Koti Uutisia Ulkomaat Väkivaltarikokset ravisuttavat Lontoota jälleen

Väkivaltarikokset ravisuttavat Lontoota jälleen

4

17-vuotias maahanmuuttajataustainen Rhyhiem Ainsworth Barton ammuttiin kuolettavasti lauantaina noin kello kuuden aikaan iltapäivällä Etelä-Lontoossa. Bartonin äiti, Pretana Morgan, toivoo väkivallan loppuvan:

– Tämä ei johdu rodusta, tämä ei johdu kansasta, tämä ei johdu kulttuurista. Ei mistään. Tämä on vain ihmisrotu. Vain yksi ihmisrotu, joten lapset, antakaa poikani olla viimeinen.”

Sunnuntain aikana tapahtui kaksi eri ampumavälikohtausta samalla kadulla Luoteis-Lontoossa. Ensimmäisessä 15-vuotiasta poikaa ammuttiin päähän haulikolla ja muutamassa minuutissa myös 13-vuotias poika, joka oli tapahtuman aikana kävelyllä vanhempiensa kanssa, sai saman kohtalon. Hetken päästä myös 22-vuotias mies löydettiin kadulta haavoittuneena. Haulikolla ammuskellut miesepäilty on paikallisen poliisin mukaan vapautettu mutta tutkittavana.

Lukuisten ampumisten ja puukotusten lomassa Lontoossa tapahtui myös happohyökkäys, jossa kaksi parikymppistä miestä sai vammoja.

The Sunday Timesin raportin mukaan Lontoossa on tapahtunut pelkästään tämän vuoden aikana 60 murhaa. Tappojen määrä on noussut räjähdysmäisesti 38 prosentilla vuodesta 2014, ja monikulttuurinen Lontoo on jo ohittanut New Yorkin väkivaltarikostilastoissa.

Lähteet: The Independent, RT

4 KOMMENTIT

  1. Edes oman lapsen kuolema ei herätä suvakkia, koska juutalainen aivopesu on niin totaalista, niin tarttuvaa ja niin sitkeää. Kristinusko ja islam, jotka ovat kulttuurimarxismin kaltaisia juutalaismeemejä, ovat yhtä hanakoita. Kun huonon idean on kerran keksinyt ja sen muoto on tarttuva kuin virus, niin se ei ihan helposti sitten lähde.

    • Tuokin on jotain aivan käsittämätöntä, mutta tuosta mielisairaudesta kärsivän on todella vaikeaa parantua ellei mahdotonta.

  2. Lontoossa elettiin kuin Edenin paratiisissa kun vain Viiltäjä Jack riehui 1800-luvun loppupuolella hajoittaen ilmeisesti myös jotain historian peitteisiin jäänyttä ja siten tuntematonta uskontoa. Mutta siitä historioitsijat ovat varmoja, että “perusteiltaan” sen täytyi olla hyvin “rauhantahtoinen”.

Comments are closed.