Koti Uutisia Väkivaltavasemmisto ja homoaktivistit saavat luvan osoittaa mieltään Fredrikstadissa

Väkivaltavasemmisto ja homoaktivistit saavat luvan osoittaa mieltään Fredrikstadissa

2

Itä-Oslon poliisi ilmoitti viime perjantaina, että he kieltävät Pohjoismaista Vastarintaliikettä osoittamasta mieltään Fredrikstadissa 29. heinäkuuta homojen etujärjestöjä vastaan. Tämän he tekevät siksi, koska he ovat saaneet tietoja siitä, että tapahtuma voi houkutella väkivaltaisia vastamielenosoittajia kaupunkiin. Vastamielenosoittajat todennäköisesti aiheuttaisivat väkivaltaisuuksia, vahingontekoja ja mellakoita.

Kyseiselle vastamielenosoitukselle, jonka järjestävät muiden muassa Fredrikstadin kaupunki, kommunistit sekä homoaktivistit ja -järjestöt, on kuitenkin kaikesta huolimatta myönnetty lupa mielenosoitukseen. Toisin sanoen siis väkivaltaisille vastamielenosoittajille, joiden poliisi pelkää aiheuttavan järjestyshäiriöitä, annetaan lupa osoittaa mieltään. Eräänlaiseen “kansanjuhlan” kaapuun puettu vastamielenosoitus järjestetään luonnollisesti paikalla, jolla Vastarintaliikkeen piti alun perin järjestää mielenosoitus.

Sukupuolisesti ja seksuaalisesti “moninaisten” yhdistyksen FRI:n johtaja Ingvild Endestad kommentoi Norjan yleisradio NRK:lle olleensa ensin hyvin huolissaan mutta iloitsevansa nyt “kansanjuhlasta” Fredrikstadissa.

Skeiv Ungdom -nimisen (suom. ‘homoseksuaalinen nuoriso’) järjestön paikallisjohtaja Kristoffer Mathisen vahvistaa vastamielenosoituksen tapahtuvan suunnitellulla tavalla, vaikka Vastarintaliikkeen mielenosoitus kielletään. “Viha ja ennakkoluulot eivät katoa, vaikka natseja estetään marssimasta”, kommentoi Mathisen.

Kysymykseen siitä, mitä he aikovat tehdä, jos Vastarintaliike kaikesta huolimatta ilmestyy paikalle, Mathisen vastaa: “Sekä poliisilla että meillä on oltava omat turvatoimemme. Natsit tulevat, jos ovat tullakseen. Jos he eivät tule, olemme ainakin olleet valmistautuneita heidän tuloonsa.”

 

Lähde: Frihetskamp.net

Aiheesta lisää:

Sananvapausasiantuntija: Vastarintaliikkeen mielenosoituksen kieltäminen kestämätöntä
Norjan poliisi kieltää Vastarintaliikkeen mielenosoituksen – syynä vastamielenosoittajat

2 KOMMENTIT

  1. Hienoa logiikkaa poliisilta. Seuraavaksi ne varmaan kertovat kohtelevansa kaikkia tasapuolisesti ja ettei päätöksen taustalla ole mitään poliittista vaikutinta. Ehkä Vastarintaliikkeen pitäisi järjestää oma vastamielenosoitus ja levittää hysteriaa sosiaalisessa mediassa väkivaltaisista yhteenotoista, jolloin tuo homojen oksettava tapahtuma peruttaisiin, ainakin jos poliisin linja on yhtenäinen. Mitä se ei toki ole.

  2. “Homoaktivistit”. Eikö perseitä riitä tässä maailmassa vai mitä aktivismia tuokin tarkoittaa. Sänkykamari leikit ovat jokaisen heteron yksityisasia, eivätkä he mesoa pitkin katuja riehumassa varsinkin kun senkin ajan voi työstää kesken jäänyttä urakkaansa.

Comments are closed.