Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Valko-Venäjän viranomaiset estivät parinvaihtojuhlat

Valko-Venäjän viranomaiset estivät parinvaihtojuhlat

6

Valkovenäläiset viranomaiset ovat pidättäneet 52 henkilöä laittoman seksiorgian järjestämisestä. Seksikestit olivat niin sanottu parinvaihtoilta (engl. Swinger Party), jonka aikana osallistujat harrastavat seksiä toistensa vaimojen ja miesten kanssa. Pidätykset tapahtuivat mökillä, joka sijaitsee maan pääkaupungin Minskin lähettyvillä.

Kun maan poliisi ryntäsi taloon, jossa orgiat järjestettiin, olivat paikalla olleet jo ehtineet aloittaa rappioituneet aktinsa. Maan viranomaiset kuvasivat myös tapahtuneen, ja videolta voi nähdä, kuinka hikiset juhliin osallistuneet rappioituneet vieraat peittelevät kasvojaan häpeissään. Paikalta löytyi myös suuria määriä alkoholia.

Pidätetyt ovat iältään 20–45-vuotiaita. Maan sisäministeri kommentoi tapahtunutta kutsumalla mökkiä “alamaailman bordelliksi”. Pidätettyjen joukossa oli niin pareja, opiskelijoita kuin prostituoituja. Järjestäjät olivat kutsuneet juhliinsa ihmisiä sosiaalisen median kautta.

Juhlia on viranomaisten mukaan järjestetty vuodesta 2016 lähtien. Osallistujat ovat maksaneet 370 ruplaa (158 euroa) päästäkseen osallistumaan juhliin.

6 KOMMENTIT

 1. Hienoa että edes jossain päin Eurooppaa tätä rappiokulttuuria vastaan tehdään toimenpiteitä. Tällaiset asiat jakavat paljon mielipiteitä ja monien mielestä tämä on jokaisen henk.koht asia ja niinhän se on, mutta täysin rappiollista ja häpeällistä toimintaa. Jos parisuhteen/avioliiton molemmat osapuolet ovat valmiita panemaan muita yhteisestä sopimuksesta, ei suhde/liitto ole hirveän vakaalla ja luotettavalla pohjalla… eikun tällainen kehitys on oikein suotavaa… ja mm. tätä paskaa juhlitaan joka vuosi jo viikon/kuukauden verran sateenkaaren väreissä… oksettavaa.

  • Ei jumankekka. Sen tiesin että Touko on piilohomo, mutta että se sekoilee yhdessä Ruotsin vihreidenkin kanssa kameran edesä. No, meno on samaa tasoa kuin vihreiden politiikka tai poliittisen saavutukset: Olen ollut paha, spank me. Eikä reaalimaailmasta ole tietoakaan.

   Kai siinä oli kuvissa puheenjohtajat jotka sitten illalla totesivat toisilleen “Let’s put something strait between us”. Eikä aamulla tarvita lactaalituotteita.

   Oli onni että vaimo otti tästä alimpien himojen ohjaamasta Toukosta eron. Odotankin mielenkiinnolla milloin tulee jalkavaimon kanssa yhteinen pornopätkä nettiin näytille. Ei välttämättä mene kauaan. Touko kun ei tuolla mahalla näköjään kameraa pelkää.

 2. Saattaa olla että ryhmäseksissä ei sinänsä ole mitään kiellettyä mutta paljonko sielä on esim. prostituoituja ja huumeita liikkeellä? Ne ovat jyrkästi kielletty. Nyt puhutaan vain seksistä eikä lainkaan lieveilmiöistä. Moni saattaa olla iloinen kun sai ostettua itsensä “sisäpiiriin” eikä ymmärrä että loppuelämä voi olla huuumehuuroista rikollisen elämää. Ja että yhteiskunnalle koituu lieveilmiöistä niin suuri lasku, että moiset tilaisuudet on päätetty lopettaa.

 3. Noiden parin ihmisen ranteessahan on puuharanneke ja siinä VK:n osoite. Se alkaa vk.com/69kazan… Ja sitten ne luulevat etteivät viranomaiset seuraa nettiä. Idiotismia.

Comments are closed.