Koti Uutisia Kotimaa Valemedia Iltalehti uskotteli lukijoille Prisman puukottajan olevan valkoinen

Valemedia Iltalehti uskotteli lukijoille Prisman puukottajan olevan valkoinen

7

Tikkurilan Prismassa tapahtui viikonloppuna järkyttävä monikulttuurinen rikos, kun rotumuukalainen puukotti vartijaa kaulaan. Poliittinen poliisi (PolPo) yritti tuttuun tapaan peitellä rikollisen maahanmuuttajataustaa.

PolPon kiinniottaman puukottajan henkilöllisyys selvisi kuitenkin pian oikeuden julkisista lähteistä. Sosiaalisessa mediassa levisi nopeasti tieto siitä, että puukottajan nimi on Hussein Abdi.

PolPon ohella myös valtamedia on pyrkinyt peittelemään puukottajan rotumuukalaistaustaa. Iltalehti meni jopa niin pitkälle, että se käytti uutiskuvaa kiinniotetusta valkoisesta miehestä huijatakseen lukijat luulemaan, että verisen rikoksen syyllinen olisi suomalainen.

Sosiaalisessa mediassa Iltalehden valhe pantiin nopeasti merkille. Lehdelle tarjottiin avuliaasti jopa realistisemmaksi muokattua uutiskuvaa. Syystä tai toisesta ilmainen apu ei kelvannut valemedialle, vaan Iltalehden uutisessa komeilevat edelleen vitivalkoiset raudoitetut kädet.

Lähde: Twitter

7 KOMMENTIT

  1. Onko kaikki lehdet varmasti samassa talossa? Kaverin kaverin kaveri menee käymään. Hyvää päivää Suomi!

  2. Suuresti hämmästyen totesin, että k.o uutisen kommenttikenttä on auki ja tekijän nimi löytyi sieltä.

  3. Minulle oli päivän selvää mitä rotua/uskontokuntaa tämä puukottaja edusti. Kaulaan puukotus on yhtä tavallista niille kuin töissäkäyminen meille.

  4. Minä sallisin asioiden tarkoituksellisesta vääristelystä kuoleman tuomion.

  5. Tyypillistä yhä sakeammaksi käyvää valtamedian valehtelua. Ne, jotka pistävät tuota “huumetta” suoneen eli toimittelijat, merkitsee se sitä, että he ovat toivottomia tapauksia eikä niin ollen mitenkään pelastettavissa elämälle. Valheessa elämänin on kuin rikoksessa eläminen. Se tuhoaa lopulta itse itsensä, koska tällainen ihminen ei enää kykene elämään itsensä ja kaikkien niiden vääryyksien kanssa, joita hän on tehnyt läpi kurjan ja arvottoman elämänsä aikana.

Comments are closed.