Koti Uutisia Ulkomaat Valkoisia vihannut räppäri ammuttiin USA:ssa

Valkoisia vihannut räppäri ammuttiin USA:ssa

7

Yhdysvaltalainen musta räppäri XXXTENTACION kuoli maanantaina ampumavälikohtauksessa. Mediatietojen mukaan hänet ammuttiin ryöstön yhteydessä moottoripyöräkaupan edustalla Floridassa.

Räppäri, jonka oikea nimi oli Jahseh Dwayne Onfroy, nousi viime vuonna laajempaan tietoisuuteen julkaistuaan musiikkivideon, jolla lietsotaan vihaa valkoisia kohtaan. Videosta nousi pieni kohu, koska siinä mennään jopa niin pitkälle, että valkoinen lapsi hirtetään.

Musiikkivideo alkaa kohtauksella, jossa musta jengi hyökkää koululuokkaan pahoinpitelemään valkoisen luokanopettajan. Tämän jälkeen video katkeaa näyttämään videota hirtetyistä mustista sekä tapauksista, joissa valkoinen poliisi ampuu tai pahoinpitelee mustia rikollisia. Seuraavaksi onkin vuorossa hirtettäväksi päätyvä valkoinen lapsi. Kappaleen lyriikoissa puhutaan “valkoisesta huorasta”, jonka kurkkuun artisti aikoo työntää peniksensä. Kyseessä on ilmiselvä tapa agitoida artistin pääasiassa mustia faneja valkoisten vastaiseen vihaan.

Artisti oli syyllistynyt useisiin rikoksiin. Hän oli pahoinpidellyt raskaana olevan naisen, minkä lisäksi hän oli syyllistynyt ryöstöön, todistajan painostamiseen ja pahoinpitelyyn tappavan aseen kanssa.

7 KOMMENTIT

  1. DETROIT’S MOST GHETTO STREETS AT NIGHT COMPILATION

    Amerikan No-Go Zone.

  2. Karma puri persuksiin nopeasti tällä kertaa. Hän kuoli siinä yhteiskunnassa mitä halusi. Kai tämänkin anarkistin kuolema on valkoisten syy kun ei ollut tarpeeksi nopeasti poliiseja paikalla estämässä ryöstöä.

Comments are closed.