Koti Uutisia Väite: sionistit rampauttivat paperittomien klinikan Oulussa

Väite: sionistit rampauttivat paperittomien klinikan Oulussa

4

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET: Raju vastustus ja jopa uhkailu on karkottanut asiakkaat oululaiselta klinikalta, joka hoitaa Suomessa ilman papereita oleskelevia ulkomaalaisia. Kesästä 2012 toimineella klinikalla on käynyt vasta yksi asiakas.

“Oulussa vastustus on ollut melko näkyvää ja se ulottunut myös eräisiin paikallispoliitikkoihin”, päivittelee diakoniajohtaja Hannu Nahkiainen.

Hän pitää uhkailuna julisteita, joissa on varoitettu klinikasta ja kerrottu sen osoite. Nahkiaisen mukaan julisteita ovat levittäneet sionistit, jotka vastustavat Lähi-idän sotia pakenevien arabien auttamista. Nahkiainen ei osaa sanoa, olisiko klinikalla käynyt enemmän asiakkaita, jos julisteita ei olisi levitetty. Hän syyttää silti hankkeensa kariutumisesta sionisteja.

Kansallisen Vastarinnan toimitus pyysi Nahkiaista näyttämään uhkailujulisteen. Hänellä ei sattunut olemaan esimerkkikappaletta mukanaan, eikä kellään myöskään vaikuta olevan valokuvia pirullisista lapuista. Toimitus otti yhteyttä useisiin oululaisiin sionisteihin, joista yksikään ei ollut törmännyt uhkailujulisteisiin katukuvassa.

Myös Turun paperittomien klinikan työntekijät valittelevat, etteivät laittomat siirtolaiset ole löytäneet paikalle. Ovatko sionistit siis syyllisiä myös Turun asiakaskatoon?

“Suattaapi olla tai suattaapi olla olemati”, filosofoi diakonissalaitoksen valovoimainen johtaja Nahkiainen.

4 KOMMENTIT

  1. Eikö tämän pitäisi (tavallaan) olla hyvä asia?
    Ainakin siltä osalta että paperittomia siirtolaisia hoitava klinikka on ilman töitä.

  2. Huvittavaa tahatonta komiikkaa taas valtamedialta. Tästä kaustista tulee ihan mieleen “arvostelijan pahoinpitely” alkuvuodesta tai “kristalliyönjuhlat” marraskuulta, helmikuista “Heinolan iskua” unohtamatta.

    Kovaa tykittelyä ja ilmaista mainosta!

  3. Tässä keississähän meni kaikki nappiin: valtamedia teki itsestään pellen ja paperittomat siirtolaiset pysyvät kaukana suomalaisten ylläpitämästä klinikasta 😀

Comments are closed.