Koti Uutisia Valevetoomus silpomisen puolesta keräsi kannatusta Lontoossa

Valevetoomus silpomisen puolesta keräsi kannatusta Lontoossa

10

Lontoossa asuva somalitaustainen nainen päätti testata, miten poliittinen korrektius on vaikuttanut ihmisten ajatteluun ja mielipiteenilmaisuun. Testi osoitti, että monet tavalliset ihmiset ovat valmiita tukemaan jopa silpomista monikulttuurisuuden ja poliittisen korrektiuden nimissä.

Itsekin lapsena ympärileikattu 32-vuotias Leyla Hussein kampanjoi aktiivisesti naisten sukupuolielinten silpomista vastaan. Valistustyönsä aikana hän on usein törmännyt ihmisiin, jotka eivät uskalla suhtautua kielteisesti kyseiseen toimenpiteeseen, koska pelkäävät sen loukkaavan toisen kulttuurin edustajaa.

Hussein päätti omien sanojensa mukaan tehdä kokeilun siitä, “kuinka hullua poliittisesta korrektiudesta on tullut”. Hän keräsi lontoolaisen kaupan edustalla satunnaisilta ihmisiltä allekirjoituksia vetoomukseen, jolla haluttiin laillistaa naisten sukupuolielinten silpominen. Hussein perusteli ihmisille vale-vetoomustaan sillä, että hän haluaa suojella kulttuuriaan, perinteitään ja oikeuksiaan.

Puolen tunnin aikana Hussein pyysi nimeä 20 ohikulkijalta, joista ainoastaan yksi kieltäytyi allekirjoittamasta. Monet empivät kirjoittamisen kanssa, mutta koska loppujen lopuksi kyse oli vain kulttuurierojen vaalimisesta, päätyivät ihmiset antamaan tukensa naisten ympärileikkaukselle. Hussein myös sanoi ihmisille, että “kysehän on vain silpomisesta”, johon monet vastasivat, että “olet oikeassa”. Saatuaan testinsä tulokset Hussein puhkesi kyyneliin.

Tämä lyhyt tutkimus osoittaa, kuinka järjestelmän harjoittama systemaattinen aivopesu on vaikuttanut länsimaalaisten ajatteluun ja rohkeuteen ilmaista mielipidettä jopa täysin itsestään selvissä asioissa. Naisten sukupuolielinten silpominen on yleinen tapa joissain ei-valkoisissa kulttuureissa.

 
Lähde: London Evening Standard

Aiheeseen liittyen: Video: opiskelijat kannattavat “syntymän jälkeistä aborttia”

 

10 KOMMENTIT

 1. Juutalaisetkin tapaavat tehdä näin, tosin vain pojille, jolloin heidän seksuaalinen kykynsä ei tästä niin pahasti kärsi. Joka tapauksessa, jos kansa koostuu tuollaisista munattomista idiooteista, niin ei ole ihme, että jamalit ja isalmistit saavat tahtonsa läpi kaikkialla.

  • Heikkoina hetkinä minut valtaa tunne, että jos kansa todellakin on tämmöistä munatonta itsetuhoista massaa, onko sillä oikeutta edes selviytyä? Onneksi usko tulevaisuuteen on vahvempi kuin tämä ohimenevä tunne.

 2. Tuo silpominen ainakin afrikassa on ihan loogista, estää HIV:n leviämistä tehokkaasti. Toki tuollainen on menettänyt merkityksensä modernissa maailmassa mutta afrikassa ihan hyödyllinen operaatio, mitä sukupuolitautien ehkäisyyn tulee.

  En tuomitse, mutta ei kuulu Suomeen tuo kyldyyri.

  • Puhutko nyt siis tyttöjen vai poikien ympärileikkauksesta? En ymmärrä, miten tyttöjen ympärileikkaus ehkäisisi HIV:n tarttumisen…

   • Noh wikipedia sanoo näin naisten ympärileikkausesta:

    Sukuelinten silpominen aiheuttaa peruuttamattomia muutoksia naiselle, vaikka jossakin määrin sen aiheuttamia vahinkoja voidaankin myöhemmin korjata. Silvonnan tarkoitus on kontrolloida naisen seksuaalisuutta. Naisen seksuaalista nautintoa pyritään estämään, jotta nainen ei olisi uskoton, eikä olisi yhdynnässä ennen avioliittoa. Silvonta on alun perin lähtenyt liikkeelle miesten halusta varmistua, että naiset ovat neitsyitä mennessään naimisiin, mutta nykyisin monet naiset mm. Somaliassa haluavat, että heidän tyttäriensä sukupuolielimet silvotaan. Joskus naisen vagina ommellaan kiinni, ja siihen jätetään vain pieni aukko. Aviomiehen on tarkoitus leikata vagina auki hääyönä. Vaginan ompelulla taataan, ettei nainen ole voinut harrastaa seksiä ennen avioliittoa. Tässä kulttuurillisessa mielessä se on ikään kuin toinen immenkalvo.

    ———————————————————————

    Kuten voi havaita, niin sen tarkoitus on pitää nainen neitsyenä ennen naimisiinmenoa, tälläisessä kulttuurissa ei siten ole irtosuhteita, eikä naiset edes sellaista haluaisi kun ei pystyisi nauttimaan siitä. Täten HIV-lukemat pysyy alhaisena, kaikkialla muslimimaissa, jopa ghetto-Somaliassa.

 3. Liberaali demokratia on kasvattanut valkoisista eurooppalaisista surkeita, hämmentyneitä ja itseään inhoavia lampaita. Vallankumous ei tule olemaan kivuton tapahtuma, sillä olemme vapaaehtoisesti riisuneet itsemme aseista ja luopuneet jo terveestä maalaisjärjestäkin.

  • Rappio koskee pahiten Länsi-Eurooppaa. Venäjällä ja muutenkin Itä-Euroopassa on terveempi meininki. Ja on tuolla Pohjois-Amerikassakin edelleen vanhoillista perinteistä konservatiiviskristillistä pääomaa, kulttuurimarxistien suureksi närästykseksi.

 4. Kysymyksessä oleva sukuelinten silpominen ei mitenkään vaikuta sukupuolisairauksien tarttumiseen – tai ainoastaan siinä tapauksessa, että silpomisen seurauksena sukupuolinen kanssakäyminen ei ole mahdollista.

  Sen sijaan kysymyksessä on alkukantainen keräilijä/paimentolaisheimojen perinteinen tapa pyrkiä estämään naisen mahdollisuus sukupuoliseen kiihottumiseen ja kiinnostus näin mahdollisesti muihinkin miehiin kuin suvun päättämään aviosiippaan.

  Käytännössä on melko samantekevää, miten tätä käytetään niissä maissa, joissa tämä on kautta aikojen ollut hyväksytty toimintamalli. Mutta jos me hyväksymme sen täällä länsimaissa, on se jälleen yksi askel sharia-lain hyväksymisessä yli kohdemaan moraaliarvojen ja lain.

 5. Se on hyvä muistaa, ettei tuolla naisten silpomisella ole alun perin ollut mitään tekemistä juuri islamin uskonnon kanssa, vaan se on kuulunut jo esi-islamilaisina aikoina afrikkalaiseen yhteiskuntaan. Eli unohdetaan kosher-konservatiiviset “uskonnolliset” olkiukot ja puhutaan suoraan afrikkalaisen rodun ongelmista 🙂

Comments are closed.