Koti Kansallissosialismi.com Valkoiset naiset – pahnan pohjimmaiset?

Valkoiset naiset – pahnan pohjimmaiset?

0

“Sosiaalipalveluita laajennetaan nyt koskemaan myös vähemmistöjä, laittomia maahanmuuttajia, AIDS-potilaita, homoseksuaaleja ja… naisia.” Kuulostaako tutulta? Valitettavan tutulta, ainakin monikulttuurisuuden luvatussa maassa, Amerikassa. Valkoiset naiset liitetään sikäläisissä sanomalehdissä jatkuvasti tuon kaltaisiin “uutisiin”. Sana nainen sijoitetaan sosiaalisesti sopeutumattomien, ei-valkoisten, luusereiden, kummajaisten ja muiden yhteiskunnan rikollisten joukon jatkeeksi, ja viimeiseksi. Kiitos siitä liberaaleille toimittajille ja heidän vasemmalle vinksahtaneille lehdillensä. Mistä tässä ilmiössä on kysymys? Miksi naisille aina tuntuu löytyvän paikka tästä roskajoukosta?

On eräs sosiologinen termi nimeltään kooptointi (co-opt), jonka opin yliopistossa (tyypilliseltä vasemmistolaiselta professorilta). Se on hienompi tapa ilmaista, että joutuu johonkin ryhmään, joka käyttää sinua hyväkseen. Sanakirja määrittelee saman sanan: “Valita jäseneksi tai kollegaksi.” Naiset on kooptoitu, valittu liberaalien vallanpitäjien puolelta luomaan heikko (ja tietenkin poliittisesti hyödyttävä) yhteys naisten ja värillisten (tai homojen, narkkareiden ym. “listaan” sopivien) välillä. Media on “valinnut” naiset “kollegoiksi” tuohon vastenmieliseen, kaikenkirjavaan ryhmään. Eikö meidän naisten mielipidettä ole kysytty lainkaan?

Yksi median käyttämä temppu on lausua sanat “mustat” ja “juutalaiset” aina samassa lauseessa. Jos käytät sitä mantran lailla, aivopesty yleisösi alkaakin uskoa, että mustien ja juutalaisten välillä todella on olemassa jonkinlainen “veljeyden side”. Toistapa huviksesi perässä: Mustat ja juutalaiset, mustat ja juutalaiset, mustat ja juutalaiset, mustat ja juutalaiset, mustat ja juutalaiset. Ja nyt: homot, mustat, juutalaiset, laittomat maahanmuuttajat, kodittomat, hyväksikäytetyt ja… NAISET. Ymmärrätkö, miten se toimii? Jos media on julistanut “ryhmäsi” osaksi jotakin joukkoa, sen täytyy johtua siitä, että sinulla on jokin mystinen side muihin joukkoon kuuluviin, “jotain yhteistä” heidän kanssaan. Eikö näin ole asia? Onko meillä naisina, ja ennen kaikkea VALKOISINA naisina, perheidemme ja rotumme tulevaisuutta puolustavina ihmisinä, varaa tulla katsotuksi osaksi moista roskajoukkoa, ikään kuin meillä olisi jotain yhteistä noiden rottien kanssa? Ei tietenkään! Kuinka synkäksi näiden listojen täytyy muuttua ennen kuin teemme asialle jotain? “Raiskaajat, murhaajat, lasten hyväksikäyttäjät… ja niin, NAISET”?

Median luoma yhteys valkoisten naisten ja tämän yhteiskunnan pohjasakan välillä on yhtä valheellinen kuin mustat–juutalaiset-yhteys. Se on median keksintöä, yhteyksien luomista sinne, missä niitä ei ole. Ne valkoiset naiset, jotka ovat nielleen tuon liberaalin roskan, ovat niin aivopestyjä, että monet heistä todella uskovat, että heillä on jotain yhteistä mustan tai laittoman maahanmuuttajan kanssa, joka rikkoi lakia tunkeutuessaan toisten maahan. Naiset eivät kuulu vähemmistöön – muodostamme 50 prosenttia maapallon ihmisistä! Naisilla on yhtä vähän yhteistä näiden ryhmien kanssa kuin kiinalaisella kommunistilla ja Pat Buchananilla. Ainut “side”, joka meillä naisilla katsotaan olevan näihin muihin ryhmiin, on sorto. Olemme kaikki tulleet “sorretuiksi”. No, jos olet aivokuollut hippi 60-luvulta, saatat uskoa John Lennonin “Woman is the Nigger of the Worldin” todella sisältäneen jotain pointtia, mutta onneksi useimmat meistä ovat jo kasvaneet ulos tuosta sienienhuuruisesta, vasemmistolaisesta rock ‘n’ roll -propagandasta. Media osaa taitavasti vakuutella lampailleen millä on yhteistä minkäkin kanssa, tyyliin: “Sinä, sinä ja sinä kuulutte yhteen, ja teillä on yhteinen vihollinen, koska me niin sanomme. Menikö perille? Hyvä.” Kaikilla meillä, pummeilla, homoilla, huumehörhöillä ja NAISILLA, on mukamas yhteinen vihollinen – VALKOINEN MIES, alistaja, jota vastaan meidän täytyisi yhdistyä ja joka tulisi tuhota.

Meidän tulisi siis valkoisina naisina ymmärtää, että meitä käytetään pelinappuloina likaisessa pelissä. Juonittelevat, pesunkestävät juutalaiset feministit kuten Gloria Steinem tai Betty Friedan hykertelevät onnesta nähdessään valkoisen naisen tulleen viimeisten 30 vuoden aikana osaksi yhteiskunnan roskajoukkoa. “Maailman luuserit yhdistykää!” – siinä heidän sanomansa. “Feministijohtajat” kuten Steinem ja Friedan tekivät kooptiopelistä täydellisen. Älä anna kuitenkaan huijata itseäsi, valkoinen nainen! Vaadi oikeutta äläkä suostu osaksi multikulttien koneistoa. Nämä mediamogulit eivät “välitä” naisista. Naisten hyvinvointi on heidän viimeisin huolenaiheensa. Jos he todella välittäisivät, he kirjoittaisivat tarinoita siitä jokapäiväisestä helvetistä, jossa naiset joutuvat elämään, keskellä vähemmistöjä viliseviä kouluja, työpaikkoja ja katuja. Valkoiset naiset joutuvat joka päivä kärsimään yrittäessään sopeutua vähemmistöjen vaatimuksiin – ja media vaikenee. Jos yrität tarjota julkaistavaksi juttua, joka käsittelee todellista elämää ja valkoisen naisen ahdinkoa tämän päivän antivalkoisessa yhteiskunnassa, sinua mitä ilmeisimmin haukuttaisiin rasistiksi ja lentäisit silmänräpäyksessä ulos toimistosta.

Jos olet nainen, olet häviäjä ja uhri, et suinkaan ylpeä ja valkoinen! Tämän on media varmistanut. Mitä tällaisesta aivopesusta voi muuta olla seurauksena kuin valkoisen naisen lannistuminen ja alistuminen. Siis seuraavan kerran, kun näet edellä mainitun kaltaista, kyseenalaista uutisointia, pistä palautetta lehden toimittajalle, protestoi. Tee selväksi, ettei valkoista naista tule kohdella miten vain.

Lisa Turner / Women’s Front