta kasvanut Yhdysvalloissa

1

FBI:n ja paikallisten poliisitilastojen mukaan rotujen välinen väkivalta on kasvanut viimeisen 30 vuoden aikana. Nykyään 8 % kaikista murhista on mustien suorittamia valkoisia kohtaan, luvun ollessa 6 % aikaisemmin. Valkoisten suorittama väkivalta mustia kohtaan on 4 % kaikista murhista.

Mustan nuorisorikollisen ampuneen latino George Zimmermanin tapaus on saanut aikaan lukuisia täysin rodullisesti motivoituneita rikoksia. Mustat ovat pahoinpidelleet, ryöstäneet ja murhanneet useita valkoisia sen jälkeen, kun mediassa kerrottiin “valkoisen” Zimmermanin murhanneen mustan nuorukaisen. Jostain syystä valkoisiin kohdistuva rasistinen väkivalta ei ylitä kansainvälistä uutiskynnystä.

Aiheesta muualla:

http://www.theindychannel.com/news/30927420/detail.html
http://www.newsnet14.com/?p=100823

1 KOMMENTTI

  1. Musta tappaa valkoihoisen on ok, valkoihoinen puolustaa itseänsä mustaihoisen hyökkäykseltä se on rasistinen rikos. Tähän Zimmermanin tapaukseen monet Ameriikan mustaihoiset julkisuudessa esiintyvät henkilöt rahoittavat ja yllyttävät mustia panttereita ja muita rasistisia järjestöjä väkivaltaisuuksiin valkoisia kohtaan,mutta tosiaan eipä uutiskynnys tahdo näissä ylittyä.

Comments are closed.