Koti Uutisia Välitön karma iski raiskaajaan

Välitön karma iski raiskaajaan

5

UK_Samuel-Michael-Raines

Vaaleaihoinen pariskunta oli torstaina kävelyllä New Orleansissa, kun mustaihoinen Samuel Michael Raines pakotti heidät aseella uhaten tulemaan sivummalle. Kun he olivat piilossa ohikulkijoiden katseilta, aloitti Raines pariskunnan naisen raiskaamisen. Tällä kertaa tarinalla tosin oli onnellinen loppu.

Rainesin oma ase päätyi uhrina olleen pariskunnan miehelle, joka ampui raiskaajaa. Hän kuoli myöhemmin sairaalassa.

Raiskaajan ampunutta miestä ei epäillä mistään rikoksesta.

http://www.youtube.com/watch?v=ehEDzTIztEU

Lähde: EuropeanDailyNews.org

5 KOMMENTIT

  1. Vaikka oikeus tilanteessa on tapahtunut, ihmettelen miten valkoihoiselle miehelle ei väännetty jostain syytettä, harvinainen tapaushan tämä on että valkoihoinen jää syytteettä mustaihoisen taposta. Jos olisin juutalaisten ohjailema nukke, helposti tästä keksisi syytteiksi esim. tappo, varkaus ja aseen laiton hallussapito.

    • Suomessa varmasti tulisikin syyte ja tuomio, mutta Jenkeissä on erilainen lainsäädäntö. Monesti nuo amerikkalaiset lait ja varsinkin tuomiot ovat aika hanurista, mutta esimerkiksi ase- ja hätävarjelulainsäädännöt on siellä huomattavasti järkevämpiä, kuin täällä.

    • Toisin kuin Suomessa, niin Jenkeissä itseään saa puolustaa.

      Suomessa jos ampuisit tyttöystävääsi raiskaavaa miestä, viettäisit monta vuotta sellissä. Muistan joskus vuosia sitten lukeneeni tapauksesta, jossa miesporukka oli nähnyt raiskauksen ja mennyt väliin. Loppujen lopuksi näitä uhrin pelastaneita miehiä syytettiin sitten raiskaajan pahoinpitelystä, vaikka mitään sen kummempaa ei ollut edes tapahtunut. Käytännössä sinun pitäisi aina soittaa poliisi ja toivoa, että nämä tulevat paikalle ennen kun mitään vakavaa on ehtinyt tapahtumaan.

  2. Pari tapausta Suomesta. Pikkumies ampui painonnostaja Ari Kurkon kun jäi miehen alle ja pelästyi. Hakattu mustalainen puukotti kuoliaaksi häntä pahoinpidelleen. Vihreätä kirveellä asistautunutta naista puukotti metsuri jonka töitä hän häiritsi. Näistä ei tuomioita. Mutta eivät kaikki saa oikeutta. Eivätkä Tasa-arvoa.

Comments are closed.