Koti Uutisia Sionismi Valekansallismielinen AfD-puolue tahtoo kieltää Israel-boikotit

Valekansallismielinen AfD-puolue tahtoo kieltää Israel-boikotit

3

Valeoppositiota ja vesitettyä “maahanmuuttokritiikkiä” edustava Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolue vaatii, että Israel-vastainen boikottiliike (BDS) kielletään ankarien rangaistusten uhalla. Puolue julistautui viime viikolla “Israelin ainoaksi todelliseksi ystäväksi Saksan parlamentissa”.

Parlamentti äänesti hiljattain BDS-vastaisesta päätöslauselmasta. Kaikki Saksan valtapuolueet olivat yhtä mieltä siitä, että juutalaisilla on oikeus riistää palestiinalaisia vailla pelkoa kansainvälisestä talousboikotista. Erimielisyyttä ilmeni ainoastaan siitä, kuinka rajusti Saksan valtion tulisi hyökätä BDS-aktivistien kimppuun.

Parlamentti päätti lopulta, ettei Israelin boikotointia kielletä suoraan. Saksa aikoo kuitenkin vaikeuttaa boikottiaktivismia huomattavasti. Parlamentti linjasi, että valtion ei tule osallistua tai antaa rahoitusta millekään tapahtumalle, jossa BDS on edustettuna. Lisäksi valtio julisti symbolisesti Israel-boikotoinnin olevan “antisemitismiä”.

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ylisti Saksan päätöstä ja alleviivasi, että Saksa on ensimmäinen Euroopan valtio, joka on päättänyt hyökätä BDS-liikettä vastaan. Sen sijaan AfD syytti muita puolueita hampaattomuudesta. Valekansallismielisten mukaan päätöslauselma ei ollut tarpeeksi sionistinen ja aggressiivinen.

Vaikka AfD antoi lopulta tukensa päätöslauselmalle, olisi puolue tahtonut radikaalimpaa lakiuudistusta. Valekansallismielisten mukaan Israelin boikotoimisesta olisi täytynyt tehdä rikoslain nojalla rangaistava teko, jotteivät edes yksityiset tahot voisi kieltäytyä tukemasta sionistien ylivaltaa.

Uutisoimme viime syksynä, että AfD on perustanut alajärjestöjä niin juutalaisille kuin homoille, minkä lisäksi puolue suunnitteli uutta alajärjestöä “liberaaleille muslimeille”. Radikaalit kansallismieliset arvasivat etukäteen, että liberaali suhtautuminen juutalaisiin tulee johtamaan liberaaliin suhtautumiseen myös muihin etnisiin vähemmistöihin.

Puolueen kulttuurimarxistista ideologiaa selittää erityisesti sen johtajien taustat. Puolueen imagoa on pyrkinyt pehmentämään muun muassa AfD:n johtohahmo Alice Weidel, joka on juutalaisessa Goldman Sachs -rikollispankissa työskennellyt julkilesbo.

Weidel on mainostanut medialle erityisesti puolueen alajärjestöä homoille, joka edelsi juutalaisten ja muslimien alajärjestöjä. Lesbo Goldman Sachs -pankkiiri on myös pyrkinyt puhdistamaan AfD:n johtoa todellisista kansallismielisistä.

Lähde: The Times of Israel

3 KOMMENTIT

  1. Näitä valekansallismielisiä puolueita löytyy joka maasta, kuten mm. Ruotsissa Ruotsidemokraatit ja Suomessa sionistipuolue Perussuomalaiset (Perusjuntit). Aivopestyjä kansalaisia on helppo huijata. Ihmisillä tuntuu myös olevan lyhyt muisti. Perusjuntit eivät ole tehneet yhtään mitään pakolaistulvien estämiseksi hallituksessa ollessaan eivätkä tule ikinä tekemäänkään. “Mestari” Halal-aho rupesi heti huoraamaan, että PS pääsisi hallitukseen. Valeoppositiopuolue Perusjunttien tavoite on vain kusettaa kyllästyneiden kansalaisten äänet. Onhan tämä jo nähty.

  2. Yhä selvemmin alkaa näkyä asetelma jossa judeo-kristilliset lahkot, islam mukaanlukien näihin kuuluvana, taistelevat ankarasti tuhotakseen ateistien/”pakana”-uskontojen mahdollisuudet toimia valtaapitävien tahojen johtoasemissa. Samaa mieltä?

    Nykyiset valtaapitävät selvästi nauravat ateisteille vaikkapa kosher/halalteurastuksen suhteen, koska massatuovat yhä halal-teurastusta ihmisiä tappamallakin puolustavia ihmismassoja maahamme.

    Tiedoksi, lusiferia/baphometia paljovat globalistit, joita myös deep state -rikollisiksi kutsutaan, eivät missään nimessä ole ateisteja. He uskovat syvästi super-psykopaattiseen pimeyden herraan ja rituaaliteurastavat lapsiakin tälle sarvipäälle hirveissä seanssi-orgioissa. Tässä pieni pilkahdus tuohon maailmaan (ei heikkohermoisille):

    youtube.com/watch?v=YFDQWEvxdxE
    “Pizzagate Satanic Ritual Abuse Victim Becki Percy Testimony! MUST SEE!”

Comments are closed.