Koti Uutisia Valkoihoinen äiti pahoinpideltiin knockout-leikissä

Valkoihoinen äiti pahoinpideltiin knockout-leikissä

3

33-vuotias nainen vahingoittui lievästi lauantaina Brooklynissä New Yorkissa, kun hänet tönäistiin takaapäin maahan. Mustaihoisen mieshenkilön teon uskotaan olevan osa valkoisiin kohdistuvasta hengenvaarallisesta knockout-leikistä.

UK_luonnos_knockout_pahoinpitelijasta
Poliisin luonnos pahoinpitelijästä.

Valkoihoista naista tönäistiin keskellä päivää Midwoodin alueella Brooklynissä, kun tämä oli ylittämässä tietä 7-vuotiaan tyttärensä kanssa. 33-vuotias nainen kaatui maahan, mutta loukkaantui onnekseen vain lievästi käsistään ja polvistaan.

Mustaihoiseksi kuvaillun tekijän ei kerrottu varastaneen naiselta mitään, ja poliisi epäileekin pahoinpitelyn olevan osa niin sanottua knockout-leikkiä. Miestä ei ole toistaiseksi saatu kiinni.

Hengenvaarallinen knockout-leikki on lisännyt suosiotaan mustien nuorten keskuudessa Yhdysvalloissa. “Leikissä” isketään maahan syyttömiä ohikulkijoita, jotka ovat useimmiten valkoisia. Uhrilta ei varasteta pahoinpitelyn yhteydessä tavallisesti mitään.

Yhdysvaltoja vaivaava knockout-ilmiö sai tällä viikolla yllättäen huomiota myös Suomen valtamediassa. Suomalaislehdet ovat aiemmin olleet ilmiöstä varsin vähäsanaisia paria poikkeusta lukuun ottamatta, mutta nyt lehdet pääsivät kirjoittamaan aiheesta mieleiseensä sävyyn.

Iltalehti päätti torstaina kirjoittaa aiheesta, vaikka siitä on Yhdysvalloissa uutisoitu näkyvästi koko vuoden. Yhdysvalloissa on yleisessä tiedossa, että tyrmäyspelin järjetön väkivalta kohdistuu pääosin valkoisiin amerikkalaisiin ja että sitä harjoittavat pääosin mustat.

Iltalehden “myöhäisheräämisen” syy lienee siinä, että Teksasissa on alkamassa poikkeuksellinen oikeudenkäynti, jossa valkoista miestä syytetään iäkkään mustan miehen pahoinpitelemisestä. Lehti koettaa antaa lukijalle kuvan, että kyseessä on valkoisten harjoittama mustiin kohdistuva ilmiö, vaikka todellisuudessa asia on päinvastainen.

Lähteet: Nordfront.se, DNAinfo.com

Aiheeseen liittyen:

Video: knockout-hyökkäys meni pieleen
Knockout saa lisää julkisuutta Yhdysvalloissa
Mustat pahoinpitelevät valkoisia sairaassa leikissä USA:ssa

3 KOMMENTIT

  1. Kyllä on niin säälittävää touhua tuommoinen pelkurimainen toiminta.
    Siinä taas nähdään millaisia pelkureita nuo neekerit ovat kun käy naisten ja lasten kimppuun ja vielä porukalla!!! Ei huh huh toivottavasti vastaavaa ei koskaan tapahdu suomessa!

    • Valitettavasti vastaavaa tai lähes vastaavaa tapahtuu myös suomessa, kuitenkin niin, että hyökkääjiä on useita ja uhri tekijöille tuntematon. Uutisoinnissa tosin tätä ei mainita että tekijöillä on maahanmuuttajatausta, mutta se on helposti pääteltävissä, kun kerrotaan usean nuoren miehen hyökänneen yhden miehen kimppuun. Poliisi mainitsee raportissaan mahdollisesti jopa ihonvärin tai että hyökkääjät puhuivat vierasta kieltä.

      Seuraava kysymys tietysti on mitä tehdä, jotta tämä ei jatku. Ratkaisu on yksinkertainen, maasta ulos ne jotka eivät noudata maan tapoja ja lakeja. Ja jos tämä tuntuu suvakeille liian radikaalilta, niin menköön näiden mielivammaisten mukana helpottamaan sopeutumista näiden entiseen etniseen lähtömaahan. Se että poliisi jostain syystä ei tunnu tavoittavan näitä tekijöitä, ei kerro kyvykkyydestä vaan haluttomuudesta puuttua asiaan mitenkään.

Comments are closed.