Koti Artikkelit Väkivaltavasemmiston Ina Juva säikähti saamaansa julkisuutta – piiloutui

Väkivaltavasemmiston Ina Juva säikähti saamaansa julkisuutta – piiloutui

10

Uutisoimme perjantaina, että opetuksen sekä kasvatuksen parissa työskentelevät yliopistotutkija Ina Juva sekä OAJ-ammattijärjestön Veera Nuutinen ovat olleet perustamassa äärivasemmistolaista järjestöä, joka ylläpitää laitonta henkilörekisteriä poliittisten toisinajattelijoiden perheistä. Teema nousi pinnalle, kun Juvan ja Nuutisen järjestö julkaisi uhkailuartikkelin, jossa mainittiin kansallissosialistin puoliso ja lapset.

ina-juva-veera-nuutinen-äärivasemmisto-lapset-väkivalta
Vasemmalla Ina Juva, oikealla Veera Nuutinen.

Juvan ja Nuutisen perustama äärivasemmistolainen Varisverkosto yritti raukkamaisella uhkailulla kompensoida sitä tosiasiaa, ettei järjestön pirkanmaalainen paikallisryhmä ole kovasta uhosta huolimatta uskaltanut haastaa kansallisradikaaleja katutasolla. Vasemmistojärjestön kokemaa nöyryytystä lisäsi tänä keväänä se, että verkoston julkisesti tukeman kommunistikolmikon jäsenet alkoivat syytellä toisiaan tuomarin edessä mellakkaoikeudenkäynnissä Tampereella.

Uutisemme oli ensimmäinen kerta, kun Ina Juvan nimi on mainittu julkisesti Varisverkoston yhteydessä. Lisäksi paljastimme, että Juva on saanut Helsingissä 2014 sakot osallistuttuaan naamioituneena väkivaltaiseen (ja epäonnistuneeseen) hyökkäysyritykseen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen katupartioita vastaan.

Varisverkoston muiden tunnettujen perustajien, kuten Vasemmistoliiton Dan Koivulaakson sekä juutalaisen ex-anarkisti Dmitry Gurbanovin, tavoin Juva on yrittänyt esiintyä julkisuudessa “poliittisen väkivallan vastustajana”. Vain muutama kuukausi joukkotappelusakot saatuaan Juva osoitti poikkeuksellista röyhkeyttä julkaisemalla Helsingin Sanomissa kirjoituksen otsikolla “Poliittisen väkivallan vastustaminen on kaikkien asia”.

Tuolloin Juva laski sen varaan, ettei hänen väkivaltainen taustansa tulisi koskaan paljastumaan. Artikkelimme lopussa on linkki Helsingin Sanomien kirjoitukseen. Juvan teksti on maksumuurin takana, mutta sen voi lukea kokonaisuudessaan Mediaseuranta-linkistä. Helsingin Sanomissa Juva “vastusti poliittista väkivaltaa” rasisminvastaisen tutkijaverkosto Rasterin nimissä hurskastelevin sanankääntein: “Väkivallan tuomitsemisen ja vastustamisen ei pitäisi olla erityisen radikaali ajatus vaan itsestäänselvyys ja arkinen käytäntö.”

dan-koivulaakso
Dan Koivulaakso ambulanssissa.

Kuten etukäteen oli arvattavissa, säikähti Juva Kansallisen Vastarinnan artikkelia ja muutti vain tunteja artikkelimme julkaisun jälkeen Twitter- ja Facebook-profiilinsa salaisiksi. “Väkivaltaa vastustava kasvatuksen tutkija” ei tahtonut selittää julkisuudessa, miksi hän on harjoittanut poliittista väkivaltaa ja ollut perustamassa järjestöä, joka uhkailee pieniä lapsia.

Myös Juvan järjestötoveri Koivulaakso on esiintynyt mediassa “poliittisen väkivallan vastustajana”. Koivulaakson kulissit kaatuivat, kun kansallissosialistiset vaihtoehtomediat paljastivat vasemmiston salaiselle keskustelufoorumille kirjoitetut viestit, joissa Koivulaakso vaati “erittäin brutaalia väkivaltaa” poliittisia toisinajattelijoita kohtaan. Juvan tavoin Koivulaakso pelästyi julkisuutta eikä uskaltanut seisoa kirjoitustensa takana. Sen sijaan hän irtisanoutui väkivallasta pelastaakseen poliittisen uransa.

Toinen järjestötoveri Dmitry Gurbanov puolestaan julkaisi väkivaltapropagandaansa takavuosina kaikkien nähtäville mutta nimimerkin takaa. Kun kansallissosialistit paljastivat Gurbanovin henkilöllisyyden, hän luopui välittömästi väkivaltaretoriikasta. Sittemmin juutalainen on yrittänyt uudelleenbrändätä itseään “rauhanomaisena vapaana toimittajana” sekä “äärioikeistoasiantuntijana”.

Niin ikään PAM-ammattiliiton johtoon kuulunut anarkisti Niko Ravattinen sekä Vasemmistoliiton toiminnanjohtaja Misha Dellinger irtisanoutuivat omista puheistaan heti, kun kansallissosialistit paljastivat heidän anonyymit ja poliittisiin murhiin yllyttäneet viestinsä. Toistaiseksi Suomesta on ollut erittäin hankala löytää “militanttia antifasistia”, joka uskaltaisi puolustaa aatetta muuallakin kuin naamion tai salanimen takaa.

Lähteet: Twitter (arkistoitu), Helsingin Sanomat, Mediaseuranta

10 KOMMENTIT

 1. Näin se käy, ensin uhkaillaan perheitä ja lapsia, kun joku edes mainitsee asiasta, uhriudutaan. Sitten onkin helppo huutaa Polpo ja Toverituomioistuin apuun kun pahat natsit pelottavat.

 2. Joko yliopistotutkija Juva on antanut Dellinerille ja kumisilmä-Laineelle käskyn aloittaa “natsien” ja heidän perheidensä tuhoamisen?!!

  Tämä some-tilien salaiseksi muuttaminen viittaa radikalisoitumiseen ja joukkotuhonnan suunnitteluun…

  Milloin Paleface radikalisoituu?

  • Eiköhän se vaihto-oppilasvuotenaan Jewnited States of Zionissa sitä jo aikoinaan harrastanut kyllin.

   Naamakin sillä on kuin ruma vittu.

 3. Näiltä hulluilta voi odottaa mitä tahansa. Sairas aate, väkivaltainen luonne ja tyhmyys ovat vaarallinen yhdistelmä.

 4. Helvetillistä että tuollainen eugeniikasta ja valkoihoisten ihmisten hävittämisestä unelmoiva moukka on lastemme kasvatuksen parissa.
  Tuo ei tule koskaan paljastamaan jos vaikkapa langaton tekniikka ja älypuhelimet tekevät koko rodustamme steriilejä, kuten samat aaltopituudet tekivät samoilla tehoilla hiirille viidessä sukupolvessa.

 5. Suomi on pahasti Rotschild -mafian haaraliikkeiden otteessa. Yksi kuvio mikä on Suomessa yleinen on seuraava:
  Tele-yhtiöt keräävät valtavasti tietoa, osa tiedosta on valtaapitävistä.
  Kun ulkomainen taho haluaa muuttaa tai vaikuttaa johonkin Suomessa, tilaa tämä taho osana muita tiedonkeruukanavia (ainakin 40 maata pystyvät tähän) dataa mahdollisista kohteista. Etsivät pahaa taustaa ja kun sopiva kompromissoitunut henkilö löytyy, suunnitellaan lyhyt tapaaminen tämän kanssa, valmis allekirjoitettava paperi mukana. Sanovat tapaamisessa että tämä tiedetään susta, kuuntele, siitä on äänikin kännykkäsi kautta saatu. allekirjoita tämä, niin kaikki ok, etkä häe tätä enää, mutta jos kieltäydyt ,saa vaimosi tietää mitä teit, ja se tulee otsikoihin. Menetät kaiken. Anna vastaus 10 sekunnissa.

 6. Itsekin sain viime keväänä tekstiviestin, jossa minulle kerrottiin käyvän kuten sille runopojalle, joka soitti Torniaiselle suutaan. Edes runopojan nimeä ei viestissä muistettu oikein.

   • Älä nyt seppo julkisesti häpäise itseäsi. Saattaapa se kyrviinnyttää, että joku taho on katsonut minut niin kovaksi aatteen kannattajaksi, että vajoaa tappouhkauksen lähettämiseen. Toisaalta siihen on varmasti hyvät syyt. Mutta voin vakuuttaa sinulle, että huolimatta siitä, että tuo ei ollut elämäni ainoa uhkaus, niin eivät ne tappouhkaukset nyt sentään jokapäiväistä kauraa ole minullekaan. Mieluummin eläisin rauhassa kanssaihnisten kanssa. Olen rauhanomainen ihminen, jos ei hirveästi ärsytetä.

Comments are closed.