Koti Uutisia Valkoinen lapsi hirtetään suositulla hip hop -musiikkivideolla

Valkoinen lapsi hirtetään suositulla hip hop -musiikkivideolla

11

Tuoreella USA:sta tulevalla mustan räppärin XXXTentacionin musiikkivideolla “Look At Me!” edetään yhä räikeämpään vihaan valkoisia kohtaan. Videolla hirtetään valkoinen lapsi, joka näyttää noin kuusivuotiaalta. Hirttäjänä toimii itse artisti. Musiikkivideo on katsottu YouTubessa yli 13 miljoonaa kertaa tätä kirjoittaessa, mikä tarkoittaa yli miljoonaa katselukertaa päivässä.

Musiikkivideo alkaa kohtauksella, jossa musta jengi hyökkää koululuokkaan pahoinpitelemään valkoisen luokanopettajan. Tämän jälkeen video katkeaa näyttämään videota hirtetyistä mustista sekä tapauksista, joissa valkoinen poliisi ampuu tai pahoinpitelee mustia rikollisia. Seuraavaksi onkin vuorossa hirtettäväksi päätyvä valkoinen lapsi. Kappaleen lyriikoissa puhutaan “valkoisesta huorasta”, jonka kurkkuun artisti aikoo työntää peniksensä. Kyseessä on ilmiselvä tapa agitoida artistin pääasiassa mustia faneja valkoisten vastaiseen vihaan.

Artisti, jonka oikea nimi on Jahseh Dwayne Onfroy, on pidätetty useita kertoja. Hän on pahoinpidellyt raskaana olevan naisen, minkä lisäksi hän on syyllistynyt ryöstöön, todistajan painostamiseen ja pahoinpitelyyn tappavan aseen kanssa.

Jahseh Dwayne Onfroyn pidätyskuva vuodelta 2016.

 

Lähde: National Vanguard

11 KOMMENTIT

  1. Tätä musiikkivideon sisältöä huolestuttavampaa on se, että asia tuodaan esille. Asian esilletuominen on vihapuhetta. Vaikka se ei olisikaan laitonta, on se silti hyvien tapojen vastaista.

  2. Illuminaatti tekee tällä itse vain karhunpalvelusta myös mustille. Halutaan ehdollistaa mustat vihaamaan valkoisia.

    Hajoita ja hallitse.

  3. Koko gangsta rap pelleily on luotu mustien yhteisöjen tyhmentämiseksi. Tuloksen huomaa. Ylituotettua poppia äärimmäisen rasistisella ja vihaisella mausteella. Blame the white man.valkoisen vika kun neekerit ampuu toisiaan itse rakentamissaan ghetoissa. Ihan kuin tyhmennettyjä kahdeksan vuotiaita aikuisten miesten kehoissa.

  4. Parempaa lasten hirttämistä. Toisin päin kun olisi niin voi juku mitkä simpahdukset taas nähtäisiin.

  5. Niin… Jos neekerit saisivat sen vallan tappaa kaikki valkoiset, minkä he haluaisivat, niin kuka niitä ruokkisi?

  6. Jewtubella ei ole mitään aikomusta poistaa tätä videota, flaggaamisista huolimatta. Jo pelkästää se, että nuorisolle (valitettavasti) suunnatulla videolla hirtetään LAPSI on jo tarpeeksi kuvottavaa. Tämä likaiselta mopilta näyttävä saasta voi ihan vaikka oman rikoshistoriansa kautta miettiä, miksi mustat saavat poliisit enemmän varuilleen ja miksi joutuvat suhteessa useammin ammutuiksi. Tämän kaltaiset väkivaltaan yllyttävät videot lisäävät entistä enemmän vastakkainasettelua poliisien ja mustien välillä. Tuolla videolla näkyvä pätkä, jossa poliisi ampuu autossa olevan negron, johtui siitä että negro sanoi nostavansa aseensa esiin useista kielloista huolimatta ja aseen nostettua poliisi reagoi ampumalla. Tässä hyvä video poliisipäälliköstä, jolla menee tunteisiin tämä tekopyhä race-baittaaminen https://www.youtube.com/watch?v=sSln6rqcGRs Tuossa toinen kanava mistä näkee poliisien “body-camera” -matskua https://www.youtube.com/channel/UCXMYxKMh3prxnM_4kYZuB3g Kyllä ollaan lännessä menossa kovaa vauhtia kohti Etelä-Afrikkaa.

  7. Kas, kas. Jutku Youtube ei ole vetänyt pois tälläistä “kantaa ottavaa” kyldyyri -pläjäystä.

Comments are closed.