Koti Uutisia Kotimaa Välikohtaus perussuomalaisten tilaisuudessa

Välikohtaus perussuomalaisten tilaisuudessa

19

Oulussa järjestetyssä perussuomalaisten mielenosoituksessa on poliisin mukaan sattunut välikohtaus. Poliisin mukaan puhumaan nousseen ulkomaalaistaustaisen miehen kimppuun yritettiin käydä.

Tilaisuuden nimeltään “Oulu herättää Suomen” tarkoitus oli mitä ilmeisemmin saada yhä useampi suomalainen äänestämään puoluetta, joka ei eduskunnassa ole saanut aikaan yhtään mitään ja jonka johtohahmot taistelevat avoimesti kansallismielisiä vastaan. Tämän lisäksi tapahtumassa oli tarkoitus puhua Oulua riivaavista rotumuukalaisten tekemistä seksuaalirikoksista. Nämäkin ovat asioita, joiden estämiseksi puolue ei ole tehnyt mitään.

Monikulttuurista Suomea ja EU:ta rakastavan puolueen “kansallismielinen” teatteri päättyi kuitenkin nopeasti, kun yleisössä ollut henkilö ei enää kestänyt puolueen suvaitsevaisuuden esittelyä. Hän kävi nimittäin puhumaan nousseen ulkomaalaistaustaisen miehen kimppuun, koska hänen puheensa oli herättänyt yleisössä kovia tunteita.

Puolueen oma mielipidevartiosto ja poliisi ottivat miehen kiinni, ja poliisi toimitti hänet putkaan.

Tapahtumaa järjesti homoseksuaalinen rotusekoittaja ja Oulun kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja, valtuutettu Sebastian Tynkkynen.

Lähde: Uusi Suomi

Lue myös:

Uusi käänne perussuomalaisten rappiossa: Tynkkynen suunnittelee lapsen hankkimista mustan poikaystävänsä kanssa
Kuvatodisteet: Sebastian Tynkkynen ei varmasti ole rasisti!
Perussuomalaisten johto iloitsee homolobbyn voimistumisesta “kansallismielisessä” liikkeessä
PS-Nuorista erotettu Kuru ottaa kantaa Pride-liikettä vastaan

 

19 KOMMENTIT

 1. Olihan Helsingissä silloin muutama vuosi sitten ruotsalainen somalinaaras puhumassa “kansallismielisessä” tapahtumassa.

 2. Perusjuntit ovat aivan samanlaista roskasakkia kuin muutkin valtapuolueet.

  • No tässä meillä on kunnon runosoturi! Tämmöisiä heitellään ala-asteella, ei aikuiset ihmiset.

 3. https://www.youtube.com/watch?v=18Lp6tY-4Vo&bpctr=1544483005

  gdl watch guys!!!

  Kaikki ne on kotrroilutuja oppositioita! He saavat lännen tuhottua ja suurimman osan ovat jo tuhonneet vai meinaako joku että esim jos ei ruotsista ainakin miljoonaa ihmistä saada pois niin kaaos jatkuu ja mihinkä karkotat tuollaisen määrän?? Sama suomessa en aio jäädä tähän maahan jos ei tule umpirasistinen hallinto kuin israelissa joka pitää nekrut muslimit ja muun paska sakin normaalien ihmisten lähettyviltä pois!!

  Ja jos edes 10% näistä elukoista jotka saaneet suomen passin saada jäädä suomeen, niin heidän lisääntymistään katsoen maa menee silti vituilleen 10-20v!!

  Israelin valtiosta mallia suomen hyväveli kerho päättäjät!!

 4. minä pidän valkoisten ulkonäöstä ja suomesta lintukotona

 5. Israelilla onkin yksinoikeus rajojensa kiinni pitämiseksi, muihin maihin se juoniin avoimet rajat.

 6. Juutalaiset keinotekoisesti sekoittavat kaikki goyim rodut, jotta kaikki goyim olisi atomisoitu juureton värillinen massa ilman valkoista geeni- ja meemi perimää. Sellainen massa ei pystyisi nousemaan kapinaan puhdasta yhtenäistä juutalaista Herrarotua vastaan. Juutalaiset eivät edes piilottele suunnitelmansa, joten jokainen voi lukea alkuperäiset juutalaiset tekstit.

  Mutta mikä Luonnon Laki alunperin muodosti rodut? Tämä Luonnon Laki oli voimassa satoja miljoonia vuosia. Onko juutalaisten suunnitelma orjarodun muodostamisesta palvelemaan omaa “Fuhrer Rasse”a – voimakkaampi kuin vanha Luonnon Laki? Kohta saamme nähdä ja kokea.

  • Valkoisia on alle 10% maailman väestöstä. Me olemme itsekin vähemmistö, joka ei saa johtaa edes omia valtioitaan.

   Mitä upeaa on senegalilaisessa (mustassa) miehessä? Yleensä valkoiset naiset, jotka toisrotuisten perässä juoksevat eivät ole henkisesti vakaita tai päihteiden/lääkkeiden käyttö on runsasta. Tällaisen havainnon olen naisena tehnyt jo vuosikymmeniä sitten. Normaali valkoinen nainen ei myöskään halua synnyttää eikä kasvattaa mulattilasta tai adoptoitua mustaa lasta vaikka propaganda toisin nykyään väittää.

   • Onhan noita neekerien naisoletettuja nähty. Poikkeuksetta sellaisia läskejä ja rumia mielenterveysongelmaisia huoria, joita kukaan selväjärkinen ei huolisi. Sitten nämä haaskat ottavat juuri tällaisen Senegalilaisen kädellisen kun muuta ei saa.

   • Jussi perkele! Sait minut nauramaan ääneen ja sitä ei yleensä tpahdu näitä kommentteja lukiessa.

  • Shlomo, olet oikeassa.

   Teikäläisten porukka on todella kova. Yhtä kova, kuin muutama pikkuruista ruton basillia, jotka kun pääsevät elimistöön niin kuolettavat vahvimmasta vahvimman miehen ja surmaavat kokonaisia valtakuntia.

   Koron korko, erityisesti kun nykyisin raha luodaan tyhjästä – on todella mahtava voima ruttobasillien käytössä yksinoikeudella. Sillä rutto ostaa kaikki massamediat ja manipuoloi goyimien “ajatukset” ja kaappaa koulutuslaitokset, se tyhmentää goyimit viihdepaskalla TV-laatikoiden kautta, se vakoilee goyiemeja “älypuhelimien” avulla, se ostaa demokraattiset politiikot ja järjestää sotia, se ohjaa goyimeja tuhoamaan toisia goyimeja ja tuhoutumaan itse kulttuurimarxilaisuuden kautta. Tämä pieni vähemmistö on historian mahtavin, vaarallisin ja pirullisin voima, jonka tavoitteena on ihmiskunnan orjuuttaminen ja täten tuhoaminen alentamalla ihmiset teollisten eläinten tasolle.

   Ainoa voima joka voisi pysäyttää tämän maailmanlajuinen bankstereiden ruton – on kansallissosialismi. Sinä Shlomo tiedät sen.

   • Esteetikon kuvaus sopii erinomaisesti näihin yliopiston ikuisuusopiskelijoihin.
    Mutta oikeassa on, sieltä niitä uusnatseja ja äärioikeistolaisia liberitaaneja pulppuaa.

 7. Tietysti sellaisenaan hyvä asia tämä, mutta muistetaan PS:n olevan 100 %:ta juutalaisuutta ja kusetusta. Eli tämä saattoi olla järjestetty show myös. Nyt täytyy ottaa huomioon paljonko YLE ja paskalehdet repivät tästä juttua.

 8. PolPo hakee kuulemma tapahtuman puhujia. Mihin?. Kuulusteluiden kautta koppiin jossa leikitään uusilla lukkotekniikoilla jota on sitä ennen höystetty takavarikkohorkalla. Ja voi sitä seisokkia sen jälkeen kun kuulusteltava lojuu hengettömmänä lattialla. Ja kusen värinen lehdistö raportoi taas uudesta putkakuolemasta jossa uhri yhtäkkiä lakkasi hengittämästä eikä kysele mitään koska pelkää PolPon syväkurkkujen rikoksista kertomisen loppuvan liian kiusallisiin kysymyksiin.

 9. Tynkkysen työkaluilla ei paljoa rotua sekoitella. On kuin huitois lusikalla tyhjään kuppiin.

Comments are closed.