Koti Uutisia Kotimaa Valkoisen miehen keli palaa

Valkoisen miehen keli palaa

4

Lapissa mitattiin kaikilla mittausasemilla ensimmäiset yöpakkaset. Vaikkemme vielä ole siirtyneet niin kutsuttuun termiseen syksyyn, ovat viileämmät kelit tulossa takaisin. Tämä tarkoittaa hyvää valkoiselle. Kuten Kansallinen Vastarinta aikaisemmin kirjoitti, on optimaalinen lämpötila pohjoiseurooppalaiselle 14 °C.

Suomalaiseen kehoon yli 14 asteen lämpötilat aiheuttavat rasituksia. Korkea lämpö vaikuttaa esimerkiksi ihmisen kudosnesteisiin. Vaikka kesä on ollut poikkeuksellisen lämmin, saapuivat kesänjälkeiset ensimmäiset yöpakkaset keskimääräistä aikaisemmin.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. No vihdoin! Oli jo liian kuuma, itse viihdyn hieman viileämmässä. 🙂

  2. Rakastan syksyä! Saa alkaa käyttää rotseja (ei ihan vielä kuitenkaan!), kulkea metsässä ja soilla sieniä ynnä hilloja etsien. Linnut ja muut eläimet liikkuvat ja ovat muuttopuuhissaan. Ruska. Raikas syysilma ja pimenevät illat tähtitaivaineen.

    Neekerit kulkevat kesätkin toppatakeissaan täällä. En pysty enää kaupungissa käymäänkään. Jokapaikassa ruskeita, keltaisia ja mustia parasiitteja.

  3. Oli kyllä raakasti liian lämmin kesä, nyt sitä nauttii sitten ihmisten ilmoista.
    Ei kyllä työmailla näkynyt näitä kotoutettavia teini-ikäisiä lentokoneinsinöörejä kantamassa puutavaraa, tiiliä, gyprocia tms. hyödyllistä, ei kyllä näy vieläkään ja tuskin tuleekaan näkymään.

Comments are closed.