Koti Uutisia Nainen hakattiin, puukotettiin ja raiskattiin Yhdysvalloissa

Nainen hakattiin, puukotettiin ja raiskattiin Yhdysvalloissa

0
Tekijä Londale Madison.
Tekijä Londale Madison.

Tiistaina Yhdysvaltain Indianassa pidätetty Londale Madison, 31, hakkasi, puukotti ja raiskasi valkoisen naisen Willowbrookissa viime lauantaina.

26-vuotias nainen oli juuri saapunut vanhempiensa pihaan, kun mies pyysi häneltä rahaa, mihin nainen vastasi kieltävästi. Nainen meni vanhempiensa taloon, jolloin mies seurasi häntä ja koputti oveen pyytäen saada soittaa puhelun. Nainen vastasi tähänkin kieltävästi, minkä jälkeen mies murtautui taloon.

Madison puukotti naista 16–18 kertaa tuntemattomalla esineellä sekä raiskasi ja “hakkasi hänet kuin elukan” uhrin vanhempien mukaan. Tilanteen aikana kukaan muu ei ollut talossa.

Kun hyökkääjä poistui, nainen kykeni juoksemaan naapuritalolle pyytämään apua. Sairaalassa naisella todettiin murtuneen luita kasvoista ja lisäksi hänellä oli useita pistohaavoja kaulassa, kasvoissa, ylävartalossa, vatsan alueella sekä selässä.

Jo aiemmin vankeustuomion saanutta Madisonia syytetään nyt ensimmäisen asteen murhan yrityksestä, törkeästä seksuaalirikoksesta, kotirauhan rikkomisesta ja aseellisesta ryöstöstä.

Uhrin isä totesi: “Tämän on jotain, mitä et haluaisi koskaan nähdä. Ketään ihmistä ei tulisi ikinä kohdella näin.”

 

Lähteet: Daily Stormer, Chicago Tribune