Koti Uutisia Rotu Valkoinen hoitohenkilökunta Britanniassa etulinjaan koronanvastaisessa taistelussa – jotta he kuolisivat rotumuukalaisten sijaan!

Valkoinen hoitohenkilökunta Britanniassa etulinjaan koronanvastaisessa taistelussa – jotta he kuolisivat rotumuukalaisten sijaan!

4
Valkoisten hoitajien kuolemaa toivova NHS-pomo Amanda Pritchard.

Britannian Kansallisen terveydenhoitojärjestelmän (NHS) ei-valkoinen henkilökunta tullaan asettamaan toisenlaisiin tehtäviin kauemmaksi koronanvastaisen taistelun etulinjasta, jotta heidän “suhteettoman suuri” koronakuolleisuus saadaan laskemaan. Toisin sanoen valkoiset hoitotyöntekijät asetetaan etulinjaan kuolemaan rotumuukalaisten puolesta.

Uusi linjaus ilmoitettiin NHS:n yhden johtohenkilön, Amanda Pritchardin sairaaloille lähettämässä kirjeessä. Saman kirjeen mukaan rotumuukalaisilla tulisi olla etuoikeus sairaaloiden suojavarusteisiin.

27 prosenttia Britannian koronaan kuolleista ovat olleet rotumuukalaisia. Ilmeisesti valkoisia pitää saada kuolemaan lisää, jotta tasa-arvo toteutuu.

Lähteet: The Guardian, Daily Mail Online

4 KOMMENTIT

 1. On kummallista kuinka suomalaiset ovat niin täydellisen pihalla siitä, mitä oikeasti tapahtuu kulisseissa samalla kun valtamedia ja hallitukset suoltaa väärennettyjä kuolin/tartuntatilastoja, feikkitestejä, feikki uutismateriaalia (joissa käytetään pahan paikan tullen vaikka mallinikkeja “koronapotilaana.”
  Tämä on se Kalergisuunnitelma ja agenda 2021/2030.

  https://youtu.be/Ypd6e5jIO4g Luonnonlääketiedettä harjoittava Amandha Vollmer koronasta oli yksi event 202 paneelikeskustelun osallistujista (yksi ainoista hyvistä osallistujista, joka ei usko holosatuun).

  Tässä näyte siitä, miten ihmisiä kusetetaan törkeällä tavalla valtamedian taholta. Valtamediasta ei ole tullut edelleenkään luotettava tiedon lähde, vaan jokainen joutuu myös koronan suhteen tekemään omat tutkimuksensa
  https://youtu.be/TqMkficLOfw

  Väärennetyt kuolintodistukset CDC: n whistleblower lääkärinainen vääntää rautalangasta:
  https://youtu.be/zh19LJhCF3Q

  Samalla, kun valtamedia suoltaa korona valheita, itsenäiset kansalaistoimittajat jalkautuvat kuvaamaan sairaaloita; ja ne ovat tyhjiä.
  https://youtu.be/uzXHwYrkqtk

  Renegade Tribune on tällä hetkellä kaikkein luotettavin lähde, mitä tulee koko plandemiaan. Suosittelen maailman parasta kansallissosialistista sivustoa muutenkin kaikille. Tämä on plandemia:
  http://www.renegadetribune.com/9-simulations-drills-and-laws-that-planned-and-prepared-for-the-coronavirus/

  Saksalaiset lääkärit murskaavat koronahoaxin:
  http://www.renegadetribune.com/german-doctors-absolutely-destroy-the-fake-coronavirus-panic/

  Israelilla oli jo maaliskuussa rokote “kohta valmiina:”
  http://www.renegadetribune.com/israeli-scientists-say-they-will-have-coronavirus-vaccine-in-a-few-weeks/

  Koronavirus/covid-19 ei siis ole se mitä pitää pelätä, vaan se mitä puuhastellaan kulisseissa. Pakkorokotus (joka sisältää mm; eläinten dna: ta, elohopeaa, alumiinia ja striloivia ainesosia), viimeistenkin kansalaisoikeuksien vieminen koko maailman kansoilta, NWO ja Kalergisuunnitelma.

  Tärkeä mainittava asia on vielä sekin, että PCR- testin keksijä ja nobelisti Kary Mulles oli vihainen, kun hänen kehittämäänsä testiä käytettiin väärin, mm. flunssan testaamiseen. PCR- testi kun näyttää lähes jokaisella positiivista, koska olemme jokainen maailman ihminen sisäisesti, että ulkoisesti täynnä eri viruksia, myös koronaviruksia. Joten eipä ole ihmekään, kun testit ovat 80%:sesti vääriä positiivisia.

  • Muuten hyvä kommentti, mutta Renegade Tribune ei ole paras vaan se on pakanallinen juutalaisvetoinen harhauttajasivusto kuten Dailystormerkin. Kyle Hunt ja Sinead ovat degeneraatteja ja seksuaali liberaali pari joka larppaa natseina vaikka Huntilla on selvästi juutalainen tausta. Hyppäsi aikoinaan sutjakasti New Age Kabbalismista uusnatseiluun.

   Parempi on mielestäni vaikka tämä Sven Longshanksin vetämä sivusto https://www.radioalbion.com/

   Ja mitä Corona uutisointiin tulee niin Bitchutessa on paljon kanavia New & Politics osiossa jotka kertovat totuutta:

   https://www.bitchute.com/channel/n7wBgqIiM2Ac/
   https://www.bitchute.com/channel/yM8kdXOlBL0p/
   https://www.bitchute.com/channel/2AYN3qb1eYun/
   https://www.bitchute.com/channel/xMAq3EzNGbcP/

   • Eivät uuspakanat ole juutalaisia. Eivät ainakaan nämä revarit. Joku raja kristitylle hihhuloinnille tässä asiassa. Kyle ja Sinead ovat kyllä liberaaleja jonkin verran eli eivät kansallissosialisteja. Eivät ainakaan silloin, kun kuuntelin podcastejä. Dailystormer haiskahtaa kyllä FBI:ltä jo ja vahvasti vetäjänsä Andrew Anglinin vuoksi ja muutenkin. Renegadessa en ole juuri havainnut kyllä mitään juutalaista tai valeoppositiota

 2. Sehän on varmaankin siis selvitetty ja todettu, ettei muualta tulleiden sairastavuutta voi vähentää millään muulla keinolla.

Comments are closed.